Priključim sve što je potrebno da bi računar radio,startujem računar ali nema slike.Nekad kad ga pokrenem pojavi se slika,kuler ubrza okretanje i računar radi do učitavanja Windows-a,restartuje se i tako stalno.Probao sam da zamjenim grafičku,restartujem BIOS na default,ram memoriju,napojnu jedinicu.Procesor nisam jer nemam takav.Šta bi moglo biti ?
Nema slike na ekranu
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.511
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Priključim sve što je potrebno da bi računar radio,startujem računar ali nema slike.Nekad kad ga pokrenem pojavi se slika,kuler ubrza okretanje i računar radi do učitavanja Windows-a,restartuje se i tako stalno.Probao sam da zamjenim grafičku,restartujem BIOS na default,ram memoriju,napojnu jedinicu.Procesor nisam jer nemam takav.Šta bi moglo biti ?
Ako daje sliku do učitavanja Windowsa pa se restarta, probaj reinstalirat Windowse.
Da li si ga slagao od nule ili se samo pojavio problem?
Provjeri jednu banalnu stvar - kabel za monitor!
Ako daje sliku do učitavanja Windowsa pa se restarta, probaj reinstalirat Windowse.
Probao sam i to...ali se računar opet tokom instalacije restartuje...
Da li si ga slagao od nule ili se samo pojavio problem?
Provjeri jednu banalnu stvar - kabel za monitor!
Kada sam složio računar,radio je dobro jedno vrijeme.Kasnije se počeo pojavljivati tokom rada onaj plavi ekran i restartuje se računar.Sad se on više ne pojavljuje nego se računar sam restartuje.