Ovako danas sam postavio novu MSI z87-g45 maticnu s I5 4670k procesorom i nema zvuka, stavio nove drivere nista, Windows repair popravi zvuk, ali cim idem play neku pjesmu na youtube ili pokrenem windows media player ili neku igru automatski ikonica prelazi da nema zvuka sa onim crvenim iksicem. Koristim WIN7 Home Premium molim vas pomozite!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako danas sam postavio novu MSI z87-g45 maticnu s I5 4670k procesorom i nema zvuka, stavio nove drivere nista, Windows repair popravi zvuk, ali cim idem play neku pjesmu na youtube ili pokrenem windows media player ili neku igru automatski ikonica prelazi da nema zvuka sa onim crvenim iksicem. Koristim WIN7 Home Premium molim vas pomozite!!
jesi vidio bios? jesi probo flashat najnoviji bios ?
jesi vidio bios? jesi probo flashat najnoviji bios ?
Skuzio sam problem, al nece da se popravi. Znaci kada ne koristim zvuk pise da sve radi 100% a cim pokrenem nesto sta koristi i 0,000000001% zvuka automatski se gasi Windows Audio, a stavljen na na Start i Automatic, probao sam prckat i stavit da se pali 0sec nakon gasenja pa pocne titrat ikona 100 na sat. Sada nezz u cemu je problem i kako da to popravim, nego sada zbog toga ne mogu niti jednu igru igrat sve se crash zbog toga i errore izbaciju.ž
Skinem najnovije AMI BIOS 1.7 i pise da nije moguce ih koristit na WIN 7
I u BIOS mi je Audio Enabled, tj. nezz sta drugo pogledat, malo sam noob u tome.
Popravljeno, sada sve radi, problem je bio u Realtek driverima zadnja verzija 6.nesto.nesto.nesto.7111 ima greske, deinstalirao sam sa ranijom verzijom i sada sve radi.
Popravljeno, sada sve radi, problem je bio u Realtek driverima zadnja verzija 6.nesto.nesto.nesto.7111 ima greske, deinstalirao sam sa ranijom verzijom i sada sve radi.
Da aljda su ti se driveri rusili. Drago mi je da je rijeseno