MSI 760GM-E51 - Vaša iskustva

poruka: 8
|
čitano: 2.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako...

Kroz nekoliko dana kupujem nekoliko komponenata koje će "osvježiti" moju aktualnu konfiguraciju.

Za oko mi je zapela MBO MSI 760GM-E51 koja mi se ponuđenim čini sasvim OK. Pošto imam specifične zahtjeve (integrirana grafička kartica,  HDMI, četiri utora za RAM, ograničena cijena...), na prvu se čini kao najbolji izbor za te novce.

Ono što mene zanima su vaša eventualna iskustva s ovom pločom kao i općenita iskustva s MSI-jem. Prvenstveno support, redovito izdavanje BIOS updatea i drivera...

Naravno, ukoliko ima neka eventualno bolja kupnja u tom cjenovnom razredu, bio bih zahvalan na preporuci.

Ostatak konfiguracije: Athlon II x3 445, 2x2 GB DDR3, WDC 5000AAKS, GForce9500GT, Corsair CX400W...

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 15:48 (cro_blue).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam ali eto ja bi ti preporucio ovu svoju u sigu, koristim je vec par dana i same riječi hvale, podrzava unlockanje jezgri, pregledan i jako bogat bios (american megatrends), doduse nema hdmi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: MSI 760GM-E51 - Vaša iskustva
dedaa kaže...

Neznam ali eto ja bi ti preporucio ovu svoju u sigu, koristim je vec par dana i same riječi hvale, podrzava unlockanje jezgri, pregledan i jako bogat bios (american megatrends), doduse nema hdmi.

Kod tebe je AM2+ ploča... Meni treba AM3! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
14 godina

Nemam iskustva sa navedenom pločom, no prema specifikacijama čini se kao solidna ploča (integrirana grafa je  ati hd 3000) a MSI je dobar sto se tiče podrške za ploču te obnavljanjem biosa (isto kao i drugi proizvođači tipa Gigabyte, ASRock, Asus,....) tako da sto se mene tiče idi na ovu ploču jer za tu cijenu nećeš naći kombinaciju tih mogućnosti koje tebi trebaju što si uostalom i sam vidio kada si trazio matičnu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

A da se rastegneš do 785G-E51, koristim ju kod roditelja..odlična mališa ploča, imaš HD4200 grafiku,vrti bez problema BluRay na LCD-u uz maksimalno rasterećenje proca. Čak se da i odigrati neka smijurija na 1440x900 {#}. Isto ima HDMi, 4xDDR3, imaš Realtek889 zvučnu itd..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
dedaa kaže...

Neznam koji je socket, podržava am2+, am2, am3, 4+1 fazna regulacija napona.

14 godina
dedaa kaže...
cro_blue kaže...
dedaa kaže...

Neznam koji je socket, podržava am2+, am2, am3, 4+1 fazna regulacija napona.

Kod tebe je ploča am2+ socket i nema podršku za ddr3 memoriju koju on koristi tak da..... {#}

16 godina

Ja imam tu ploču već skoro godinu dana , i zadovoljan sam.. nikakvih problema zasad.. 4 utora ddr3 rama , am3 proc ... integrirana grafa.... uzmi je nećeš falit {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice