Mislim da je malo prevruć.

poruka: 7
|
čitano: 1.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

xD...znaci ovako...imam problem s procesorom (intel pentium D 2.8 ghz).....odmah dok pokrenem windowse i odem u task mannager...pise mi pod "cpu usage"- 100 % i tako cijelo vrijeme!Dok udem u igru,bilo koju igru kao npr. PES 10 stavim normalne postavke 1280X1024 (hd3650 agp) i igra tece normalno ali uvijek mi nakon 5,6 sek trza 2 sek ,pa onda opet normalno radi....pa opet 2,3 sek trza i tako se cesto ponavlja.....a i cujem neki zvuk dolje na procesoru kao da pisti:"uijuuju"  i   normalna radna temperatura mi je 60 C stupnja...a dok igram 80 C stupnja! mislim je li to normalno i ima li kakvoga rjesenja? Hvala unaprijed...Ciao..

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Mislim da je malo prevruć.

otrori kucište s lijeve strane i pogledaj dali je prašine unutra?!ako je odna ga ispuši sa kompresorom...kada si zadnji put mjenjao windowse?malo poskeniraj na nekim antivirusom,tune up 2010 itd...

17 godina

Što se tiče temperature nažalost nemožeš puno toga učiti. Naime imaš P4 s prescott jezgrom koja se poprilično grije. Čak ni stavljanje nove paste i takve stvari ne bi mnogo popravile situaciju. Što se trzanja tiče to stvarno mogu samo nagađati da je slab proc ali to opet ne objašnjava zašto pri samom paljenju je na 100% loada-a

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

.....a i cujem neki zvuk dolje na procesoru kao da pisti:"uijuuju"  i   normalna radna temperatura mi je 60 C stupnja...a dok igram 80 C stupnja! mislim je li to normalno i ima li kakvoga rjesenja? Hvala unaprijed...Ciao..

XD

16 godina
imbra kaže...

otrori kucište s lijeve strane i pogledaj dali je prašine unutra?!ako je odna ga ispuši sa kompresorom...kada si zadnji put mjenjao windowse?malo poskeniraj na nekim antivirusom,tune up 2010 itd...

budimo realni (:D)mijenjam windowse skoro svaki drugi mjesec...a mislio sam ga ocistiti ali prvo sam htjeo provjeriti jel ima drugi nacin...vidim da nema pa cu ga sutra ocistiti (cijeli komp)

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
16 godina

nije smijesno........ili mozda je....

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 9:01 (rocker55555).
16 godina

a sto se tice toga da je preslab mislim ajde nije toliko slab valjda ako vrtim resi 5 na 1280X1024 (najveca reza na 17" lcd-u) i skoro sve na high...=(

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice