MB sporo se pali pc

poruka: 9
|
čitano: 2.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
sporo se pali pc, jel zbog mb

kad stisnem power dugme, vent na grafi radi ko lud (puno zuji) a barem 30s tako, dok se nepocne pokazivat proc,rami i i di se ulazi u bios uglavnom taj ekran, onda radi sve normalno kako bi trebalo

dok sam imo asrockovu plocu 560 sli i x2 4000 taj proces taj proces je trajao nekih 10s-recimo odoka do pojave tog ekrana znaci to zujanje na grafi je trajalo 10s

sad me pati jel to tak mora biti tako ''dugo''

nisam valjda nesta krivo spojio/namjestio jer sam preso na intel i kupio si c2d e7200,i gigabyte ep31-ds3l a ostak sam prebacio sa starog kompa tj. gigabyte 8800gt 512mb.2gb rama,2x250gb hdd, chieftec 450w ,nist klokano niti se planira u skoro vrijeme bios je zadnji na ploci koji se moze skiniti sa stranice proizvođaća kupljena je sa biosom verzija f3 ja stavio nekidan f4 i nista se nije ubrzalo

grafa je šporet verzija singleslot vent ne ona sa zalmanom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MB sporo se pali pc

koje je maticna

www.tehnicka-podrska.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 18:13 (thp).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: sporo se pali pc, jel zbog mb

gigabyte ep31-ds3l

17 godina
neaktivan
MB sporo se pali pc

Jesi probao sa drugom grafom? To ti je najbrze i najednostavnije od toga da mi sada tu pogađamo šta je. Uzmi neku drugu grafu i spoji je. Ako sve normalno radi problem je u grafi, ako ne idemo dalje.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MB sporo se pali pc

mislim da nije u grafi problem

radila ja na starom kompu od 15.12 prosle godine (prosli tjedan uzo intela i plocu) i nikad nije bilo problema s njom

probo sam sa 2400pro od susjeda i nist nije brze

jel ima veze kake postavke u biosu za  to sporo pokretanje

pitanje

kolko vama treba da dođe do onog ekrana sa procom,ramima i di se ulazi u bios vremena

17 godina
neaktivan
MB sporo se pali pc

2-3 sekunde kod mene. Ok znači grafa nije. A da probaš resetirati CMOS? Možda to pomogne. Dali si šta dirao u BIOS-u?

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MB sporo se pali pc

Uđi u BIOS (Pritiskom na tipku Del) i pronađi opciju Quick Boot i postavi je na enabled.I spremi postavke.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MB sporo se pali pc

bokte nema opcije quick boot!!

sve sam pretrazio i nema je, ima 1.boot device 2. i 3.boot device i nema vise nist vezano za boot

a sve postavke su na auto ili kako je vec namjesteno kad se resetira cmos

probo sam par puta resetirat bios ali nist nije pomoglo

kazem vam nisam nist diro jer nezelim se stim igrati da nest zeznem ili spalim ili nest trece

uglavom ak nema rijesenja ostavit cu ovako

nadam se da se nemoze nest shebat s ovakim nacinom dizanja sustava!

17 godina
neaktivan
MB sporo se pali pc

Ako ne zelis sta zezutni daj na servis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice