Maticna ploca

poruka: 52
|
čitano: 8.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Maticna ploca

Ova matična bi definitivno bila odlična uz onaj quad http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010751 jest da je 100kn skuplja ali se s njome može klokati do neba, a držat će svakog quada

191x7 kaže...
Ne znam koliko je ljudi ovdje preporučilo čipset P31 uz Intel Quad core, ali to je solucija što ja nebi ni neprijatelju složio.
Balans komponenti je vrlo bitna stvar. P31 je prastar preslab prejeftin, a to je barem tri puta preloše za iole dobar komp.
P31 samo uz Celerone ili jako slabe dvojezgrene Intele za uredska računala ili eventualno HTPC.

PS: Što uzimati iz VeMila kad je ADM puuuuuuno povoljniji, bolji i isplativiji?
www.adm.hr

Zašto onda u opisu proizvoda stoji ovo? Support for an Intel® Core™ 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/ Intel® Core™ 2 Duo processor/ Intel Pentium processor....

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 0:53 (BORN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Maticna ploca
BORN kaže...

Ova matična bi definitivno bila odlična uz onaj quad http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010751 jest da je 100kn skuplja ali se s njome može klokati do neba, a držat će svakog quada

191x7 kaže...
Ne znam koliko je ljudi ovdje preporučilo čipset P31 uz Intel Quad core, ali to je solucija što ja nebi ni neprijatelju složio.
Balans komponenti je vrlo bitna stvar. P31 je prastar preslab prejeftin, a to je barem tri puta preloše za iole dobar komp.
P31 samo uz Celerone ili jako slabe dvojezgrene Intele za uredska računala ili eventualno HTPC.

PS: Što uzimati iz VeMila kad je ADM puuuuuuno povoljniji, bolji i isplativiji?
www.adm.hr

Zašto onda u opisu proizvoda stoji ovo? Support for an Intel® Core™ 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/ Intel® Core™ 2 Duo processor/ Intel Pentium processor....

Nema veze što P31 chipset  podržava quad procesore,lali to nije dobra kombinacija,vrlo važna stvar u slaganju raćunala je da komponente budu usklađene,tj. nemožeš ti kombinirati novi procesor sa starom ploćom.

16 godina
protjeran
Maticna ploca

Vidim da se ova tema malo oduzila pa bih vam se svima zahvalio na pomocui.

Uglavnom ako bi te mi mogli jos kakvo dobro kuciste preporuciti ali da nije bas

skupo.I da li je bolje imati vise ventilatora za hladjenje ili manje?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Vidim da se ova tema malo oduzila pa bih vam se svima zahvalio na pomocui.

Uglavnom ako bi te mi mogli jos kakvo dobro kuciste preporuciti ali da nije bas

skupo.I da li je bolje imati vise ventilatora za hladjenje ili manje?

hhaah koje pitanje... Smijeh

To je isto kao da pitas dali je bolje imati 2gb rama ili 4gb rama... Belji se

Do koliko novaca kuciste i koji ducan(Ve-mil,ADM,Links,Hg-spot,Technomax)

.::Fc Barcelona::.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 16:55 (lacoste88).
16 godina
protjeran
Maticna ploca

Ve-mil ako moze

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Ve-mil ako moze

molim te procitaj do kraja moj post..do koliko novaca zelis kuciste?koliko imas novaca na raspolaganju?

15 godina
protjeran
lacoste88 kaže...
brhgzugfewu kaže...

a sta ako je puno sta moze biti?Inace sam gamer pa znam da treba malo jaci komp

pa na onu moju konfu phenoma otkljucas 4 jezgru i eto ti cetverojezgreni procesor....x3 720 radi na 2.8gHz,a ovaj quad na 2.33gHz,malo overclock otkljucavanje jezgre i eto ti odlican procesor ^^

de ko je*e clockanje moj lega spržio proc s klokanjem kloko ga nakon 3 mj mu je ošo proc!! treba napomenit da uzme pastu nekih 15 kuna ima u vemilu i ona se sipa ko 2 zrna riže na sredine proca i onda idi clockat onda če ti radit dosta dugo par godina eto!! za tu pastu garantiraju rekli su da su je testirali i da je proc radio par godina!! bilo je na netu nezz di točno i rekli su da ima u vemilu za kupit i ja sad planiram to isto učinit inače imam proc intel quad core 2.5 ghz

Mato_Lukic
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 17:03 (Mato_Lukic).
16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...

de ko je*e clockanje moj lega spržio proc s klokanjem kloko ga nakon 3 mj mu je ošo proc!! treba napomenit da uzme pastu nekih 15 kuna ima u vemilu i ona se sipa ko 2 zrna riže na sredine proca i onda idi clockat onda če ti radit dosta dugo par godina eto!! za tu pastu garantiraju rekli su da su je testirali i da je proc radio par godina!! bilo je na netu nezz di točno i rekli su da ima u vemilu za kupit i ja sad planiram to isto učinit inače imam proc intel quad core 2.5 ghz

Jel pratio temperature i stabilnost procesora?Ili ga je overclockao bez coolera pa mu izgorio :))

Da uzmi termalnu pastu ako mislis Overclockat cpu...Ali ima u ve-mila to kupit,aj molim te posalji mi link ja nikako naci ^^

16 godina
protjeran
Maticna ploca

pa rekao sam do 4000 kn mislim moze 200 300 kuna vise .

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

pa rekao sam do 4000 kn mislim moze 200 300 kuna vise .

Boze sacuvaj.EVO JOS JEDANPUT CU TI RECI PROCITAJ DO KRAJA MOJ POST....pitao sam te do kolko novaca zelis KUĆIŠTE! ali dobro je budem ti slozio cijelu konfu za 4200kn i lijepo mi stavi HVALA Smijeh

Evo gameru gamersko kuciste

Thermaltake VJ2000BWS midi tower M5, bez PS, crno, bočni prozor

HDD HITACHI HDT721064SLA360 640GB SATA-300 7200rpm 16MB

DDR2 2GB PC8500 (1066MHz), Kingmax x2

MB Gigabyte MA770-UD3, sAM2, AMD 770, SATA II, RAID, GLAN

CPU AMD Athlon X2 7850 BE BOX, 2.8GHz, SckAM2+

SeaSonic power supply, SS-550HT, 550W, ATX, ActivePFC, 80Plus, Super LowNoiseControl

Powercolor Radeon HD4850 PCIE, 1GB DDR3, TVout, dual DVI

DVD+RW/-RW Pioneer DVR-216DBK, SATA, Dual Layer, 20x, black, bulk

4.156,00 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 17:54 (lacoste88).
16 godina
protjeran
Maticna ploca

e sorry stari ali tek sam se probudio pa sam sav izgubljen

hvala na pomociSmijeh

born to be gamer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maticna ploca

Offtopic poruke obrisane, autori upozoreni! Drzite se teme!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maticna ploca

mozel preporuka koju da maticnu kupim...jer mi je p5q pro pregorila...(ja kriv haha)...do nekig 980kn..lga775

crna muha bijele boje...
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 16:39 (Nvidia maniak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia maniak kaže...

mozel preporuka koju da maticnu kupim...jer mi je p5q pro pregorila...(ja kriv haha)...do nekig 980kn..lga775

zelis ostati na asus mbo ili ti je sve jedno....?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 21:20 (miro_xfx).
16 godina
neaktivan
miro_xfx kaže...
Nvidia maniak kaže...

zelis ostati na asus mbo ili ti je sve jedno....?

svejedno

crna muha bijele boje...
15 godina
neaktivan

evo skoro pa je ista ali cini mi se najbolje za tu lovu

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011463

maticna je prava zvijer..........

15 godina
neaktivan
Maticna ploca

Evo posto sam novi na forumu ,da ne otvaram novu temu bezveze imam jedno pitanje. Ode mi maticna (fatality hd-190)nevalja maticna sad bi neku novu maticnu da podrzava sadasnja graficka je nvidia 6400 intel core 2= 2x2.0( za bozic dolaze nova grafa,ati radeon hd 4870  i proc ( doci ce intel extreme) evo to mi je najbitnije.Unaprijed hvala :) cijena otprilike 1000 kuna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stanc kaže...

Evo posto sam novi na forumu ,da ne otvaram novu temu bezveze imam jedno pitanje. Ode mi maticna (fatality hd-190)nevalja maticna sad bi neku novu maticnu da podrzava sadasnja graficka je nvidia 6400 intel core 2= 2x2.0( za bozic dolaze nova grafa,ati radeon hd 4870  i proc ( doci ce intel extreme) evo to mi je najbitnije.Unaprijed hvala :) cijena otprilike 1000 kuna

jel ti mislis ostati na socketu 775 ili ces preci na neki drugi? ne isplati ti se davati 1000 kn za 775 maticnu, po mom misljenju...

15 godina
neaktivan

pa iso bi na novi jer bi uzeo extreme

16 godina
neaktivan
Stanc kaže...

Kakav Extreme??

Radije i5 750 s 4GB DDR3 i HD5850.

15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Stanc kaže...

Kakav Extreme??

ok nije sad bitan proc nego matican neka koja podrzava I5/extreme pa ako mozete pomoc?

16 godina
neaktivan
Stanc kaže...
pod009 kaže...
Stanc kaže...

Kakav Extreme??

ok nije sad bitan proc nego matican neka koja podrzava I5/extreme pa ako mozete pomoc?

I5 razvali sve C2 quadove (možda ne QX9770),a jeftiniji je,uzmi njega,DDR3 i matičnu Gigabyte P55-UD3 ili ASUS P7P55 LE.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice