Matična nvidia 680i sli

poruka: 23
|
čitano: 2.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Matična nvidia 680i sli

Pozdrav

Planiram kupiti ploču nvidia 680i sli i procesor core 2 duo e6400 dali mi je dobar izbor

molim za vaše savjete. I ako bi mi mogli još predložiti koje da kučište kupim !

Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Matična nvidia 680i sli
ERROR1911 kaže...

Pozdrav

Planiram kupiti ploču nvidia 680i sli i procesor core 2 duo e6400 dali mi je dobar izbor

Hvala !

nVidijine ploće NEUZIMAJ nVidijin chipset se kvari bolje uzmi neku Asusovu ili Asrockovu ili Gigabytovu sam nemoj matićnu s nVidijinim chipsetom kvari se! LINK taj procesor? ako je taj pa to je ko moj po pitanju klokanja vidi moj s stock hlađenjem na 3.2 radi kućište do koliko para? CoolerMaster CM690 Advanced II Black Edition

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina
Matična nvidia 680i sli

A koja bi onda bila vaša preporuka ???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ERROR1911 kaže...

A koja bi onda bila vaša preporuka ???

Reci koliko para za kutiju misliš dat i koliko za matićnu?

15 godina
Matična nvidia 680i sli

Za kutiju 500 KN a za matičnu 650 KN

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ERROR1911 kaže...

Za kutiju 500 KN a za matičnu 650 KN

Ako su ti rami DDR2 onda ASUS  a ako su DDR3 onda AsRock kutija CoolerMaster

15 godina
neaktivan
Matična nvidia 680i sli

JA bi rađe preporućio ovu kutiju Antec  ; )

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mato_Ivanovac kaže...
ERROR1911 kaže...

Pozdrav

Hvala !

nVidijine ploće NEUZIMAJ nVidijin chipset se kvari bolje uzmi neku Asusovu ili Asrockovu ili Gigabytovu sam nemoj matićnu s nVidijinim chipsetom kvari se! LINK taj procesor? ako je taj pa to je ko moj po pitanju klokanja vidi moj s stock hlađenjem na 3.2 radi kućište do koliko para? CoolerMaster CM690 Advanced II Black Edition

objasni ovo kvare se?!?!? po kojoj to logaciji....kvare se jer imaju nvidijin čipset?

[B] 188.72.226.232:28961 COD2 [NONO]Server 188.72.231.186:28960 COD4 [NONO]Server[/B]
15 godina
Matična nvidia 680i sli

PROBLEM 1

Kolega mi ima ovu ploču http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775XFire-VSTA i sad bi on

na nju htio staviti dual core procesor ali ona to ne podržava a dali ima kakva mogučnost da se stavi ?

A ako nema, koja bi bila vaša preporuka da si uzme !

PROBLEM 2

I još me nešt zanima a da ne otvaram novu temu imam grafičku nvidia geforce 8500 GT 128 bita

i imam malo slabiji procesor Intel Celeron 347 3.06 GHz i 2GB rama i ove novije igre mi štekaju 

šta bi trebao izmijeniti ? I to šta treba izmijeniti preporučite mi šta da si uzmem !

Hvala !

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 8:04 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matična nvidia 680i sli

off: kako se kvari mene sluzi asrock s nvidijinim cipsetom 6 god i nikad problema

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Matična nvidia 680i sli

Da ali ti imaš dualcore procesor !

0 0 hvala 0
17 godina
ERROR1911 kaže...

PROBLEM 1

Kolega mi ima ovu ploču http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775XFire-VSTA i sad bi on

na nju htio staviti dual core procesor ali ona to ne podržava a dali ima kakva mogučnost da se stavi ?

A ako nema, koja bi bila vaša preporuka da si uzme !

PROBLEM 2

I još me nešt zanima a da ne otvaram novu temu imam grafičku nvidia geforce 8500 GT 128 bita

i imam malo slabiji procesor Intel Celeron 347 3.06 GHz i 2GB rama i ove novije igre mi štekaju 

šta bi trebao izmijeniti ? I to šta treba izmijeniti preporučite mi šta da si uzmem !

Hvala !

problem 1

možda će i raditi ali vjerojatno neće biti dobro očitan... ili neće raditi (vidim da ne podržava ni jedan noviji procesor pa je mogućnost toga velika), a neka proba....

koji da uzme? pa nek traži neki polovni s onog popisa

problem 2

u biti promijeniti i procesor i grafičku (vjerojatno češ morati i matičnu i ram) - ne znam na kojoj rezoluciji igraš, ali nekakav athlon II X2/X3/X4, phenom II X2 i grafička poput HD4770/4830/4850/5750 bi bio velik pomak (no ako već ne može sve početi od procesora, matične, ram-a)

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 12:29 (igy).
15 godina
Matična nvidia 680i sli
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 21:47 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
Matična nvidia 680i sli

Dali mi može tko pomoči ????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da ploča je odlična

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
Matična nvidia 680i sli

Dali mi može tko objasniti čemu na ploči služe dva mrežna utora ????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Dali mi može tko objasniti čemu na ploči služe dva mrežna utora ????

jedan je za rezervuSmijeh

i za spajanje sa drugim računalima

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
Matična nvidia 680i sli

Dali zna tko gdje mogu kupiti ovu matičnu >KLIK<  ?? Može i polovna !

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 12:27 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
Matična nvidia 680i sli

dali zna tko ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Dali zna tko gdje mogu kupiti ovu matičnu >KLIK<  ?? Može i polovna !

u bilo kojoj trgovini informatičke opreme poput link,hg spot, feniks računala, adm i slično

hebote šta si toliko lin pogledaj po forumu i googlu

15 godina
Matična nvidia 680i sli

Kupio sam matičnu novu piše vam pod my PC koja je ! I dali mi može tko reči kako da u BIOSU složim da mi se vintilator na procesoru stalno vrti jednakom brzinom a ne da dok je pod opterečenjem da je brz a dok nije da je sporiji ?! Dali može tko reći mi ! I molim vas da mi preporučite jedan dobar cooler za dual core proc !

0 0 hvala 0
17 godina
ERROR1911 kaže...

Kupio sam matičnu novu piše vam pod my PC koja je ! I dali mi može tko reči kako da u BIOSU složim da mi se vintilator na procesoru stalno vrti jednakom brzinom a ne da dok je pod opterečenjem da je brz a dok nije da je sporiji ?! Dali može tko reći mi ! I molim vas da mi preporučite jedan dobar cooler za dual core proc !

iskjluči smart fan

proc C2D E6700

vidi u BUG-u imaš test hladnjaka

ne znam po kojem si kriteriju birao ploču ali nisi baš najbolje izabrao, teško ćeš naći podržane procesore

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 9:59 (igy).
15 godina
protjeran

Tko želi nVidijin chipset 775, neka bira XFX ploče, odlične su.

Nema kvara.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice