Maticna ~800kn

poruka: 14
|
čitano: 1.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Maticna ~800kn

Znaci treba mi maticna oko 800kn (vise manje 50kn nije bitno)

bitno mi je da ima 8+2 regulaciju napona, sata 3, ugl to su dvije najbitnije stvari

znaci sve komponente pod moj pc bi trebale lijepo sjest na nju

trenutno sam jedino vidio gigabyte 990xa-ud3 , al nije bitno sad nemora bit gigabyte samo da je kvalitetna

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maticna ~800kn

evo pogledaj ovu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Maticna ~800kn
snupix kaže...

evo pogledaj ovu

ta nema 8+2 faznu regulaciju napona, a i mislim da nemogu otkljucavat procesor na njoj

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 18:08 (badboycro).
13 godina

Za tu lovu nemas bolje ploce od te koju si naveo.

15 godina

a koliko sam proucavao u ovih par dana izgleda da i je tako ugl 95% da uzimam navedenu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 18:35 (badboycro).
14 godina
Maticna ~800kn

Jednostavno, kupuj gigabyte 990xa-ud3 ako oćeš AMD.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ok odlucio sam se za gigabyte 100% jer izgleda da nema nista drugo za tu cijenu a da ima ono sto ja trazim

sad me samo zanima koja je razlika izmedu 990XA-UD3 i 970A-UD3 naravno osim u podrsci za CF

ako ne mislim radit cf jel mi se isplati onda uzimat 970 buduci da je jeftinija (pa mi ostane vise para za kuciste bolje) ili da uzmem 990 svejedno?

14 godina

Neisplati, jel je to jedino bitna razlika. Zato sam ja uzeo ovu jel nemam najmjere pored ove svoje grafe ( koja ionako lapi jel igram igre 2 puta mjesečno ) stavljat još jednu. Te ploču se ti identične osim CF-a.

15 godina
itomic009 kaže...

Neisplati, jel je to jedino bitna razlika. Zato sam ja uzeo ovu jel nemam najmjere pored ove svoje grafe ( koja ionako lapi jel igram igre 2 puta mjesečno ) stavljat još jednu. Te ploču se ti identične osim CF-a.

onda valjda mislis da mi se isplati :D

razmislit cu jos malo, bojim se da me jednog dana ne pukne stavit jos jednu grafu pa da nebudem imao mogucnost za to

14 godina

Lool, e pa ti sam vidi ja sam ti samo rekako kako je {#}. Ja neću stavljat ( mada iz zabave bi stavio ali je to skup sport )pa mi netreba ta ploča.

15 godina

Razmislit cu jos danas, vjerovatno cu vec sutra ili prekosutra uzet plocu

Puno bi mi lakse bilo kad bi znao da se osim u cf-u ploce u nicem drugom ne razlikuju, pogotovo sto se tice unlockanja (a i same kvalitete)

14 godina

Razlikuju se po tome što podilaze ljudskoj taštini, tako da onaj tko kupi skuplju automatski ima o sebi više mišljenje i misli da mu je "bolji" komp. Dakle ima razlike osim CF podrške također {#}. Mislim da doslovno ima još razlika ili dvije, ali to su sitnice za koje 99% kupaca niti nezna da postoje {#}. Suma sumarum, iste su to ploče pa ti biraj.

14 godina
Maticna ~800kn

A gle, ako oćeš uzmi gigu 990, al ja bi rađe 970 jer je ista, a CF, SLI šta već ti ne treba. I ne isplati se ulagat u to jer je to nepotrebno bar meni. Uzmi 970 i kupi si 2x4 GB ram i to je to.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 19:29 (DiRT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ma gledaj to CF i SLI mi i nije tako bitno, to je stvar koju mozda budem htio al kad to budem htio vjerovatno ce doc vrijeme za novi pc :D

meni je jedino bitno to da nema nikakve razlike sto se performansa tice, pogotovo mi je bitno da mogu otkljucat svoj 960T kojeg mogu na svojoj (srot) msi maticnoj, samo fali malo napona

i takoder mi je bitno da mi ssd lijepo radi na maticnoj, dakle na to mislim, jer ako 990 ima prednost u tome onda cu uzet nju jer mislim da je maticna ono bas neka osnova cijele konfiguracije, ako ona nevalja sve se ostale komponente muce

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice