Ovako zanima me sad kad bi ja kupovo u admu novo računalo i s njim uzeo termalnu pastu dali bi bilo pametno zamolit ih da mi oni stave tu pastu pošto ja neznam to baš radit kako treba i dali bi me mogli prevarit?
Kupnja termalne paste za cpu.
- poruka: 26
- |
- čitano: 3.530
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako zanima me sad kad bi ja kupovo u admu novo računalo i s njim uzeo termalnu pastu dali bi bilo pametno zamolit ih da mi oni stave tu pastu pošto ja neznam to baš radit kako treba i dali bi me mogli prevarit?
Uz novo računalo dobiješ i BOX hladnjak koji na sebi ima sloj paste/kreme, tako da se ne moraš brinuti,
a i većina aftermarket hladnjaka dolazi ili sa tubicom paste, ili već namazanim slojem na heatsinku...
nekuzim.dojdes,nabrojis komponente,platis,oni sloze komp i s nikakvom se pastom nemoras muciti
nekuzim.dojdes,nabrojis komponente,platis,oni sloze komp i s nikakvom se pastom nemoras muciti
Psssst.... Da ima konfu iz potpisa, vjerovatno bi to i znao (što se tiče box hladnjaka etc)...
Dobar copy/paste...
Psssst.... Da ima konfu iz potpisa, vjerovatno bi to i znao (što se tiče box hladnjaka etc)...
Dobar copy/paste...
Pa evo ovako imam konfu iz potpisa a neznam jer nisam ja sastavljo i kupovo taj komp a u vezi onog pitanja pitam jer bi si uzimo i novi hladnjak za overclock pa dali mi onda i treba nova pasta?
A ti Don Kihot ako nemaš šta pametnije za napisat onda nemoj ni pisat ja sam lijepo napiso svoje pitanje a ako nemaš odgovor nemoj ni dolazit jer ces samo zapocet offtopic i bit ce sr.nja.
A šta planiraš kupovati računalo kraj ovog što imaš iz kofe?
LoL smiješan si...
Imaš Youtube tutove kako se stavlja pasta, google ti je prijatelj...
Pa lijepo ti je čovjek odgovorio.
A šta planiraš kupovati računalo kraj ovog što imaš iz kofe?
LoL smiješan si...
Imaš Youtube tutove kako se stavlja pasta, google ti je prijatelj...
Čemu sad ovo smiješan si? Gle to što si ti ljubomoran i nemozes si priustiti ni 25 puta slabiji komp nije moj problem pa zato prestani sr.t po meni.I vidio sam na youtubu ali nebih htjeo nista dirat pa me zanima dal je onda najbolje njima to prepustit.
gledaj kad kupis PC (slozen) oni ti namontiraju obicni hladnjak koji dodje uz processor i uz njega dodje pasta....
a ako ces ti stavljat drugi hladnjak kupis hladnjak i uz njega ce doc pasta.ZNACI UZ HLADNJAK NOVI TI DOLAZI PASTA...
gledaj kad kupis PC (slozen) oni ti namontiraju obicni hladnjak koji dodje uz processor i uz njega dodje pasta....
a ako ces ti stavljat drugi hladnjak kupis hladnjak i uz njega ce doc pasta.ZNACI UZ HLADNJAK NOVI TI DOLAZI PASTA...
Aha znaci kad mi ugrade novi hladnjak bude i pasta u njemu e hvala bilo bi lijepo kad bi se svi vezali za temu a ne ko neki odlazit daleko od teme pa zapocinjat svadju i onda admini moraju dolazit i dijelit kartone.
Aha znaci kad mi ugrade novi hladnjak bude i pasta u njoj e hvala bilo bi lijepo kad b se svi vezali za temu a ne ko neki odlazit daleko od teme pa zapocinjat svadju i onda admini moraju dolazit i dijelit kartone.
Uz novo računalo dobiješ i BOX hladnjak koji na sebi ima sloj paste/kreme, tako da se ne moraš brinuti,
a i većina aftermarket hladnjaka dolazi ili sa tubicom paste, ili već namazanim slojem na heatsinku...
Trebao si samo ovo pročitati...
I imaš konfu pod MY PC koju ni nemaš...
A da si ju mogu priuštiti, mogu, ali ipak više volim AMD...
Aha znaci kad mi ugrade novi hladnjak bude i pasta u njoj e hvala bilo bi lijepo kad b se svi vezali za temu a ne ko neki odlazit daleko od teme pa zapocinjat svadju i onda admini moraju dolazit i dijelit kartone.
Trebao si samo ovo pročitati...
I imaš konfu pod MY PC koju ni nemaš...
A da si ju mogu priuštiti, mogu, ali ipak više volim AMD...
A po cemu si ti zakljucio da ja nemam tu konfu mozes li mi objasnit?
Dobar copy/paste...
Nisi pročitao, evo ti piše po čemu...
A usput, raptori ti ne vrijede toliko... Moj SSD na poslu vrijedi duplo više nego bilo koji raptor,
jer je vrijeme pristupa podatcima gotovo 0s.
Osobito kad napravim skriptu za pokretanje 20ak programa, koje će otvoriti za cca 8-10 sek,
dok će raptori u RAID0 polju terbati bar dupplo više...
Trebao si od nekoga kopirati noviju konfu...
Da imaš tu kofu, sam bi ju slagao (ja nebi nikad dao da mi složi konfu),
a ljudi koji ne slažu sami konfe, obično se i ne kuže u komponente, tako da uzmaju nešto klasično od 2000 do 3000kn,
i to je prosjek konfi bez monitora.
Da si slagao, znao bi gdje je pasta, koliko se stavlja, gdje se nalazi i slično...
Ovako je to samo jedan fejk...
Poslikaj eto te svoje raptore...
Kako se kaže, nema slike, nikad se nije desilo...
(osobito ovaj tvoj OC na 4GHz, daj valadilaciju sa svojim nickom + extenziju BUG, dakle valadilacija DOOM+BUG)
Don Kihoti nemas pojma i vidim da si neki klinac 6 razred osnovne skole koji je samo ceko nekog da s... po njemu to sam zakljucio odma jer je tema bila termalna pasta i ti dodjes iz cistog mira i pocnes pisat o mojoj konfi ili sam ja kriv sto sam uopce i napiso svoju konfu a? i molim te da vise nista ne pises jer je ovo kao sto sam i prije reko otislo daleko.A tu konfu je sastavljo i kupio moj stari ali cu sad ja pokusat evo sastavit neku jeftiniju pa da ih spojim i igram na lan neke igre i kihoti ako vise nemas sta rec o termalnoj pasti nemoj ni pisat jel moze?
Uuuu gdje je valadilacija?
Evo CPU-Z:
Daj ovako nešto:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1139277
http://www.imagesforme.com/show.php/1084802_38.jpg
A čuj, koliko imam godina, bolje da ne kažem, zvat će me "dedice"...
Uuuu gdje je valadilacija?
Evo CPU-Z:
Daj ovako nešto:
http://www.imagesforme.com/show.php/1084802_38.jpg
A čuj, koliko imam godina, bolje da ne kažem, zvat će me "dedice"...
A ako si dosta stariji onda ces se samo vise osramotit jer da si ti imalo psihicki zreo i normalan nebi sad piso gluposti nego bi ljepo odgovorio na moje pitanje kao sto bi ja i na tvoje odgovorio da si otvorio neku temu.A adminu cu javit da zatvori ovu temu jer mi se neda svadjat tu tek sam se danas registriro.
Olabavi malo. Ti bi clockao a ne znas staviti pastu? I ocigledno nista oko paste niti novih komponenti ne znas. Ako ti je stari to kupovao kupio je po liniji sto skuplje to bolje. Sta radis na njemu da trebas to clockati? ILi cist kao u vicu, ne treba mi nista samo se kur..m.
Evo ni 4 posta nisam skupio i odma svadja neznam sta da kazem na to nadam se da nisu i drugi takvi.
Zapitaj se do koga je. Pod hitno promijeni svoj stav inace neces dugo biti ovdje. Ovo nije besplatna tehnicka podrska nikome vec ljudi odvoje svoje vrijeme da tebi pomognu i ne ocekuju nista zauzvrat osim mozda klik na hvala ako zelis. A ti se ponasas kao da forum postoji radi tebe. E pa ne postoji. Vec u svom drugom postu si prijetio a u trecem vrijedjao.
Tvoj drugi post:"...A ti Don Kihot ako nemaš šta pametnije za napisat onda nemoj ni pisat ja sam lijepo napiso svoje pitanje a ako nemaš odgovor nemoj ni dolazit jer ces samo zapocet offtopic i bit ce sr.nja."
tvoj treci post:"...Gle to što si ti ljubomoran i nemozes si priustiti ni 25 puta slabiji komp nije moj problem pa zato prestani sr.t po meni..."
Evo ovako ja sam lijepo postavio pitanje u vezi termalne paste i onda dodje ovaj lik pocne nes govorit psssst da ima tu konfu znao bi za to i kako bi ja onda trebo reagirat? nebi ni doslo do ovoga da on nije došo ali nema veze promjenit cu ja svoj stav ali se nadam da ce i drugi bit bolji.
I on ti je lijepo odgovorio a ono sto je napisao nije napisao tebi i stavio je smajli. Opusteno. Da te mislio zezati ne bi ti odgovarao.
Lagano i opusteno.
Zapitaj se do koga je. Pod hitno promijeni svoj stav inace neces dugo biti ovdje. Ovo nije besplatna tehnicka podrska nikome vec ljudi odvoje svoje vrijeme da tebi pomognu i ne ocekuju nista zauzvrat osim mozda klik na hvala ako zelis. A ti se ponasas kao da forum postoji radi tebe. E pa ne postoji. Vec u svom drugom postu si prijetio a u trecem vrijedjao.
Tvoj drugi post:"...A ti Don Kihot ako nemaš šta pametnije za napisat onda nemoj ni pisat ja sam lijepo napiso svoje pitanje a ako nemaš odgovor nemoj ni dolazit jer ces samo zapocet offtopic i bit ce sr.nja."
tvoj treci post:"...Gle to što si ti ljubomoran i nemozes si priustiti ni 25 puta slabiji komp nije moj problem pa zato prestani sr.t po meni..."
LOL LOL Lol jos uvijek se smijem(istina al smijesno je)
@Autor dragi.Bio bi red da se malo smiris i udovoljis starijima to jest Donu da pogleda slike,i meni jel volim golotinju a ne da kao "balavac " razmazeni tu kenjas po forumu i drzis se tog da to sve imas,pa i da imas to nemas kaj OC-at jer je to iznad prosjeka konfa...
PS. i ja sam dijete
aj nabaci slike i validaciju,zeljan sam golotinje
Doom daj se opali necim tvrdim i onda se ne pojavljuj dva tjedna na forumu...Bezveze vrijeđaš ljude i svađaš se...I daj slike od GPU-z, CPU-z, HD-TUNE-a i nekog benchmarko prgrama tipa 3D-mark...uz to dodaj svoj nick i bug u obliku DOOM.bug...
Ili nemas tu konfu niti kupujes novu, nego jos na ovome igras tetrisa KLIK
Pa gle, mi evo pišemo sranja, a od tebe tražimo samo jedno:
Skini ovaj mali program http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_154_setup.exe
(tata te neće ubiti za 3.2Mb prometa)
Instaliraj, i kad pokreneš stisni "Validate" i upiši "DOOM-BUG", i daj link, tipa ovog:
Kad to obaviš, više te nitko neće dirati, a mi ćemo i dalje pisati sranja...
Zanimljivo kolko no lifera ima ovdje i cudno da uopce itko stavlja validaciju svojeg kompa da udovolji no liferima koji nikad nisu ni van izasli .Bilo bi ljepo da i sami priznate da ste nitko i ništa i da necete nis ni postic u zivotu zato ste tu i na forumu i pisete sranja.
Izgleda da modovi malo odmaraju..............
Evo slučajno sam naletio na ovu temu i gledam koliko je gluposti napisano. Jedini je zaključak da ih je previše, znam da je pokretač teme reko da je tražio modove ili da će tražiti da zatvore temu nek to ponovo napravi dok ne dobije nekog od modova ili nek pošalje tu sliku bar to nije problem...