Kupnja nove matične + procesor + ram - savjet!

poruka: 7
|
čitano: 1.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Uskoro bih trebao doci do nekog novca koji bi ulozio u obnovu racunala.

Za obnovu namjeravam iskoristiti do max 1500 kn, pa bih vas zamolio da mi date preporuku za maticnu i procesor te memoriju do tog iznosa.

Hvala unaprijed!

Isto tako navedene, stare, komponente koji su navedeni pod MOJ PC bih prodao...koliko mogu za njih dobiti?

TrustNo1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kupnja nove matične + procesor + ram - savjet!
Miki77 kaže...

Uskoro bih trebao doci do nekog novca koji bi ulozio u obnovu racunala.

Za obnovu namjeravam iskoristiti do max 1500 kn, pa bih vas zamolio da mi date preporuku za maticnu i procesor te memoriju do tog iznosa.

Hvala unaprijed!

Isto tako navedene, stare, komponente koji su navedeni pod MOJ PC bih prodao...koliko mogu za njih dobiti?

Prvo se moraš odlučiti zašto ćeš koristiti računar.

Pozdrav!

17 godina

Nisam gamer pa ne moram ici u tom smjeru, ali definitivno zelim iskoristiti taj novac i kupiti sto bolje i jace za ubuduce, da ne moram mijenjati ponovo za koju godinu.

Dakle, ulaganje u buducnost.

Bilo koja preporuka ce dobro doci!

TrustNo1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema nekog uloga za buducnost sa 1500kn. Ono sto ces za taj novac kupiti i nije puno bolje od toga sto trenutno imas. Posto kazes da nisi gamer a trenutna konfiguracija te ne zadovoljava onda pretpostavljam da koristis zahtjevnije aplikacije ili grijesis sto ista mijenjas.

2 0 hvala 0
15 godina

Kupi si prvo neku dobru matićnu.....pa dalje ljepo slaži komponente na nju...ili sačekaj još malo pa si onda sve kupi odjednom....jer s 1500kn sad možeš kupiti ništ =/

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 13:54 (eagle05).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako nisi gamer pređi na neki Linux koji ti najviše odgovara Mint, Ubuntu ili Kubuntu. umjesto da keširaš Win7 razliku uložiš u procesor npr. Intel i5 sa grafikom ili još bolje matičnu ploču koja bi podržavala Ivy Bridge.

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice