Koju maticnu za Phenoma 955? zaključana tema

poruka: 55
|
čitano: 5.229
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Koju maticnu do 900 kuna za Phenoma 955

Pozdrav zanima me sta mislite koju plocu da kupim  GIGABYTE GA-990XA-UD3 ili ASUS M5A97 razlika u cijeni je 90 kuna za plocu nemislim dat vise od 900 kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koju maticnu do 900 kuna za Phenoma 955
Dino.Randic kaže...

Pozdrav zanima me sta mislite koju plocu da kupim  GIGABYTE GA-990XA-UD3 ili ASUS M5A97 razlika u cijeni je 90 kuna za plocu nemislim dat vise od 900 kuna.

Podebljanu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen
Koju maticnu za Phenoma 955?

Samo jedna napomena imam hladnjak ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev.2 te mi se na prijasnjoj ploci desilo da mi hladnjak stisce ram te ga jedva mogu stavit u prvi utor te mi je vazno da mi se to ne desi i na novoj jer sam prije imao GIGABYTE GA-78LMT-S2P.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Dino.Randic kaže...

Podebljanu.

Slazem se, best buy ploca trenutno, 8+2 regulacija i CF podrska na x8/x8.

Ofc.
14 godina
Dino.Randic kaže...

također preporuka, ko što dečki kažu trenutni best buy {#}

i da gigabite je po meni najbolja marka za matične tako da imaš dobru i kvalitetnu ploču ako se odlučiš za gigabyte

14 godina
Re: Koju maticnu za Phenoma 955?

Uzmi Gigu, za hladnjak je ovakva situacija. RAM-i se popunjavaju u slotove suprotno od procesora, pa onda prema procesoru. Ako imaš jednu pločicu,dvije ili tri, neće se sigurno dodirivati sa hladnjakom. Ako imaš 4 pločice, onda će sa 4. biti problema malo, ovisno od visine RAM-a i tog hladnjaka.

14 godina
odjavljen

Da ali asusica ima veci razmak od gige a cijenovno je mala razlika, pa sta je tolko bolja ta giga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dino.Randic kaže...

Da ali asusica ima veci razmak od gige a cijenovno je mala razlika, pa sta je tolko bolja ta giga?

Best buy ploca po svemu.Ukratko za te novce bolje ploce nema!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

0 0 hvala 0
14 godina
Dino.Randic kaže...

da asus pravi asrock .. a asrock ko malo bolje zna neće ga uzet nikad .. barem ne ja nije mi 1 crkla nego 3 da 3 ali bilo je to prije mada i sad se ljudi žalee i to gadno te neradi usb te neradi ovo ono .. neznam po meni asrock / asus nikako gigabite su jedne od najkvalitetnijih ploča ja sam za svoju dao oko 1700 kn i nije mi ih žao niti najmanje .. u svakom slučaju neće pogriješit uzme li gigabyte i da s ramom neće bit problema sigurno imam dosta veći hladanjak a sve stane bez po muke ..

14 godina
neaktivan

Ima je i po malo jeftinijoj cijeni.

Poslušaj zoharbiza, nema ti do te ploče u tom cjenovnom rangu.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...
Dino.Randic kaže...

da asus pravi asrock .. a asrock ko malo bolje zna neće ga uzet nikad .. barem ne ja nije mi 1 crkla nego 3 da 3 ali bilo je to prije mada i sad se ljudi žalee i to gadno te neradi usb te neradi ovo ono .. neznam po meni asrock / asus nikako gigabite su jedne od najkvalitetnijih ploča ja sam za svoju dao oko 1700 kn i nije mi ih žao niti najmanje .. u svakom slučaju neće pogriješit uzme li gigabyte i da s ramom neće bit problema sigurno imam dosta veći hladanjak a sve stane bez po muke ..

FAIL!!!

Asus ne pravi ASR. ASR. se odvojio od Asusa, sada su već neko vrijeme samostalna firma i koliko se vidi iz priloženoga, skroz uspješno posluju.

ASRock je skroz OK, čak super.

Činjenica da u većini slučajeva nudi najviše za cijenu.

14 godina
Dino.Randic kaže...

Ako nećeš ići na CF ili SLI onda si uštedi još malo novca i uzmi ovu kao moja. Nemaš zašto da više novaca za 990XA ako nekaniš imati muliti GPU sustav jel su to inače u biti iste ploče ( osim navedene razlike naravno ).

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Dino.Randic kaže...

Pozdrav zanima me sta mislite koju plocu da kupim   GIGABYTE GA-990XA-UD3 ili ASUS M5A97 razlika u cijeni je 90 kuna za plocu nemislim dat vise od 900 kuna.

Ako nećeš ići na CF ili SLI onda si uštedi još malo novca i uzmi ovu kao moja. Nemaš zašto da više novaca za 990XA ako nekaniš imati muliti GPU sustav jel su to inače u biti iste ploče ( osim navedene razlike naravno ).

Za 80Kn više svakako 990XA-UD3. To su ti jedni ćevapi i dvije pive.

14 godina
Caesar et Brutus kaže...
Over(C)lock kaže...
Dino.Randic kaže...

FAIL!!!

Asus ne pravi ASR. ASR. se odvojio od Asusa, sada su već neko vrijeme samostalna firma i koliko se vidi iz priloženoga, skroz uspješno posluju.

ASRock je skroz OK, čak super.

Činjenica da u većini slučajeva nudi najviše za cijenu.

nepratim trenutna zbivanja hvala na informaciji ;) činjenica je ali uz koju kvalitetu .. nekažem da će matična otić svakom nekom će i 10 godina držat ali ja za asrock nebi dao više od 800 kn jer su mi nepouzdani .. a to da su sad bolji sumljam ljudi se žale na novije serije tako da opet isto .. sve u svemu novci su od onoga koji kupuje..

14 godina

A koji se to ljudi žale ??

14 godina

želiš dokaz ... ok pričekaj da skupim informacije postam ti za par minuta ..

14 godina
ajd sutracu moram sad ic na pm posaljem
14 godina
neaktivan

Činjenica je da u zadnje vrijeme ASRock cilja na veliko, a da ne kažem koliko ih mi je manje došlo na reklamaciju zadnjih dve godine. Puno manje nego Gigabyte-ica i nešto manje od ASUS-ica dok su MSI i ASRock podjednaki, no dobro GB i ASUS su i prodali nešto više primjeraka no to i nije velika razlika. Ne znam točno brojke no u zadnje vrijeme Gigabyte i ASUS imaju sve više i više problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Asrock je zmaj lega ima njihovu matičnu koja radi kao prvog dana već 8 godina.
I ja sam uzeo novu asrockicu i super je
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
gle svako ima svoje misljenje i iskustva kao sto napisah novci su od onog ko kupuje ..
14 godina
neaktivan

Sto obozavam ove koji se zale kao "crkla mi ASRockica, necu ASRock vise kupovati." Postoji također masa ljudi kojima je krepao Gigabyte, Asus i sve moguce ostale marke bilo koje racunalne komponente.

Pa, ima ljudi koji kupe Mercedesa kojem motor zariba nakon 200 000km, pa sto se moze. Tvornicka greska. Najveca mana masovne proizvodnje Sve ovisi koliko srece imas.

OT: uzmi plocu kojiu ti je Cezar preporucio.

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 0:25 (mate960).

2 0 hvala 0
17 godina

glasujem za gigabayte, a ako se odlučiš za tu M5A97 onda uzeti ili PRO ili EVO, nikako običnu zbog digitalne fazne regulacije

jedino mi se čini da ASUS ima bolje hlađenje vrm-a no ako se radi o 8+2, onda se valjda ne grije toliko pogotovu zbog X4 procesora

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Narucio sam nakraju gigu doce mi drugi tjedan, jedino ukoliko mi hladnjak bude stisko ram onda cu asus jer ona ima malo veci razmak,hvala na savjetima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

{#} Bravo Sused ! ! !  Javi kad stigne da sredimo to ! ! !  {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 0:21 (Bulldozer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Ok sused tamo ponedjeljak ili srijedu iđemo po nju da turnem te ostale dijelove sta cekaju pa da mogu bf3 igrat!!!!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

od gigabytea 970a i 990xa isto pakovanje samo 990 ima podršku za cf/sli...obje dobro hlađenje i 8+2

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
protjeran

Oly : ajmo se kladit da je i u 970 i 990 isti cipset, imao sam obje ploče i CPUz i everest pokazuju da je isti cipset a i neki lik na OCN je stavio sliku

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Oly : ajmo se kladit da je i u 970 i 990 isti cipset, imao sam obje ploče i CPUz i everest pokazuju da je isti cipset a i neki lik na OCN je stavio sliku

Pics or it didn't happen {#} šala mala

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 12:05 (mate960).
14 godina

Pa naravno da je isti chipset, šta ste vi mislili ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice