- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
2.9 trojezgreni...........
CPU Name Cores Clock L2/L3 Cache HT Bus
AMD Athlon II X3 435 3 2.9GHz 1.5MB 4000MHz
Zanimljivo je to sto kod tebe pise da je cetverojezgreni.............
Pozdrav,
Evo danas sam kupio novi procesor tj. Athlon2 x3 435. Nakon što sam uključio ACC dobio sam ovo na slici ispod. Dakle zanima me koji je to procesor i dali je to ok. Hvala.
Skini si najnoviju verziju CPU-Z ti imas 1.41 a najnovija je 1.54 pa onda vidi kaj ce ti izbacit za taj otkljucani proc.
2.9 trojezgreni...........
CPU Name Cores Clock L2/L3 Cache HT Bus Socket
AMD Athlon II X3 435 3 2.9GHz 1.5MB 4000MHz AM3
Zanimljivo je to sto kod tebe pise da je cetverojezgreni.............
Zato što je otključo jednu jezgru pa je sad četvoerjezgreni.
PA pogledaj koji 4 jezgreni proc zadi na 2.9GHz i to je taj model
Pozdrav,
Evo danas sam kupio novi procesor tj. Athlon2 x3 435. Nakon što sam uključio ACC dobio sam ovo na slici ispod. Dakle zanima me koji je to procesor i dali je to ok. Hvala.
To bi trebao biti Phenom II x4 935 kojeg nema u prodaji pod tim imenom...
925(2.8 GHz) - 935(2.9 GHz) - 945(3 GHz)
Pozdrav,
Evo danas sam kupio novi procesor tj. Athlon2 x3 435. Nakon što sam uključio ACC dobio sam ovo na slici ispod. Dakle zanima me koji je to procesor i dali je to ok. HvalVTo je
To je vjerojatno trebao biti phenom 925 ili 945, al jedna jezgra nije potpuno ispravna pa su je amd-ovci zaključali i preimenovali proc u althon II x3. I sad si ti besplatno dobio još jednu jezgru i cache memoriju, i praktički imaš phenoma II 945. I to bi sve trebalo biti ok ako ti je jezgra ispravna, testiraj sad proc malo sa prime 95 ili s čim god pa češ vidjet. Nego samo mi napon izgleda malo visok 1.35v za 2.9GHz mi izgleda malo previše, neznam jel to normalno kod amd procova jel ja imam intela
Uf, koji si ti srećković. Ako prođe stress test, zakon.
Za 500-600 kn Phenoma na 2,8 ghz...pa toliko ni polovni ne košta!
Evo odvrtio sam sada test sa OCCT sat vremena (sve 4 jezgre na 100 %) i prošlo je ok. Sada puštam neke hd filmove da vidim kako će to proć. Kad stignem pustit ću OCCT da vrti malo duže. Inače, što mi još preporučate za testiranje jezgri i cache-a.
Evo odvrtio sam sada test sa OCCT sat vremena (sve 4 jezgre na 100 %) i prošlo je ok. Sada puštam neke hd filmove da vidim kako će to proć. Kad stignem pustit ću OCCT da vrti malo duže. Inače, što mi još preporučate za testiranje jezgri i cache-a.
Ti koristiš integrirku ne?
Clockat netrebaš onda, možda na 3.0GHz sam eto tak samo da piše 3.0GHz. Mislim to ti je čas posla netrebaš ništa dodatno prčkat osim HTT-a.
OCCT - cpu test, large data set
PRIME 95 - blend
Jedno od toga vrti 8h da budeš 100% siguran. Ja sam jednom vrtio 2h i baš sam mislio prekinut test na 1h i 50min no velim,ajd još malo ostalo do kraja, i šta se desilo? Pukao na 1h i 55min hebiga moraš dodat još soka procesoru.
Čestitam danire01 na izvrsno ubodenom procu, ajde budi friend i pogledaj na kutiji procesora deklaraciju uvoznika, tko je uvoznik? Mislim da nas ovdje ima više koje to zanima :)
Čestitam danire01 na izvrsno ubodenom procu, ajde budi friend i pogledaj na kutiji procesora deklaraciju uvoznika, tko je uvoznik? Mislim da nas ovdje ima više koje to zanima :)
Uvoznik Esys d.o.o Čakovec, kupljen u ADM-u
Uvoznik Esys d.o.o Čakovec, kupljen u ADM-u
Like allways...
HVALA TETA LJILJA, IMAŠ ZLATNU RUKU!
covjece, fakat sreca, oktljucao 4. jezgru i L3. cestitam!
AMD 435 x3 + ASRock A785GMH/128 = best buy
best buy u slucaju da otkljucas bar cetvrtu jezgru a kamoli jos i L3 zajedno...onda je to super buy yebote
Kaj se moze ko nagazi na takav proc dobro je prosel a ko ne nist fuckaj ga vozi dalje.
Kaj se moze ko nagazi na takav proc dobro je prosel a ko ne nist fuckaj ga vozi dalje.
zabrij dok dođe Thuban ali mu iskljuce 2 jezgre i prodaju kao Deneb, a JA mu otkljucam nazad
+ ovo napajanje koje si mi preporučio, u nekoliko navrata se saginjem i gledam dali vent vrti, dal je živo (koda ga ni nema). Hvala još jedanput.
You're wellcome