Koji procesor?

poruka: 6
|
čitano: 1.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji procesor?

Pozdrav!

Naime imam trenutno

Athlon64 3800+

Abit NF-M2nView, nforce 430 s.AM2

1gb ram

7600gt

i vrijeme je za mali update. Uglavnom, imam jako mali buđet, pa sam mislio samo promjeniti procesor i dodati gb rama.

Sad mi treba vasa pomoc da mi preporucite neki procesor, rabljeni naravno, jer novih AM2 vise nema xD

Komp uglavnom koristim za multimediju i povremeno za rad u CAD programima, tu i tamo koja igra tek toliko. Uglavnom osjeti se da je ovaj proc slab xD

Googlajuci vidio sam Athlon64 x2 6000+, mislim da se cijena krece oko 400kn, sto kazete na taj procesor? Te koji bi mi preporucili?

I dal je ovu grafulju pregazilo vrijeme, te ako je koju bi mi preporucili (imam 24" monitor -  1680x1050 rezu)

Unaprijed zahvaljujem na vasim odgovorima!

0 0 hvala 0
17 godina
Koji procesor?

Vise ti se bi isplatilo da skupis malo vise para pa da projenis proc, mbo, rame i grafu. jer je vec i taj athlon x2 star.

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Koji procesor?
MS11 kaže...

Pozdrav!

Naime imam trenutno

Athlon64 3800+

Abit NF-M2nView, nforce 430 s.AM2

1gb ram

7600gt

i vrijeme je za mali update. Uglavnom, imam jako mali buđet, pa sam mislio samo promjeniti procesor i dodati gb rama.

Sad mi treba vasa pomoc da mi preporucite neki procesor, rabljeni naravno, jer novih AM2 vise nema xD

Komp uglavnom koristim za multimediju i povremeno za rad u CAD programima, tu i tamo koja igra tek toliko. Uglavnom osjeti se da je ovaj proc slab xD

Googlajuci vidio sam Athlon64 x2 6000+, mislim da se cijena krece oko 400kn, sto kazete na taj procesor? Te koji bi mi preporucili?

I dal je ovu grafulju pregazilo vrijeme, te ako je koju bi mi preporucili (imam 24" monitor -  1680x1050 rezu)

Unaprijed zahvaljujem na vasim odgovorima!

Normalno da je ovaj proc koji sad imas slab, zapravo za jednojezgreni nije slab uopce jos kad se nakloka malo svaki P4 mu gleda u leđa. Taj koji mislis uzet 6000+ i mozes slobodno, on ti pase na tu maticnu da ak imas na njoj Bios verzije 1.15. Nista jace i novije za tu maticnu nema od procesora, no nema veze i ovaj proc je dobar ne fali mu nista bit ce velika razlika ionak u usporedbi s ovim tvojim koji sad imas.Cool

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF-M2+nView&fMTYPE=Socket%20AM2&pPRODINFO=BIOS

http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/nv_gforce6150_nf-m2_series.htm

15 godina
neaktivan
Koji procesor?

Hvala na odgovoru!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji procesor?

Bokk, kupujem laptop pa imam pitanje vazano uz procesor prijenosnih računala.

Kakva je razlika između ovih procesora: INTEL CORE DUO 2,20 GHZ, INTEL CORE i3-330M PROCESOR, INTEL CORE i5-520M PROCESOR

ili pak INTEL CORE i7 620M. Meni je rekao prodavač da su ovi bolji kaj imaju i3, i5 ili pak i7 (I SKUPLJI) pa ak mi neko more objasniti de je tu fora. Hvala

darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji procesor?

sta mislite o and athlon 64 x2 dual core processor 4200+ 2.19 ghz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice