Mi ovo rastavili i spakirali... za 30,000 kuna se mogu kupit i pametnije stvari... :D
Lijepo je to imat, ali bome recesija je, ljudi su kruha gladni.
Zašto si Xeona uzeo? :|
Mi ovo rastavili i spakirali... za 30,000 kuna se mogu kupit i pametnije stvari... :D
A za tih 1400.. a da... ali Xeon je skup i za stvari koje tebi trebaju sporiji nego obični Core 2.
A za tih 1400.. a da... ali Xeon je skup i za stvari koje tebi trebaju sporiji nego obični Core 2.
je da imam FB onda da ali ovo je normalna LGA 775 platforma samo kaj je proc xeon a ne core2duo.
Dakle nije serverska platforma.
Ploca je normalna Asus P5Q-E i mema 2x1gb mushkin 800mhz.
Ide to jako dobro vjeruj mi
Buraz mi ima tog xeon-a 3220, i nije bas nes odusevljen, revizija je B3 (kentsfield), treba vise voltaze nego G0 i manje se dize, samim time i vise zagrijava, tako da ne vidim bas neku prednost, osim ako nemas xeona s G0 jezgrom... To bi bio "chery" edition G0, zahtijevao bi jos mrvicu manje voltaze, i malko bolje bi se dizao... Ajd postaj scrsht cpu-z da vidim koja je revizija.
Opla, to je 45nm, yorkfield revizija, sad mi je jasno, ovo mi je prva vijest da postoje xeoni 3220, yorkfield revizije M1....
Opla, to je 45nm, yorkfield revizija, sad mi je jasno, ovo mi je prva vijest da postoje xeoni 3220, yorkfield revizije M1....
Nema tog X3320 koji može razbot i7 965 :D
Evo suze mi skoro na oči... tražim opravdanje za spalit 25k kuna na ovo ali ne mogu... :( Čak sam sam sebe uvjeravao da se isplati ušteda jer u nas košta 41000 :D
Naravno da se isplati.
Ako ne za zadržat onda za prodat.
Recimo prodaš i dobiješ 30k kuna što je realisticno.
Pa opet dobro.
Kupiš si tu konfu za zadržat i imaš 5k zarade.
Tak trebaš to gledat
Evo i slika. Zaboravio sam poslat, al sam ovo slao na mail frendu pa mi ostalo.
Naravno da se isplati.
Ako ne za zadržat onda za prodat.
Recimo prodaš i dobiješ 30k kuna što je realisticno.
Pa opet dobro.
Kupiš si tu konfu za zadržat i imaš 5k zarade.
Tak trebaš to gledat
AMD Athlon 64 x2 Dual core 6000+ 3.1 GHz,
Ja koristim Intel Core 2 Duo
Q9550
Intel Pentium 4 , 2.0 Ghz , i ponosan sam na njega jer radi bez problema 8 godina .
Intel Core2 Quad Q6600 @ 3.2 (8 * 400)
Ja koristim Intel Core 2 Duo
AMD Athlon 64 x2 6000+
ja imam intel e5200
na 1.5v 3650mhz...:))
ja imam intel e5200
na 1.5v 3650mhz...:))
AMD Athlon 64 x2 6000+
neznam nece mi na manje raditi... na koliko ti je fsb? jesi dirao nb i napon memorije?
ploča mi je asus p5q pro...