Koji CPU na koju MBO

poruka: 9
|
čitano: 1.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji CPU na koju MBO

Zanima me vaše mišljenje na kojoj bi konfiguraciji radio bolje koji procesor ja malo koristim za obradu videa i slika igrice me ne zanimaju a na kompu od djece samo za igrice.

moja konfiguracija

MBO: A785GXH/128M
CPU:AMD Phenom II X2 550 BE
RAM: 2GB 800Mhz KINGMAX
HDD: 120GB+160GB
PSU: CORSAIR VX Series 450W
CASE:COOLERMASTER CM 690
LCD: LG L226WT

komp od djece

MBO Gigabyte MA78GM-S2H

CPU AMD Athlon II X3 425

Gigabyte Radeon HD4670  512MB

DDR2 2GB (800MHz)

HDD Hitachi 250 GB sata 3  + 80 GB Ata

LG LCD 17"   1280x 1024

Napajanje 400W-LC POWER ATX2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji CPU na koju MBO

U tom slučaju u prvu konfiguraciju smjestiti X3 procesor koji će bolje izvršavati radne zadatke(obrada videa i fotografija) više jezgri bolji i brži rad glede navedenog.

Iz prve konfiguracije procesor premjestiti u drugu za igranje i mislim da je tako najbolje i sam imam navedeni i radi ko zmaj i još ga malo clockniti na 3.6GHz Osmijeh naravno obavezno boji cooler onda u tom slučaju.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU na koju MBO

gdje ti je grafa u prvoj konfi ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Koji CPU na koju MBO
patch123 kaže...

gdje ti je grafa u prvoj konfi ??

Integrirana!!

16 godina
neaktivan
Smille kaže...

U tom slučaju u prvu konfiguraciju smjestiti X3 procesor koji će bolje izvršavati radne zadatke(obrada videa i fotografija) više jezgri bolji i brži rad glede navedenog.

Iz prve konfiguracije procesor premjestiti u drugu za igranje i mislim da je tako najbolje i sam imam navedeni i radi ko zmaj i još ga malo clockniti na 3.6GHz Osmijeh naravno obavezno boji cooler onda u tom slučaju.

Ja ga i držim na 3.5GHz sa njegovim hladnjakom nemam potrebu za više,znači kad bi prebacio kod djece u komp i ostavi ga na 3.5GHz trebala bi se primjetiti razlika?

15 godina
55pero kaže...

Ja ga i držim na 3.5GHz sa njegovim hladnjakom nemam potrebu za više,znači kad bi prebacio kod djece u komp i ostavi ga na 3.5GHz trebala bi se primjetiti razlika?

U svakom je slučaju on bolji izbor za igre dok je ovaj x3 bolji za ovo što je tebi potrebno.

16 godina
neaktivan
Koji CPU na koju MBO

Samo zamijeni procesore i k'o kuća!

alrighty then

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU na koju MBO

Sutra ih onda zamjenim da vidimo kako će raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU na koju MBO

CPU zamjenjeni i   Athlon II X3 425 otključan u Phenom II X4 2700MHz stabilan Belji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice