Intel i7 procesori, i ostale novotarije

poruka: 13
|
čitano: 3.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Sta mislite dal se isplati kupiti neki intel i7, a naravno uz njega kupiti jos novu plocu koja kosta cca 2000kn, i naravno uzeti ddr3 koji je cca duplo skuplji od ddr2???

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Intel i7 procesori, i ostale novotarije
ha cuj ovisi za sta ti treba, moje misljenje da u hr(a i vani) nema jos dovolljno komponenata za dobar odabir i7 konfe(mema,mbo)
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
protjeran

Definitivno ne još jer je preskupo ali ako planiraš imati komp više od 4-5 god i sada si spreman "masno" platiti tvoj izbor.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mayales kaže...

Definitivno ne još jer je preskupo ali ako planiraš imati komp više od 4-5 god i sada si spreman "masno" platiti tvoj izbor.

Ma necu ja kupovatiOsmijeh, nego gledam sta vi kazete na nove komponente, za mene su pre pre skupe, ali takodjer se po meni sada ne isplati kupovati novi comp, treba cekati da malo spanu cijene, pa da mozemo i mi obicni smrtnici u kucistu imatu lga1366, i ddr3
Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
16 godina
protjeran

isplati se az onoga tko ima dosta para, maticnu imas gigabyte-ovu 2000 kn za i7 a ram je ddr3

NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies 2009 Resolutions: Nvidia Wants Its Crown Back

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zasto imati LGA1366 kada možeš imati AM3 bdimo realni ali AMD ima puno bolji omjer uloženo/dobiveno i može koristit i starije verzije DDR-a3 i ploče bi trebale biti opet jeftinije, a u testovima PhenomII nije nešto strašno u zaostatku a za te novce je puno isplativiji barem po dosada poznatoj preporučenoj cijeni

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lord of D kaže...

Zasto imati LGA1366 kada možeš imati AM3 bdimo realni ali AMD ima puno bolji omjer uloženo/dobiveno i može koristit i starije verzije DDR-a3 i ploče bi trebale biti opet jeftinije, a u testovima PhenomII nije nešto strašno u zaostatku a za te novce je puno isplativiji barem po dosada poznatoj preporučenoj cijeni

U potpunosti se slazem,Intel je sa novim procesorima totalno neisplativ,nezelim nikome sad soliti pamet ali vecina korisnika koja uzimaju takva racunala neznaju ili nemogu iskoristiti sve te komponente do kraja,osim kad igraju igre,a to je opet nepotrbno bacanje novaca da bi imao 5-10 posto bolje performanse
16 godina
neaktivan
Yellow man kaže...
lord of D kaže...

U potpunosti se slazem,Intel je sa novim procesorima totalno neisplativ,nezelim nikome sad soliti pamet ali vecina korisnika koja uzimaju takva racunala neznaju ili nemogu iskoristiti sve te komponente do kraja,osim kad igraju igre,a to je opet nepotrbno bacanje novaca da bi imao 5-10 posto bolje performanse
 Da definitivno, za sada se najbolje isplati uzet dobru staru C2D arhitekturu
Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
16 godina
neaktivan

Zna li itko koliko jezgri ima CPU Intel Core i7 920  ????? Ako ko zna da mi javi jer odlučujem šta da kupim ako ima 2 ili više jezgre uzet ću ga!!! PA mi pomozite!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina

tebi ne moze nitko pomoc .. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako nemože nije da niko nezna??????'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dobar ti je nick

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sveznalica kaže...

Zna li itko koliko jezgri ima CPU Intel Core i7 920  ????? Ako ko zna da mi javi jer odlučujem šta da kupim ako ima 2 ili više jezgre uzet ću ga!!! PA mi pomozite!!!!!!!!!!!

ima 4 fizičke, a 8 logičkih
Inte Core 2 Duo 6400 @ 2.27 GHz, 2GB RAM, HDD:250 GB, NVIDIA 9600GT GS, SyncMaster 206BW, Vista Ultimate, x-fire: immortal5555, Sony MHC-RG495 820W Music Power, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Laptop: HP EliteBook 8530p - Core 2 Duo P8600 2.40 GHz, 2 GB, ATI HD 3650, 250GB HDD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice