Intel celeron D 346 na 3.06 GHz --- amd anthlon 64 1.81 ghz 3000 +
zanima me koji je jaci/bolji za gaming?
Intel celeron D 346 na 3.06 GHz --- amd anthlon 64 1.81 ghz 3000 +
zanima me koji je jaci/bolji za gaming?
pa daleko bolji je athlon ja sam prije davno imo celeron d i onda sam nakon 2 miseca koristenja celerona ugradio athlon i islo je sve tri puta brze i bolje
ugradio ? na intelovu plocu
Ja bi reko amd x64 3000+ .Imo sam njega i Northwooda 3,0 .I amd nije uopce puno zaostajo.Sto bi znacilo da bi od celerona trebo biti brzi iako ovaj ima visoki takt i noviji ako je za 775
Svejedno mislim da je Athlon brzi pricekaj da se jos neko javi da dobis bolji uzorak
amd je brzi al nije puno al je dosta vidit ces ako ces igrat cod4 jer tu je maximum za celerona a i amda
amd je brzi al nije puno al je dosta vidit ces ako ces igrat cod4 jer tu je maximum za celerona a i amda
ti si lud, ja sa amdom igrao cod 6
ti si lud, ja sa amdom igrao cod 6
da al kako sve na low
ne bas
Što je tako teško u google upisati "celeron D 346 review"?
Evo prvi rezultat ti je ovdje
Athlon ga pregazi uzduž i poprijeko što se gaminga tiče, što nije čudno kad to isto napravi i Sempron 3000+.
To su procesori iz ere gdje je AMD bio dominantan i tu nema puno filozofije.
pitam zato jer sam imao taj amd al mi maticna izgorjela, pa sam nabavio maticnu s ovim celeronom... jel ce se velka razlika osjetiti?
oce ako je novija igra.
Nažalost hoće, jer Celeron te stare NetBurst generacije je svojevremeno bio najgori procesor za tu namjenu (igranje) na tržištu; bez obzira koliko ga overclockao (a dali su se poprilično :) ).
znaci necu se bas naigrat, al igre koje sam igrao vjerovatno cu moc i s ovim,
ja se dvoumim između E6600 ili athlon X3 3000Mhr