I5 3350P vs FX-8320

poruka: 33
|
čitano: 8.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: I5 3350P vs FX-8320
Ivan77Ever kaže...

Da sam na tvojem mjestu, kupio bih FX 8320 jer če te duže služit od i5 33xxP osim ako se ne misliš predomislit i uzet 3570k koji je bolji od bilo kojeg FX-a u igrama. Niti jedna poznata igra kao što je BF3, FC3 ili Crysis ne iskorištava više od 4 jezgre (zasada), a ono šta govorite da je FX 8350 samo mrvicu sporiji od i7 3770K u Crysis 3 to je samo zbog optimizacije za AMD.

mislim da ti je TD rekao koliko je ta tvoja izjava puna gluposti...

12 godina
zuper kaže...

na kraju se sve svodi hoće li korisnik overclockat ili ne. ako da, onda fx, u suprotnome i5.

na kraju ispadne i5 i jeftiniji jer će bez problema šljakati na najjeftinijoj b75 ploči, stock cooler nije glasan naspram fx-a i ima duplo manju potrošnju.

za fx je poželjna ploča od 600 kn, dodatni cooler te nešto kvalitetnije napajanje. kad se sve to izračuna, ispada da bi za kvalitetnu fx konfu trebalo 400-500 kn više od i5, a za tih 400-500 kn se kupi snažnija kvalitetnija grafička, ne?

i onda ako znamo da 90% korisnika koji žele novu konfu niti ne zna šta je overclock, šta nije i5 bolje rješenje?

Eto sve je napisano ode! Tip koji je pokrenija topic nije moga bolji odgovor dobit, a ne vaša bezumna pripucavanja ( da ne kažen da pola poruka u temi nemaju veze sa vezon niti smisla sa smislon)

Gadget freak
15 godina

kompletan forum se pretvorio u mjesto gdje ljudi liječe svoje frustracije...

osobno, jako malo komentiram, ali sam oduvjek volio pročitati neki novi info, o komadu hardwarea, novim driverima, softwareu i inim stvarima, nakon nekog vremena provedenog za računalom na poslu, jednostavno sam se praznio na taj način, da malo ne razmišljam o poslu,  pogledam što ima novo  itd...

već neko vrijeme, apsolutno ne uživam u tome, zbog gore navedenog, ne možete li normalno komunicirati, da li svaka tema mora završiti u nekoj raspravi...?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice