Houston we have a (CPU) problem

poruka: 11
|
čitano: 1.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Uzeo sam komp od jednog frenda,ima maticnu plocu Asus A8V-E SE,Grafa je ATI X700,1,5GB rama i kad palim komp nece da upali tj. zuji ali nema slike,komp se upali kada cooler proca pritisnem necim malo tezim tj. stolicom pa stavim nesto na nju u mom slucaju gajbu pive.Nevinašce.Uglavnom sad nece nikako da upali radi 3 - 4 sekunda i ugasi se.Sad mi nije jasno do cega je jeli mozda problem jer nema paste na procu ili je mozda proc otisao?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 1:42 (Gman).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
RE: Houston we have a (CPU) problem
Gman kaže...

Uzeo sam komp od jednog frenda,ima maticnu plocu Asus A8V-E SE,Grafa je ATI X700,1,5GB rama i kad palim komp nece da upali tj. zuji ali nema slike,komp se upali kada cooler proca pritisnem necim malo tezim tj. stolicom pa stavim nesto na nju u mom slucaju gajbu pive.Nevinašce.Uglavnom sad nece nikako da upali radi 3 - 4 sekunda i ugasi se.Sad mi nije jasno do cega je jeli mozda problem jer nema paste na procu ili je mozda proc otisao?

O moj Bože!

Batali stolicu i gajbu pive, skini hladnjak sa procesora, očisti što treba, stavi novu pastu i onda vrati fino hladnjak i postavi ga kako treba, pa onda vidi kakva je situacija.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Gman kaže...

O moj Bože!

Batali stolicu i gajbu pive, skini hladnjak sa procesora, očisti što treba, stavi novu pastu i onda vrati fino hladnjak i postavi ga kako treba, pa onda vidi kakva je situacija.

Hladnjak sam skidao,sve sam ocistio,jedino mi otaje kupiti pastu,pitao sam u jednoj temi za savjet pa cekam odgovor.

15 godina

Dobro si se sjetio s gajbom pive.Jedino sto se lagano grije piva,al da se i to rjesit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Dobro si se sjetio s gajbom pive.Jedino sto se lagano grije piva,al da se i to rjesit.

Ma ne,piva je na stolici ona daje tezinu.

15 godina
ahahah pritisnes stolicom i gajbom pive, omg hhahahha, stvarno nema logike, zasto ne radi inace a radi kad g pritisnes stolicom, vjerovatno nije nesto s pinovima na procu u redu, to je spremno za kantu lagano, radeon x700, evo jedna mi visi na zidu povise kompa ahhaahahah.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
ahahah pritisnes stolicom i gajbom pive, omg hhahahha, stvarno nema logike, zasto ne radi inace a radi kad g pritisnes stolicom, vjerovatno nije nesto s pinovima na procu u redu, to je spremno za kantu lagano, radeon x700, evo jedna mi visi na zidu povise kompa ahhaahahah.

Komp sam kupio za 100kn i sad cu u djelovima sve prodati za 500kn.

15 godina
neaktivan

brijem da ti proc nije krepao nego socket...ja sam imao takav problem sa skupocjenom ASUS M4A79T Deluxe plocom.nije se htjela palit dok nebih pritisnio kuler...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Snakepriest kaže...

brijem da ti proc nije krepao nego socket...ja sam imao takav problem sa skupocjenom ASUS M4A79T Deluxe plocom.nije se htjela palit dok nebih pritisnio kuler...

Moze li se socket zamijeniti?

16 godina

Ovo je gadan smijeh, evo ti HVALA za smijeh.Smijeh

Nemožeš socket mijenjat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 11:04 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Ovo je gadan smijeh, evo ti HVALA za smijeh.Smijeh

Nemožeš socket mijenjat.

I ja sam mislio da nemoze al tko pita taj ne skita.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice