Dakle kupio sam navedeni hladnja za svoj proc (E5300), uredno uklonio stari box-cooler i njegovu pastu..i gore namontiro Freezer 7, no čini se da imam problema satim hladnjakom, naime temperature su gotovo iste tj. 2-3 stupnja razlike, hmm, to mi nekako sumljivo! Dali možda nije dobro sjeo na CPU? pinove sam lagano uguro u MBO i odma su usjeli, ali hladnjak se može i pomicat gore-dole (nije 100% čvrst), koji milimetar, dali je to oke i nije dobro usjeo...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolje bi bilo da ga prvo učvrštiš kako spada.
evo uspio sam ga učvrstit..sad je čvrst ko stijena i evo temperature su gotov niže i do 15 stupnjeva...
evo uspio sam ga učvrstit..sad je čvrst ko stijena i evo temperature su gotov niže i do 15 stupnjeva...
E koliko stupnjeva imaš sa tim hldnjakom na tom procesoru,imamo slićni procesor(ja imam e5200) sa istim hladnjakom,meni je (min)IDLE:21c° (max)LOAD:47c°
Sad ga jos mozes ljepo i clockat i taman ti je.Moj frend je drzao svog E8500 i dan danas drzi na 4.2 ghz a deflat je 3.2
E koliko stupnjeva imaš sa tim hldnjakom na tom procesoru,imamo slićni procesor(ja imam e5200) sa istim hladnjakom,meni je (min)IDLE:21c° (max)LOAD:47c°
Idle: oko 22-25, Full Load: 40-42..
Sad ga jos mozes ljepo i clockat i taman ti je.Moj frend je drzao svog E8500 i dan danas drzi na 4.2 ghz a deflat je 3.2
Naravno..samo me malo matična koči što se tiče oc..uspio sam doći do 3.66GHZ.(temperature su još uvijek dosta niske)...matična je katastrofalno loša Gigabyte P31...no uskoro uzimam neku P45..pa ću onda do 4..a nadam se i koji mhz više..heh..ljep pozdrav.
Nisam napisao..držim ga na 3.4GHZ i default naponu!
dobar cooler. Radi svoj posao dobro ali mi je nedostatak što ne podržava više socketa nego je ograničen na jedan.
Nisam napisao..držim ga na 3.4GHZ i default naponu!
Nisi procitao pravila! Postoji gumb uredi.