Crossfire Pomoć

poruka: 6
|
čitano: 813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Crossfire Pomoć

Evo imam jedno pitanje vezano uz crossfire. Inače imam matičnu Gigabyte GA-MA790XT-UD4P koja ima jedan pci-e x16 utor i jedan pci-e x8 utor

Ima li tko iskustva ili barem zna nešto o ovom načinu Crossfire-a. Isplati li se na to uopće stavljati crossfire i koliko se gubi na performansama u odnosu na crossfire sa dva x16 utora

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crossfire Pomoć
0000 kaže...

Evo imam jedno pitanje vezano uz crossfire. Inače imam matičnu Gigabyte GA-MA790XT-UD4P koja ima jedan pci-e x16 utor i jedan pci-e x8 utor

Ima li tko iskustva ili barem zna nešto o ovom načinu Crossfire-a. Isplati li se na to uopće stavljati crossfire i koliko se gubi na performansama u odnosu na crossfire sa dva x16 utora

Ako će oba utora radit na x8/x8, i ako nemaš grafu jaču od HD 5850, onda ti je svedno, gubitak performansi, bi ti u najgorem slučaju bio 5%!?

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
15 godina
neaktivan
Crossfire Pomoć

Nećeš imati problema ni sa high end grafama.

Na PCIe 2.0 bandwidth je udvostručen stoga je

PCIe 2.0 x8 = PCIe 1.0 x16

Dakle  ne bi trebalo biti više od 5% gubitka ni sa jednim single GPU-om.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
0000 kaže...

slobodno možeš raditi cross,gubitak performansi je sitan

{#}

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
14 godina
protjeran
Crossfire Pomoć

Da oba utora će raditi x8 u CF-u. Mislio sam staviti 2x 6850 ali sam se bojao da ih neće baš iskoristiti jer nisu oba x16...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATiGamer kaže...

Nećeš imati problema ni sa high end grafama.

Na PCIe 2.0 bandwidth je udvostručen stoga je

PCIe 2.0 x8 = PCIe 1.0 x16

Dakle  ne bi trebalo biti više od 5% gubitka ni sa jednim single GPU-om.

Jughead kaže...

slobodno možeš raditi cross,gubitak performansi je sitan

{#}

Ma gubitak je zanemariv, nekad ni nema gubitka.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice