Cpu usage 100%

poruka: 33
|
čitano: 7.427
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Cpu usage 100%

Neznam u cemu je problem ali procesor mi non-stop radi pod full opterecenjem, sad sam ga vratio na tvornicke postavke (zakljucao jezgre, smanjio napon) ali opet isto, restarto komp vise puta, ali neuspijesno!

Mislim da nebu dobro zavrsilo ak ce mi procesor i dalje ovak nastavit radit!!!! I normalno temp. mi se svako malo povecava, malo prije mi je bio na 57C, sad je temp. pala posto sam zakljucao jezgre i smanjio napon!!

Martin
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 19:07 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cpu usage 100%
Marti kaže...

Neznam u cemu je problem ali procesor mi non-stop radi pod full opterecenjem, sad sam ga vratio na tvornicke postavke (zakljucao jezgre, smanjio napon) ali opet isto, restarto komp vise puta, ali neuspijesno!

Mislim da nebu dobro zavrsilo ak ce mi procesor i dalje ovak nastavit radit!!!! I normalno temp. mi se svako malo povecava, malo prije mi je bio na 57C, sad je temp. pala posto sam zakljucao jezgre i smanjio napon!!

uuuuuuu

pa ni ne cudim se sto je na 100%

73 procesa ti se vrte i to tko zna kakva :)

-=PiS=- CROZOKI
16 godina
protjeran
pa provjeri koji ti proces to vuce....
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
Cpu usage 100%

Fakat nisam ni skuzio, a kak to mogu iskljucit? Bas se ne kuzim se u to najbolje!!

Martin
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 19:13 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Marti kaže...

Fakat nisam ni skuzio, a kak to mogu iskljucit? Bas se ne kuzim se u to najbolje!!

ak ne zajebavas i nisi sarkastican daj sliku liste procesa u task manageru poredanih po cpu od najvise prema najmanje. ak zajebavas od*ebi, sam pokusavam pomoci

16 godina
neaktivan
Marti kaže...

uključi u task manageru show processes from all users i pogledaj koji ga opterećuje

14 godina
protjeran
Marti kaže...

Zakljucao jezgre,smanjio napon....i ne kuzis se prekinuti nekakvu aplikaciji?

Al ajd ok.Mislim da ti je je u pitanju neka gamad u kompu,skines si ovo i de dalo zlu ovo,full scan u kombinaciji sa tvojim antiviruscem!

Probaj si skinuti trail verziju Tune upa 2007(nemoj novije),2007 verzija ti ima wizarda koji ce te upozoriti na aplikaciju koja trosi abnormalno mnogo resursa,pa ga šuknes!

Ako koristis Realtek drivere Tune up 2007 ce te upozoriti i za njih,ali to ignoriraj!

Svi bećari uterali Mari,a ja Ruži,hoče da me tuži!
16 godina
Cpu usage 100%

Evo skinuo sam ova dva antivirusna programa, pa cu vidit sad jel ce sta nac!!!!

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sam se nadam da nisi skinuo nesto tipa spyware sherif il slicno
16 godina
neaktivan
Marti kaže...

Evo skinuo sam ova dva antivirusna programa, pa cu vidit sad jel ce sta nac!!!!

nadam se da si skinuo besplatne verzije,i nije potreban full scan nego quick s obadva,inače će se to nepotrebno odužiti

16 godina
Cpu usage 100%

Dole u desnom kutu, ta dva programa sam skinuo, da na quick scan sam isao, vidim da je vec naso nekakvo smece!

Martin
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 20:00 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marti kaže...

Dole u desnom kutu, ta dva programa sam skinuo, da na quick scan sam isao, vidim da je vec naso nekakvo smece!

ništa te ne kužim,trebao si skinuti malwarebytes free version i superantispyware free edition ili portable version

edit:sad vidim slike,u redu je
       ako te traže restart nakon skeniranja da bi uspješno uklonili detektirano,restartaj komp

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 20:06 (seneka).
14 godina
protjeran
Marti kaže...

Pod moj PC ti piše p II x4 4 jezgreni a tebi piše 2 jezgre WTF ko je sad lud?

http://forum.links.hr/index.php?tab=forum
14 godina
protjeran
Gmailovac kaže...
Marti kaže...

Pod moj PC ti piše p II x4 4 jezgreni a tebi piše 2 jezgre WTF ko je sad lud?

ocito ti...

sta ima veze sta pise pod moj pc?

ocekujes vjerodostojnost podataka? :D

OT:Daj uslikaj procese,tj vidi koji kolje procesor..

16 godina
Cpu usage 100%

Seneka to sam i napravio, to znam restarto sam ga, nasao mi je trojanca i jos neki virus!

Gmailovac procitaj sto sam gore napisao, vratio sam procesor na tvornicke postavke!!

Jazika ovo gore i za tebe vrijedi, tu sam otvorio temu da mi neko od normalnih forumasa pomogne, a ne da zaspamate temu, nisam tu neki brijac na forumu, kao vecina sta ih ima!!!

Procitajte cijelu temu pa se onda ukljucite u razgovor, sad sam i ja zaspamal...

Martin
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 20:20 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cpu usage 100%

jel ti mozda imas f@h ukljucen?

Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marti kaže...

Seneka to sam i napravio, to znam restarto sam ga, nasao mi je trojanca i jos neki virus!

Procitajte cijelu temu pa se onda ukljucite u razgovor, sad sam i ja zaspamal...

samo ti to odradi,ako ti se nakačila neka gamad,a vjerovatno je,ova dva antimalware alata bi trebala to riješiti

15 godina
neaktivan
Marti kaže...

Marti,stisni CTRL+ALT+DEL i odi po kraticu Processes,vidi ovu 3 kraticu koja se zove CPU,e sad scrollaj sve dole i nađi koji ti proces najviše zauzima CPU-a,btw imaš 73 procesa otvoreno,to baš i nie normalno.

I kad nađeš,stisni End Process,daj uploadaj sliku bit će punoo lakše.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 22:53 (Gumeni Patak).
14 godina
protjeran
Cpu usage 100%

Po slikama sam skuzio da imas AVG,moj ti je prijedlog,ukoloni to smeće od antivirusa.

Koliko god se to nekim "fanovima" AVG-a svidalo,nije dobar koliko god vi pricali o tome!

Svi bećari uterali Mari,a ja Ruži,hoče da me tuži!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Cpu usage 100%

Provjeri da nisi možda slučajno instaliral F@H, ako jesi to onda prekini i trebalo bi pomoci...

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Cpu usage 100%

Da izgleda da sam instalirao F@h, mislim da sam ga sad zaustavio, tj. nemam pojma kaj sam napravio ali vise mi procesor ne radi pod 100% opterecenjem!!

A kaj je to F@h, i kako da to u potpunosti uklonim?????

Hvala vam puno na pomoci!

Martin
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 5:38 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

uuuuuuu

Količina procesa koji se vrti neznaći ama baš ništa. Može njih biti 120 i nemoraju opteretit procesor ni 5%, a može biti uključen jedan SMP kljent od FaH i sve jezgre su na 100%.

I'll be back
15 godina
Marti kaže...

Da izgleda da sam instalirao F@h, mislim da sam ga sad zaustavio, tj. nemam pojma kaj sam napravio ali vise mi procesor ne radi pod 100% opterecenjem!!

A kaj je to F@h, i kako da to u potpunosti uklonim?????

Hvala vam puno na pomoci!

F@H je program koji opterećuje procesor kada je u mirovanju a služi za otkrivanje lijekova i uzročnika bolesti i tih nekih stvari...{#}

15 godina
Posto vidim da se ovdje malo prica o task manageru,nes sam pretisnuo slucajno I nestala je ona traka gore,tj. Da izaberem hocu li vidjet procese,programe koji su upaljeni itd. Kako je mogu vratit.?
15 godina
ivanoile kaže...
Posto vidim da se ovdje malo prica o task manageru,nes sam pretisnuo slucajno I nestala je ona traka gore,tj. Da izaberem hocu li vidjet procese,programe koji su upaljeni itd. Kako je mogu vratit.?

Pritisni tipku Alt.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Dvoklik na bijelo polje i trebalo bi se vratiti.

15 godina
neaktivan
Marti kaže...

Jazika ovo gore i za tebe vrijedi, tu sam otvorio temu da mi neko od normalnih forumasa pomogne, a ne da zaspamate temu

Ne obaziri se na njeha, Jazika je poznati troll i spamer.

Jesi probao Hijackthis? Daj log od njega pa ces tako najbolje znati sta ti se sve nepotrebno vrti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
microman kaže...
crozoki kaže...

uuuuuuu

Količina procesa koji se vrti neznaći ama baš ništa. Može njih biti 120 i nemoraju opteretit procesor ni 5%, a može biti uključen jedan SMP kljent od FaH i sve jezgre su na 100%.

LOL,pa normalno da kolicina procesa ne znaci nista.

ali ako prosjecni korisnik ima 73 procesa a nema ni jedan aktivni program pokrenut to znaci da je nesto gadno shebo ili pokupio

-=PiS=- CROZOKI
16 godina
Cpu usage 100%

Kad god restartam komp, ili ga upalim uvijek mi procesor radi pod 100% opterecenjem, te moram uvijek u task menager-u iskljuciti F@h!!!

Vise puta sam ukljucio antivirusne programe, naso mi je par virusa, to sam uklonio, fakat neznam u cem je problem, nakon sto iskljucim F@h onda mi procesor normalno radi, kao sto vidite na slici, (ponovo sam mu otkljucao jezgre, podigao napon i multiplier)

Znam da vam je ovo smijesno sta znam clockat, a neznam rijesit ovakav problem, al jbg im a nas svakakvih {#}!!!!!!

I zaboravio sam vam rec da sam si prije par dana stavio nove windowse, (Windows 7 Ultimate x64) posto nisam dugo, te od tada imam taj problem!

Martin
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 16:52 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marti kaže...

Kad god restartam komp, ili ga upalim uvijek mi procesor radi pod 100% opterecenjem, te moram uvijek u task menager-u iskljuciti F@h!!!

Vise puta sam ukljucio antivirusne programe, naso mi je par virusa, to sam uklonio, fakat neznam u cem je problem, nakon sto iskljucim F@h onda mi procesor normalno radi, kao sto vidite na slici, (ponovo sam mu otkljucao jezgre, podigao napon i multiplier)

Na ovoj prvoj slici u prozoru Services isključi servise od F@H-a (desni klik na njih i Stop, a zatim opcija Properties i Startup type stavi na Disabled).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice