CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.195.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
16 godina
neaktivan
Re: CPU hladnjaci P&O
Encyanix kaže...
Mikovic_xD kaže...
Encyanix kaže...

E ovako, nesto me zanima jer imam osjecaj da nisam dobio na perfomancama... zamjenio sam CNPS7X za mugen 3 i sad cnps7x u idle-u na svojoj low brzini od 1600rpm temperatura je bila 35c a sad na mugen 3 na vrnji od 900-1000rpm temp mi bude na 39c u idle a sa 1500rpm bude 35c.. tu mi nesto smrdi.. premala je razlika a jos mislim radit oc malo zesci..

mugen 2 (praktički ista stvar) 4.0 ghz phenom II, idle 33-34, na 700 rpm, nisi ga dobro stavio vjerojatno, jel ti dosta prozračno kučište?

uhh :DD.. kuciste je prozracno.. imam 3 case vent-a jedan na gornjem dijelu koji unosi zrak, iza jedan na koji nosi van i jedan dole koji uvlaci zrak.

e jezermu, ništa, rastavljaj sve i pazi koliko paste stavljaš :)) btw koliki ti je napon?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 10:15 (Mikovic_xD).
15 godina
Mikovic_xD kaže...
Encyanix kaže...
Mikovic_xD kaže...
Encyanix kaže...

E ovako, nesto me zanima jer imam osjecaj da nisam dobio na perfomancama... zamjenio sam CNPS7X za mugen 3 i sad cnps7x u idle-u na svojoj low brzini od 1600rpm temperatura je bila 35c a sad na mugen 3 na vrnji od 900-1000rpm temp mi bude na 39c u idle a sa 1500rpm bude 35c.. tu mi nesto smrdi.. premala je razlika a jos mislim radit oc malo zesci..

mugen 2 (praktički ista stvar) 4.0 ghz phenom II, idle 33-34, na 700 rpm, nisi ga dobro stavio vjerojatno, jel ti dosta prozračno kučište?

uhh :DD.. kuciste je prozracno.. imam 3 case vent-a jedan na gornjem dijelu koji unosi zrak, iza jedan na koji nosi van i jedan dole koji uvlaci zrak.

e jezermu, ništa, rastavljaj sve i pazi koliko paste stavljaš :)) btw koliki ti je napon?

1.4v

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
16 godina
CPU hladnjaci P&O

Koji je dobar ventilator za tower hladnjake? Imam Yasyu, ali je dosta bučna, čak i na mimimalnim okretajima pa bi zamjenio ventilator, a koliko sam shvatio mora biti usmjeren zrak. Postoji li nešto tiho, dobro i ne preskupo, dobavljivo u hr? Vidio sam da je Noctua NF-P baš za to, ali nije baš najeftinija niti najljepša

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SilverStone Air Penetrator AP121. U Protisu je ispod 100 kuna.
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Ja mislim da znam kako cu rijesit ovu preveliku idle temp.. sutra cu probat.. sad jos jedno pitanje.. zasto mi kad se boota windows dode cpu fan error, f1 to resume ? jel to mozda zato jer sam stavio da se vrti na 900rpm?

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni su oba venta na CPU cooleru spojena na 7V preko molexa, pa sam u BIOS-u ugasio CPU FAN Fail Warning i nemam tih problema.
15 godina
The Man kaže...
Meni su oba venta na CPU cooleru spojena na 7V preko molexa, pa sam u BIOS-u ugasio CPU FAN Fail Warning i nemam tih problema.

Di odem u bios da to ugasim? koji tab

16 godina
neaktivan
A ne znam ja kakav je tvoj BIOS. Trazi opciju CPU FAN FAIL WARNING i iz (enable) je promijeni u (disable).
15 godina
The Man kaže...
A ne znam ja kakav je tvoj BIOS. Trazi opciju CPU FAN FAIL WARNING i iz (enable) je promijeni u (disable).

Probat cu al nezz dal ja to imam :/

15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Jedno pitanje koje uključuje i Apple!

Kako to da mi obično smrtnici moramo imati ogromne hladnjake za procesore ako se želimo igrati ili se baviti ozbiljnijim radom, a recimo iMac koji je AIO i namjenjen je između ostaloga za profesionalni rad nema takav hladnjak? Kakav hladnjak uopće ima?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Imam procesor Intel Pentium 4 631 3000MHz i temperatura je oko 42stupnja.  Dali je to normalna temperatura ili ne?

EDIT: Ovakav hladnjak imam na procesoru: http://www.njuskalo.hr/slika-big-11821388.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 23:08 (Liverpool1892).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Temperatura je u redu!

Ako misliš da treba, možeš probati ispuhati prašinu sa hladnjaka (ako je ima) i promijeniti pastu!

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
godo kaže...

Temperatura je u redu!

Ako misliš da treba, možeš probati ispuhati prašinu sa hladnjaka (ako je ima) i promijeniti pastu!

Prije 2-3 dana sam ga očistio i stavio pastu. (Bilo je dosta prašine)

13 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Koji cooler uzeti da drži mog phenoma na 6 jezgri + overclock na 4 ghz?

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Mislim da će ti ovaj to bez problema držati!

Iako bi bilo lijepo čuti i još koji prijedlog.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
CPU hladnjaci P&O

Spire Thermax II ili Mugen 3 u Linksa.

clock2much

2 0 hvala 0
15 godina
godo kaže...

Jedno pitanje koje uključuje i Apple!

Kako to da mi obično smrtnici moramo imati ogromne hladnjake za procesore ako se želimo igrati ili se baviti ozbiljnijim radom, a recimo iMac koji je AIO i namjenjen je između ostaloga za profesionalni rad nema takav hladnjak? Kakav hladnjak uopće ima?

Hlađenje je napravljeno više kao na laptopu (ne kao na laptopu, nego sličnije laptopu nego stolnom ), uostalom kao i na svakom drugom AIO računalu, bilo ono Apple HP, Lenovo ili bilo koje drugo.

I odakle dolazi ovo boldano? Onaj tko namjerava klokat - njemu bi bilo pametno da ima mrcinu od hlandjaka, ali stock hladnjak je bez ikakvih problema dovoljan za stock frekvencije, bez obzira što trebaš radit na kompu.

13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav!

Trebam neki cooler za cpu pošto mi je stock koji sam dobio uz proc. sav u prašini. Namjeravam svoj E6500 sa 2,93 GhZ overclocknut malo. Probao sam jednom na 3,3 GhZ ali sam radi nesigurnosti opet vratio na stock. Raspolažem sa 150 kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 12:55 (TeškiPajzl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TeškiPajzl kaže...

Pozdrav!

Trebam neki cooler za cpu pošto mi je stock koji sam dobio uz proc. sav u prašini. Namjeravam svoj E6500 sa 2,93 GhZ overclocknut malo. Probao sam jednom na 3,3 GhZ ali sam radi nesigurnosti opet vratio na stock. Raspolažem sa 150 kn.

Polovna Zalman Performa.

clock2much
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
TeškiPajzl kaže...

Pozdrav!

Polovna Zalman Performa.

Do koliko bi maksimalno (sa tim coolerom) na ASrock G31M-S gurao taj E6500?

14 godina
CPU hladnjaci P&O

Do koliko god ide sa normalnim naponom, nebi te kocio hladnjak nego max granica procesora.Ta performa je odlican hladnjak.

clock2much

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Do koliko god ide sa normalnim naponom, nebi te kocio hladnjak nego max granica procesora.Ta performa je odlican hladnjak.

Može i ovdje mala pomoć? http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/odabir-ventilatora-kuciste/147819.aspx

Danas otvorio kučište nakon dugo vremena pa sad mi trebaju hladnjaci, ventilatori...

EDIT: naveden cooler je prodan 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 14:58 (TeškiPajzl).
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Zapeo mi je za oko razlog traženja novog hladnjaka!

Prašina nije razlog za zamjenu!

Osim ako želiš novi zbog buke koju stari stvara?

A za cca 150 kn mi na pamet pada Katana 3!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako, imam Phenom 955 BE i na njemu Yasya hladnjak. Problem je u tome da mi je malo prevelik postao. i volio bih preporuku hladnjaka koji bi bio istih performansi ali manjih dimenzija, ne trebam ništa posebno, sve mi radi na stock taktovima, nisam OC-ao. Koristim komp za igranje pa proc dosta radi.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
goranbm kaže...

Ovako, imam Phenom 955 BE i na njemu Yasya hladnjak. Problem je u tome da mi je malo prevelik postao. i volio bih preporuku hladnjaka koji bi bio istih performansi ali manjih dimenzija, ne trebam ništa posebno, sve mi radi na stock taktovima, nisam OC-ao. Koristim komp za igranje pa proc dosta radi.

uzmi si hyper 212 evo ili zalman performa..

15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
goranbm kaže...

uzmi si hyper 212 evo ili zalman performa..

Ok, tnx, a između to dvoje, što bi bilo bolje ?? i povoljnije ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Hyper 212 EVO !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako nemogu sad otvoriti novu temu u oglasniku, jer imam vec jednu, smijem li pitati ovdje, koliko da stavim cijenu za prodaju svog yasya coolera, sve ispravno, jedino sam ja na njega stavio AC vent od 120mm ??

16 godina
neaktivan
200 kuna.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice