lol. 60 stupnjeva i hladnjak od milju kuna....pretjerivanje
ako ćeš uzimat 5870 a imaš i milju kuna viška bolje si uzmi veći monitor za veće rezolucije. doduše neće ti bi dosta tih 1000 kn ali oc-at i5 i uzet 5870 za male rezolucije je smiješno
lol. 60 stupnjeva i hladnjak od milju kuna....pretjerivanje
ako ćeš uzimat 5870 a imaš i milju kuna viška bolje si uzmi veći monitor za veće rezolucije. doduše neće ti bi dosta tih 1000 kn ali oc-at i5 i uzet 5870 za male rezolucije je smiješno
A nije nikakva marka kuciste ali trebo bi stati,reci cu ovima sto ce mi ga sastavit da prvo provjere moze li stati
Nitko nije rekao da cu ja uzet 5870 ODMA SAD nego kad izadu nove igre koje ce bit na dx 11,a ovo za monitor ja sam napisao mali ali nije sad 15'' nego je 21'' a i netreba mi novi monitor ovaj me sasvim solidno sluzi,a tih 55 stupnjeva je u idle a u loadu ko zna kolko ce onda bit.Trenutno mi je vaznije da mi je komp hladan nego da goni sve na max.Igrice bas sad ni neigram preko tjedna tako da mi 5870 nece trebati,kada dodu ljetni praznici onda cu uzeti novu grafu zato sto mi sada netreba vise od jedne 4850
Nitko nije rekao da cu ja uzet 5870 ODMA SAD nego kad izadu nove igre koje ce bit na dx 11,a ovo za monitor ja sam napisao mali ali nije sad 15'' nego je 21'' a i netreba mi novi monitor ovaj me sasvim solidno sluzi,a tih 55 stupnjeva je u idle a u loadu ko zna kolko ce onda bit.Trenutno mi je vaznije da mi je komp hladan nego da goni sve na max.Igrice bas sad ni neigram preko tjedna tako da mi 5870 nece trebati,kada dodu ljetni praznici onda cu uzeti novu grafu zato sto mi sada netreba vise od jedne 4850
Ako je 55 u idle, onda ti nešto ne štima. Tko ti je stavljao cooler na proc? Ti osobno ili tipovi u dućanu?
Za usporedbu, moja "grijalica" radi na 37-40 u idle (dok je gore bio stock kuler to je onda bilo par stupnjeva više).
jesi li uzeo v10 na kraju?
Ako je 55 u idle, onda ti nešto ne štima. Tko ti je stavljao cooler na proc? Ti osobno ili tipovi u dućanu?
Za usporedbu, moja "grijalica" radi na 37-40 u idle (dok je gore bio stock kuler to je onda bilo par stupnjeva više).
meni je na 19 stupnjeva na trenutnom clocku :D
Evo u 100% loadu mi je 80 stupnjeva nakon 10 minuta
I što je tu čudno?! Imaš stock cooler pod kojim je OC-ani CPU, a uz to imaš i slabo provjetreno kučište!
I što je tu čudno?! Imaš stock cooler pod kojim je OC-ani CPU, a uz to imaš i slabo provjetreno kučište!
Zapravo ne,Procesor sam oc-ao ali sam ga down clockao na 2,66,ovo za kuciste je istina jos cu dodat jedan da puse i 2 da ispuhuju hoce li to biti dosta?
Što mislite o cooleru Spire Fourier IV i u kojem je rangu naspram boljih coolera?
Zapravo ne,Procesor sam oc-ao ali sam ga down clockao na 2,66,ovo za kuciste je istina jos cu dodat jedan da puse i 2 da ispuhuju hoce li to biti dosta?
Da sa time moći ćeš uzeti CPU cooler do 300 kuna (baš kakvog ja imam)... Kada sam ja imao stock i E6600 i kučište sa jednim 80mm ispuhom imao sam iste temperature (još je moj 65nm bio)
da ne otvaram novu temu..
zanima me koji kuler je prigodan za navedeni i5 750 - mislim do 3,8 - 4 ghz overclockat.
sad mi je na 3,4 dok je na desktopu temperatura 40-42 a na max load 70.. iako ja nikad ne predjem 60 ma sta god radio :D
do 350kn kuler..
thx unaprijed
V10 je promašaj. H50 (traži H50_1 -> može se staviti na 1156) bi preporučio ako imaš dovoljno prozračno kućište (ako nemaš onda je i ovo promašaj jer ćeš izgubiti protok zraka u kućištu).
Inače max. temp za i5 je 100°C.
Moja preporuka ti je Coolermaster 212 (oko 250 kn).
to care opleti pa ostani ziv..
malo razmisli pa ce ti biti jasnije zasto sam tako reagiro..
corsair h50 je shit za procesore koji se jako griju i nakon 2 sata rada temperature se drasticno dignu u idleu i tako u loadu to bi trebao znati.. ja sam imo h50 prilike vidjet i tetirat i to je losije rijesenje od zalman reseratore v2 kojega sam imo... zalman ima losiju pumpu od corsaira ali zato u njega stane puno vise tekucine itd..
ti si sinko pravo čudo imali konponente koje ti nisi isproba iman dojam da testiraš konponente koje čak i BUG lab nemore nabavit šteta što se nejaviš u Živu istinu
zanima me koji kuler je prigodan za navedeni i5 750 - mislim do 3,8 - 4 ghz overclockat.
sad mi je na 3,4 dok je na desktopu temperatura 40-42 a na max load 70.. iako ja nikad ne predjem 60 ma sta god radio :D
do 350kn kuler..
thx unaprijed
evo ovo bi tribalo bit sasvim dovoljno za tvoj proc ma koliko ti njega kloka
http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+SCYTHE+Mugen2+SCMG-2000%2C+Socket+1366%2F775%2F478%2FAM2%2F940%2F939%2F754&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.166
do 350kn kuler..
thx unaprijed
evo ovo bi tribalo bit sasvim dovoljno za tvoj proc ma koliko ti njega kloka
http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+SCYTHE+Mugen2+SCMG-2000%2C+Socket+1366%2F775%2F478%2FAM2%2F940%2F939%2F754&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.166
kolko vidim nemoze moj socket :D
za protok zraka.. meni je otvoren side-window od kucista, i imam hladenje za hdd te 1 odvog zraka s poledine kutije (iako to nema opce efekta :D )