Celeron 430 i hd video

poruka: 5
|
čitano: 1.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Celeron 430 i hd video

Znaci imam celeron i mislim napravit s njim media centar pa me zanima kak bi se on nosio s hd videom i dali to uopce s njim ima smisla radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Celeron 430 i hd video

bolje uzeti neki slabiji dvojezgreni intel/amd

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Celeron 430 i hd video

ma necu nis kupovat mislio sma slozit od ovog kaj imam al ak nece bi dobro onda nis

16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Znaci imam celeron i mislim napravit s njim media centar pa me zanima kak bi se on nosio s hd videom i dali to uopce s njim ima smisla radit.

S HD videom bi se jako teško hrvao, barem ja tako mislim... Nego neka jeftina grafička kartice (HD4350, HD3650 i sl.) bi dobro došla, jer su takve grafe sposobne za hardversko dekodiranje HD videa

Meštar od Hardvera :)
17 godina
Oly_E3 kaže...
R4zOR229 kaže...

S HD videom bi se jako teško hrvao, barem ja tako mislim... Nego neka jeftina grafička kartice (HD4350, HD3650 i sl.) bi dobro došla, jer su takve grafe sposobne za hardversko dekodiranje HD videa

Dosta mu je i HD 2400 ili HD 2600 pa i bilo u AGP ak mu to treba ili PCIE verziji normalno. Jos ce trebat i program tj video player koji trosi ko komarac, i koji zna iskoristit DXVA tj video procesor na grafickoj karticki kak spada a to je ovaj genijalac dole normalno. Nek proba samo s ovim programom gledat standarnu HD rezoluciju od 1280-720, mozda bude to islo s njim s obzirom na njegovu kvalitetu i malo trosenje resursa.Cool

http://mpc-hc.sourceforge.net/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice