Biostar

poruka: 22
|
čitano: 3.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Biostar

jel se isplati uzet Biostarovu ploču....chipset je p43 a košta samo 469 kn ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Biostar

izgleda jeftino koji je točno model

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Biostar

Ovisi što ti treba, ali ne toliko do Biostara. Ploča je sasvim dobra, jedino što moraš unaprijed znat da je dodatne opreme minimum. Meni to nešto ne znači (dovoljni su mi SATA i USB priključci), pa sam svojom P43 pločom (MSI) iznimno zadovoljan. Da je u dućanu bilo te Biostarove, uzeo bi nju.

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
Biostar

Ja si planiram uzeti Biostarovu 790GX, ali isto sam malo skeptičan... Rađe bi neku Gigabyte ili tako nešto... Ali kad nema Gigabyteove sa SB750 ispod 1000kn, a ova je 650... Ima li tko iskustva s time? Kakve su te ploče za OC? Da li je bolja ova Biostar ili ova Gigabyte?

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Biostar

Biostarku imam ja tocno tu koju misliš uzet.

Nije loša i ima puno opcija ali se grije ko sam vrag.

NB i regulacija napona.

NA regulatorima napona nema nikakvog hladnjaka pa su zato jako vruci.

Bubneš neki ventilator da puše po NB i regulatorima i hladni su ko špricer.

Ja sam tak napravio i razlika je drasticna.

Prije sam si skoro opeko prste a sad hladno koda je komp ugašen.

LENOVO SL500 + Logitech G5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Biostar

lol

odusto sam od Biostara..

idem na Asrock...jer sam odusto od intela pa pucam na amd...(nema više c2d8200) pa kupujem athlon 7750 BE

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Biostar

Odustao od biostara i ides na asrock jer se saltas s intela na amd? Kakve to veze ima?

I'm fat, you're ugly! I can diet.
17 godina
neaktivan
Biostar

uf samo nemoj Asrock.

Vjeruj mi požalit ceš.

Jako loš izbor za OC.

Ako ne misliš clockat onda je super stabilna maticna.

Ako ako clock onda apsolutno ne.

Ja sam jednu skurio sa 1FSB više od prije postavljenog stabilnog OC-a.

Ostavi se toga.

Rađe biostarku.

Nije ona loša samo to grijanje je mali minus ali ima hladnjaka i ventova pa si malo pomogneš

LENOVO SL500 + Logitech G5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Odustao od biostara i ides na asrock jer se saltas s intela na amd? Kakve to veze ima?

jer je ova biostar 775 socket a asrock am2 socket
a kaj se tice klokanja...ak je tak onda odustajem i od asrocka...lol...jel bi se asusom možda zapomogao???
kad nažalost izbor am2 matičnih i nije neki...ima njih dobrih al su sve prek 1000kn
17 godina
moderator
doxy kaže...
kad nažalost izbor am2 matičnih i nije neki...ima njih dobrih al su sve prek 1000kn
 Pa stvar je u tome da skuplja ploca osim vise opreme ima i kvalitetniju izvedbu, bolje hladjenje, vise opcija za OC...
Nije to vise stvar marke, nego ranga kojem je ploca namjenjena. A kvalitetno kosta.
17 godina
neaktivan
Biostar

Slažem se s Luxxom, i ja sam usmjerio par ventova, al oni su mi i onako nužni  (malo sam paranoičan s OCom, pa uvijek sve držim i prehladno). Što se tiče kvalitete izvedbe nisi baš u pravu DrNasty, inaće Gigabyte nikad nebi postao brand (prije par godina ploče su im koštale 500 kn, samo su bile odličan performanse/cijena izbor). S druge strane recimo Asus konstantno ne opravdava cijenu (ne sjećam se kad su zadnji put imali najbolju ploču, a uvijek imaju najskuplju). A snovi o tome tko kakve komponente ugrađuje dobro opisuje film Armagedon: "Russian components, American components, all made in Taiwan". Najveći dio dijelova svima rade iste firme, ono što ne rade su ventovi i slično što se zamijeni za 100 kn.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Znam da asus ne opravdava cijenu, i da im je brand za jeftine ploce asrock, pa na asus logo nabiju cijenu, ali vise sam mislio na opcenitu situaciju, implementiranje bolje regulacije napona, cf i sli mogucnosti, itd.

Naravno da ima razlike u imenima, pa ploce iste opremljenosti i ranga, ali razlicitih proizvodjaca se razlikuju u cijeni.

17 godina
protjeran
Biostar

lol

ok

ajmo ovak onda

daj mi preporučite nekakvu ploču s AM2+ socketom do 600 kn! a da je DOSTUPNAAAAAA¨¨¨!!!!!!! (ppizdt ću)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

lol

ok

ajmo ovak onda

daj mi preporučite nekakvu ploču s AM2+ socketom do 600 kn! a da je DOSTUPNAAAAAA¨¨¨!!!!!!! (ppizdt ću)

Ovako, ako nije problem 650kn, uzmi onu gore što sam ja napisao... Biostarku 790GX... NB790, SB750, najjeftinija takva, dobra za OC (po LUXX-u) i ja si ju planiram uzet... Nema niti jedne druge 790+750 za ispod 1000kn... Uz nju Phenoma II 940 i nema mi kraja  Smijeh.
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
protjeran
Biostar

šta je s ovim?

MBO GIGABYTE, s. AM2, MA770-DS3, AMD 770, BUS 5200 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, ATX 2 -- 549kn

hg spot

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

šta je s ovim?

MBO GIGABYTE, s. AM2, MA770-DS3, AMD 770, BUS 5200 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, ATX 2 -- 549kn

hg spot

OK ploča, ali je SB600, što znači da će se malo manje dat clockat... Ako ne clockaš/umjereno clockaš, ok je...
17 godina
protjeran
Biostar

ova?

http://www.links.hr/index.php?naziv=MBO+ASROCK+A780GXE%2F128M%2C+AMD+780G+%2B+SB700%2C+DDR2%2C+zvuk%2C+VGA%2C+S-ATA%2C+FW%2C+G-LAN%2C+ATX%2C+s.+AM2&option=artikl&id_kategorija=05030312&id_artikl=050.303.378

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 9:06 (doxy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

ova?

http://www.links.hr/index.php?naziv=MBO+ASROCK+A780GXE%2F128M%2C+AMD+780G+%2B+SB700%2C+DDR2%2C+zvuk%2C+VGA%2C+S-ATA%2C+FW%2C+G-LAN%2C+ATX%2C+s.+AM2&option=artikl&id_kategorija=05030312&id_artikl=050.303.378

SB700... Ali kažem ti, ako ne clockaš, ona Gigabyteica je odličan izbor...
17 godina
Sused kaže...
doxy kaže...

šta je s ovim?

hg spot

OK ploča, ali je SB600, što znači da će se malo manje dat clockat... Ako ne clockaš/umjereno clockaš, ok je...
  MA770-DS3 (rev. 1.0) je imala SB600, a trenutno je u trgovinama MA770-DS3 (rev. 2.0) koja ima SB700. 
Rev 1.0 ima 4 SATA konektora, a pozadi 6 X USB2.0 i jedan serijski port, dok rev 2.0 ima 6 SATA konektora, a pozadi 8 x USB i nema serijskog porta.
15 godina
neaktivan
Biostar

moze pitanje gdje skinuti drivere za pci kontroler ne trebam ja nego moj kolega nedavno je reinstalirao windows xp i fali mu taj driver.maticna je biostar group

n61pa-m25 ako postoje ti driveri moze link?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Biostar

itko ? zaista je hitno

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice