Slažem si novi komp, pa me zanima, dal je bolje uzet Athlona x3 ili phenoma x2, ista je cijena .
Koja je po vama bolja varijanta .
Slažem si novi komp, pa me zanima, dal je bolje uzet Athlona x3 ili phenoma x2, ista je cijena .
Koja je po vama bolja varijanta .
Athlon x3.
Phenom II x2 i onda ga probat otključat u x4
Vidim da phenom ima veči L1, L2 i L3 cache... Mislim da ču si ipak njega uzet.
Bolje ić na sigurno pa uzet odmah 3 jezgre. Uostalom i x3 se može otključat u x4. Naravno sve je to pod uvjetom da dobije primjerak koji se može otključati.
@Ludy: Jezgra viška više znači nego L3.
Bolje ić na sigurno pa uzet odmah 3 jezgre. Uostalom i x3 se može otključat u x4. Naravno sve je to pod uvjetom da dobije primjerak koji se može otključati.
i X2 se vecinom moze unlockat u 4 jezgreni.
athlona uzmi, ipak su 3 jezgre a phenoma možda ne uspiješ otključat, btw i athlonu se može otključat dodatna jezgra i l3 cache a ako i ne uspije opet imaš trojezgrenog
A jedno bezinsko pitanje, da imate para koliko hočete, dali bi uzeli athlona ili phenoma .
A jedno bezinsko pitanje, da imate para koliko hočete, dali bi uzeli athlona ili phenoma .
i7980x i 4xgtx480 sa vodenim hlađenjem
i7980x i 4xgtx480 sa vodenim hlađenjem
Slaba mašta...
Ja bi si kupio Enterprise - E i igrao bi na brodskom računalu na 100" ekranu ili bi jednostavno otišao u holodek.