Frend hoce neku ''kvalitetniju plocu'', pa je zalomio između AsRock i gygabytea. Nije bitno zasto bas ta dva proizvodaca, ali mene generalno zanima, sto vi ovdje na forumu mislite sto je bolje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
asrock
Don Kihoty preporuca Gigabyte...
... salim se, ASrock naravno...
Gigabyte ... bolji su od asrocka ali malo skuplji
Ne generalizirati. Navedi konkretno ploce
ASUS je zakon.

Ona koja za iste ili manje pare daje isto ili više!?!!?!?!?
pustite modele sad covjek pita samo za brend.
Zavisi od modela do modela...
Pa njega zanima brend. Isto tako svaki brend ima više i manje kvalitetne proizvode u istom cjenovnom rangu, tako da je bolje da navede modele i stručniji mu pojasne detaljnije...
Frend hoce neku ''kvalitetniju plocu'', pa je zalomio između AsRock i gygabytea. Nije bitno zasto bas ta dva proizvodaca, ali mene generalno zanima, sto vi ovdje na forumu mislite sto je bolje?
Neš ti podataka!
Koji socket, posebne želje (više usb konektora, oc mogućnosti...).
Kad to navedeš onda idemo dalje. Ovako se samo bezveze flema i spama.
Da, i? Samo se pretvori tema u flamewar a nikakav odgovor ne dobije. Daj mi reci tko je bolji, ATI ili NVIDIJA?
ATi
3dfx Interactive
Da, i? Samo se pretvori tema u flamewar a nikakav odgovor ne dobije. Daj mi reci tko je bolji, ATI ili NVIDIJA?
samo kazem sto je bit teme, reko je da nezeli nikakva obrazlozenja, samo ste trebali napisat jednu rijec asrock ili gigabyte ako nezelite nemorate i bok.
samo kazem sto je bit teme, reko je da nezeli nikakva obrazlozenja, samo ste trebali napisat jednu rijec asrock ili gigabyte ako nezelite nemorate i bok.
Samo mi reci hebote na temelju cega ces mu ti dati odgovor??
isusa ti pa jel znas citat temu? pita jel bolje asrock ili gigabyte, sto si slijep pa ne vidis, da je reko obrazlozite odgovor mozda bi netko obrazlozio a ovako dovoljna je jedna rijec iako je mogao napravit anketu, nekad vi ljudi bez razloga napravite svađu u temi u kojoj svađe nije trebalo biti. a ovo na temelju cega cu mu dat odgovor, pa vjerojatno koristenjem jedne od te dviju ploca.
Samo mi reci hebote na temelju cega ces mu ti dati odgovor??
Gigabyte je zakon!!!!!!!
Slažem se koristimo gigabyte od 2003 i nikad problema nema šta,
Ako cemo generalizirati, onda ASRock.
Ako ćemo gledat neke stvari, kupiš P67 ploču ko fol piše b3 a ono b2 i zezaju sata 3 konektori, pa moraš prodat, S R A M O T A