Asrock 880G EXTREME3 - alternativa

poruka: 36
|
čitano: 5.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Asrock 880G EXTREME3 - alternativa
Don Kihoty kaže...

Gigabyte nije napravio BIOS update, zajedno GA i ASR su prvi predstavili na sajmu AM3+ ploče sa novim socketima.

Pogledaj MSI ponudu ploče za AM3, pogledaj koliko imaju High End ploča, samo DVIJE,

sve drugo su im mATX.

MSI i ASUS, nema se para za razviti nove ha?{#}

Nema potrebe za nove, znači ti imaš asrocka npr. i želiš bulldozera, a problem je matična jer nemre primit bulldozera i moraš je prodat.

Ja sa asusom neću imat taj problem. Uostalom asus će 8-u seriju chipseta ostavit na AM3 socketu bez update-a (vjerovatno), a 9.-a serija će biti temeljena na am3+ socketu.

Mislim glupo je kupovat rebrandiranu 8.-u seriju chipseta kada je 9.-a iza ugla.

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
15 godina
protjeran

Gledaj to s druge strane:

- Ako želiš biti prvi i najbolji na OC listi na HWBOT-u, i znaš da sa 890FX nećeš moći tako puno

kao sa 990FX, onda ne vidim razlog zašto ne kupiti novu ploču, nego mučiti jadan CPU sa starom.

Pa vidiš i sam da Thuban ubija AM2+ 4+1 regulaciju, nema šanse da OC-aš preko 4.2 s tim

(osim kod moje MSI, makar oni tvrde da njihova jedna faza vrijedi kao 4 obične, meni je to i dalje rekla-kazala,

makar mogu na 4.4GHz sa 1.65V).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
Don Kihoty kaže...

Gledaj to s druge strane:

- Ako želiš biti prvi i najbolji na OC listi na HWBOT-u, i znaš da sa 890FX nećeš moći tako puno

kao sa 990FX, onda ne vidim razlog zašto ne kupiti novu ploču, nego mučiti jadan CPU sa starom.

Pa vidiš i sam da Thuban ubija AM2+ 4+1 regulaciju, nema šanse da OC-aš preko 4.2 s tim

(osim kod moje MSI, makar oni tvrde da njihova jedna faza vrijedi kao 4 obične, meni je to i dalje rekla-kazala,

makar mogu na 4.4GHz sa 1.65V).

Onaj tko ima para lako će si priuštiti 990FX, a recimo ja si nemogu priuštit pa ostajem na ovoj.

Ja imam 8+2 regulaciju ili kako ti voliš reći 2x 4+1, i sada se matična nemuči uopće s thubanom.

15 godina
protjeran

Ova MSI se navodno ne muči sa Thubanom, ali preko 4.6GHz sa napokon od 1.75V i većem se dešava burst in

flames, ako je revizija starija tj. datum proizvodnje iza 10. mjeseca 2010.

Naravno, moja koju sam dobio je bila 7 mjesec 2010, i u dogovoru sa kolegama iz Zgb-a dobio sam novu,

proizvodnja 12 mjesec 2010., s njom će biti sve OK.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
Don Kihoty kaže...

Ova MSI se navodno ne muči sa Thubanom, ali preko 4.6GHz sa napokon od 1.75V i većem se dešava burst in

flames, ako je revizija starija tj. datum proizvodnje iza 10. mjeseca 2010.

Naravno, moja koju sam dobio je bila 7 mjesec 2010, i u dogovoru sa kolegama iz Zgb-a dobio sam novu,

proizvodnja 12 mjesec 2010., s njom će biti sve OK.

Mogao si odmah Asus Crosshair IV uzet i biti bez problema XD

15 godina
protjeran

Neću robu od MSAN-a...

Neću neću i neću...

Misliš da bi mi MSAN dao da zamjenim ploču za novu reviziju?

Sa eSys-om, MOL-om i ASBIS-om mogu kako hoću...

Dobri odnosi. MSAN je ubi bože...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice