AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.742
|
čitano: 6.753.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
U Valorantu i CS GO Ryzen oko 100+fps-a više od Intela. U ovim drugima ne gubi puno tak da možemo biti jako zadovoljni prikazanim. Još neka malo padnu cijenom i nema razloga za Intel kupnju u ovom trenutku. Ako mene pitate pravi high end procesor.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:35 (mislioc).

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
mislioc kaže...
U Valorantu i CS GO Ryzen oko 100+fps-a više od Intela. U ovim drugima ne gubi puno tak da možemo biti jako zadovoljni prikazanim. Još neka malo padnu cijenom i nema razloga za Intel kupnju u ovom trenutku.

Pa sta sam ti ja rekao.. sad si opet AMD-ista.

Once upon a time bila dva prijatelja, zvali su se intel i nvidia....kraj price.
17 godina
hahhaajaads kaže...
toxic kaže...

Cek jel ja to dobro vidim ili je 5950x (6800kn)  jednak i9 10900k (4900 kn) u gamingu?

cak i vise trosi... sto reci ?

cini se da je 5950x to much za nas obicne smrtnike... cekam review slabijih procesora...

Imas kod linusa 5600X, kao sto se i znalo od prije, nema prevelike razlike izmedju 5800X/5900X/5950X u gamingu. 

forumaš kaže...

evo i recenzije 5600X

https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-5-5600x/16.html

koliko vidim ništa bitno u gamingu u odnosu na i5, samo cijena otišla gore. Sad imam Intel i Intel :D

Ok, ja sada vise nista ne kuzim...

linusov test pokazuje totalnu dominaciju amd-a, techpower up govori u korist intela, HU kaze da je top model jednak intelu...

Doduse ja kod linusa ne vidim takt na kojem su radili procesori...

zbunjen sam s ovim sranjima iskreno.

Bnet: mNik987#2148
13 godina
HCgamingCRO kaže...
mislioc kaže...
U Valorantu i CS GO Ryzen oko 100+fps-a više od Intela. U ovim drugima ne gubi puno tak da možemo biti jako zadovoljni prikazanim. Još neka malo padnu cijenom i nema razloga za Intel kupnju u ovom trenutku.

Pa sta sam ti ja rekao.. sad si opet AMD-ista.

Ja sam za bolji proizvod nisam fanatik brenda. 

15 godina
mislioc kaže...
U Valorantu i CS GO Ryzen oko 100+fps-a više od Intela. U ovim drugima ne gubi puno tak da možemo biti jako zadovoljni prikazanim. Još neka malo padnu cijenom i nema razloga za Intel kupnju u ovom trenutku. Ako mene pitate pravi high end procesor.

Eto mislioc procesor od 3 godine kako se bori po istoj cijeni

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:38 (dreadmoore).
4 godine
protjeran
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Taj 8700k je nenormalan proc, kao 2500k u svoje vrijeme. 8700K, GTX 1080ti i arcticovi AIO sistemi su Creme de la creme u ovom biznisu po opravdanju ulozenog 

2 0 hvala 0
17 godina

Moj zakljucak je da su SVI ovi recenzenti lijeni za popizdit...

kopiraju stare rezultate itd...

dobivaju stotine tisuca kuna dnevno i ne mogu napraviti nista kak spada...

rade kopiranje starih rezultata.....

trebamo nekog tko ce se potrudi i usporedit danasnje stanje jer ovo je ludnica nema smisla... ne mogu mi top 3 reviewara imati ovakve razlike... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:43 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mislioc be like 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Ma ok bio je i7 8700k super kupnja, ali i ovi Ryzeni novi su pravi ja kažem iskreno. Bolji su u svemu ostalom enormno ako bacimo samo taj gaming malo u stranu. Impresivno u svakom slučaju, a par fps-a sim tam manje bitno jer nije to više nikakav osjetni gap.

0 0 hvala 0
17 godina
ibme74 kaže...

Mislioc be like 

kako je to dobar film...

8 godina
protjeran
toxic kaže...

Moj zakljucaj ke da su SVI ovi recenzenti lijeni za popizdit...

trebamo nekog tko ce se potrudi i usporedit danasnje stanje jer ovo je ludnica nema smisla... ne mogu mi top 3 reviewara imati ovakve razlike... 

šta čekaš? 

17 godina
neampojma kaže...
toxic kaže...

šta čekaš? 

ali zar nije tak?

kome sad da vjerujem?

majke mi ako mi ne dode da idem kupit neki top amd build i pocnem radit prave recenzije i to live recenzije bez ikakvog editinga ili iceg... i doslovno pustat rezultate usporedno...

hebo ovo vise...

bitno da imaju 55 rtx 3080 ali ne mogu napraviti nist kak treba

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:45 (toxic).
10 godina
toxic kaže...

Cek jel ja to dobro vidim ili je 5950x (6800kn)  jednak i9 10900k (4900 kn) u gamingu?

cini se da je 5950x to much za nas obicne smrtnike... cekam review slabijih procesora...

R5 5600X (najslabiji iz lineupa) guzi 10900k a košta upola manje... I ne treba ti nova MBO.

13 godina
Bar nemam taj problem priznat kad je nešto odlično, za razliku od nekih koji su brend fanatici. Mogao bi se sad naslađivat na gaming rezultatima ali nebi bilo pravde za ove odlične Ryzene.

0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...
ibme74 kaže...

Mislioc be like 

kako je to dobar film...

Još mi je bio bolji kad sam na kraju vidio da je povezan sa Unbreakable iz 2000. godine 

6 godina
protjeran
HCgamingCRO kaže...

MF je vec rasprodao 5950x i 5900x. Ovaj 5800x u pola sata prrko tisucu korisnika vec naslo.

https://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Ryzen-7-5800X-8x-3-80GHz-So-AM4-WOF_1380727.html

Više će se Zen 3 procesora prodat u mjesec dana nego 10th generacija Intela od svog release date-a.

12 godina
Nuclear_Phoenix kaže...
toxic kaže...

R5 5600X (najslabiji iz lineupa) guzi 10900k a košta upola manje... I ne treba ti nova MBO.

Još bolja kupnja će biti 5600 "non X" kada izađe, isti cpu za još manje para a nadam se da će biti i 5700X po cijeni kakva je bila za 3700X

8 godina
protjeran
toxic kaže...
neampojma kaže...
toxic kaže...

šta čekaš? 

ali zar nije tak?

kome sad da vjerujem?

majke mi ako mi ne dode da idem kupit neki top amd build i pocnem radit prave recenzije i to live recenzije bez ikakvog editinga ili iceg... i doslovno pustat rezultate usporedno...

hebo ovo vise...

nešta kao REAL BENCHMARK kanal, NO BS, NO MARKETING, samo realni brojevi i bit će gledano 

15 godina
mislioc kaže...
Ma ok bio je i7 8700k super kupnja, ali i ovi Ryzeni novi su pravi ja kažem iskreno. Bolji su u svemu ostalom enormno ako bacimo samo taj gaming malo u stranu. Impresivno u svakom slučaju, a par fps-a sim tam manje bitno jer nije to više nikakav osjetni gap.

Ja sam polagao veće nade bas da će ih nadjebati u svemu po 20%, ali izgleda od toga nista sve je ovo na kapaljku po par fps-gore dole.S obzirom da imaju bas dobar taj single core preformance.Evo 5600x odlican je ali sad se pitanje postavlja jel npr eto recimo 8700k tko ga ima, vrijedan zamjene i prelazak na skorz novu platformu ako pc koristis za gejming.Pa mislim da je isplatvije mjenjati graficke kartice, nego se zajebavati sa zamjenom citave platforme.

15 godina
neaktivan

toliki hype oko 5600x, gledam sad ovu recenziju :

https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-5-5600x/17.html

jel moguce da i5 10400f pušta u prašini i intelove i amd perjanice? ili je to neka greška.

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran

Jel itko radio benchmark s 3080 grafom?

0 0 hvala 0
16 godina
Pošto baš kupujem novi PC, prijašnji sam prodao prije koji mjesec, upravo sam piknuo 5600x u Njemačkoj, 306 eura s dostavom...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neampojma kaže...

šta čekaš? 

ali zar nije tak?

kome sad da vjerujem?

hebo ovo vise...

nešta kao REAL BENCHMARK kanal, NO BS, NO MARKETING, samo realni brojevi i bit će gledano 

tak je, to trebamo...

13 godina
Pa HU sa 3090 ako se ne varam.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
toxic kaže...
neampojma kaže...

šta čekaš? 

ali zar nije tak?

kome sad da vjerujem?

hebo ovo vise...

tak je, to trebamo...

trebaš ideju poslat u bug da pokrenu nešta tako 

17 godina
Nuclear_Phoenix kaže...
toxic kaže...

ja vjerujem u to... ali imas ovakvih testova : https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-5-5600x/16.html

i svakakvih drugacijih koji govore suprotno...

mislim ako gledamo cisti rad amd vec par godina ima prednost nad intelom mi ovdje bar mi se cini pricamo iskljucivo o gaming performansama...

i tu dolazim do problema sto nemam pojma tko mulja a tko govori istinu.

15 godina
toxic kaže...

E da je jednog takvog yutubera i da se odmah rade uporedni testovi, ali salabo bit če ti samo pljuvanje nisi dobro dosao u zajednicu.

13 godina

Evo makine za 4300kn bombica:
https://www.nabava.net/search.php?q=5900x

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 15:56 (mislioc).

0 0 hvala 0
4 godine
protjeran

Bome se i griju, vodeno bude must have za 4.6GHz i preko, 4.7GHz je neki hard point preko kojeg kada ides puno stete imas za malo dobitka.

Pogledati od 8:27 (slusati sta prica) 5950x na 1.27v i 4.65GHz 280mm AIo mu nije bilo dovoljno ni za jedan krug CB R20, dok je 5900x tu jos mogao proci.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice