Nemam pojma kaj tebe muci sa FX 8320, to radi stock ili OC, koje su temperature, napon? Imas problema jednom mjesecno sa FX-om od 2013.? Ako si otpocetka imao problema jesi li ikad reklamirao proc? Ovo da ti crkne LAN ili zvuk definitivno zvuci kao problem s maticnom. Restart i smrzavanje zvuci kao problem s windowsima/softverom.
to mi je najbolje, dođe i napiše ima problema, od 2013 svakih mjesec dana ima problema, 6 godina... i kaže komjuterski duhovi... pa sunce ti isusovo, i što to govori o juzeru? da mu se dovoljno jebe da ne pogleda u čemu je problem ali nedovoljno da ne napiše kilo sranja na forumu koja najviše govore o njemu... da kupi najbolji muški superkompjuter dešavat će mu se isto jer je...
... zamislio da su procesori spolna duhovna bića... da je kojim slučajem na intelu nasrao virus, kakvo softversko sranje ili što ga već muči na tom pcu, sada bi kupovao moćno čedo Lise Su, toliko o odabiru platforme napamet...
piknul sam u osinjak izgleda. kad čitam ovaj forum imam osjećaj da se dopisuju torcidaši i bad blue boysi. AMD živi vječno!ja sam vam samo dao osobno generalno iskustvo i subjektivan dojam koji sam stekao koristeći te procesore godinama, otkrivajući im dušu i spol
na javnom forumu namjenjenom diskusiji o hardwareu, a ako to nekome nepaše može slobodno staviti prste u uši i derati se iz petnih žila da je amd savršen i najbolji a intel smeće. i djeco draga nemorate se opterećivati zašto su se događali ti problemi i omalovažavajući pametovati kako je to zbog virusa, softverskog sranja ili što već, jer nije zbog toga, isto tako je je i harwdware testiran i na kraju potpuno ispravan. moj odgovor zašto se ti problemčići događaju je zato što je to AMD. usput, ne vidim zašto ovaj proc ne bi durao još bar 10 godina, ali došlo je vrijeme za upgrade i to definitvno neće biti oni. novi procovi su svakako dovoljno dobri i dovoljno močni za sve što korisniku treba, ali meni eto dvadesetogodišnje iskustvo s amd procesorima govori da su puno skloniji sitnim nestabilnostima. intel sada ima svoje ozbiljne probleme, ali ja kao korisnik njihovih procesora nikad nisam imao tih sitnih hasselova s njima, a bogme nijednog prijatelja, poznanika, ni poslovnog kolegu koji je na intelu a ovi zadnji su do reda svi, ne znam da je došao i rekao kako mu restarta komp jer memorija nije podržana, jer mars nije u devetoj kući iza mjeseca ili nešto treće. koštaju previše ali daju to što daju. dao bog da se razvije što više konkurentih proceva, da qualcom uleti u desktop igru, ili netko drugi, neka amd stvarno uzme ogroman komad tržišta intelu, jer to vodi ka poboljšanju kvalitete i povećanju ponude i smanjenju cijena. a onda ovdje možemo pričati o iskustvima.
i kolektivno preći na ice lake 10 nm desktop intele kad konačno izađu i razbiju ryzenima pice.
ma samo se malo šalim . .. ili ipak...