Amd phenom x2 550 BE

poruka: 37
|
čitano: 14.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Amd phenom x2 550 BE

na procesoru

16 godina
neaktivan

ovako,imam pitanje u vezi klokanja navedenog proca u temi.sad mi stoji na 3,1ghz sto mislim da je korisno i sasvim solidno,ali me sram graficke (ati radeon 3870 512mb ddr3)koja je stara bakica vec.e sad sa nekim shycte nezz kak se pise,zanjima me do kolko mi mogao klokat ovaj proc...valjda ide do 3,8 ghz  bez dizanja napona jer mi je napajanje 450w Be Quiet(kvalitetno i skupo)..i drzi 8gb memorije sto je solidno.jer se opce isplati klokat ili da jednostavno pokusam otkljucat 4 jezgru?komp je slijedeci:http://www.xfire.com/profile/evacic96/... Hvala na odgovoru P.S imam 14 god lol

15 godina
neaktivan
Amd phenom x2 550 BE

Isplati se i klokati i pokušati otključati preostale jezgre. Naravno ne sa stock hladnjakom. Ako želiš dići do 3,8 GHz moraš računati na dizanje napona. Što se tiće grafičke, samo ti izvuci maximum iz proca. E sad, tvoja konfa, da bi ti mogli reći dali možeš otključavati jezgre trebali bi znati točan model ploče, a to ne piše.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:41 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DPS1900 kaže...

ovako,imam pitanje u vezi klokanja navedenog proca u temi.sad mi stoji na 3,1ghz sto mislim da je korisno i sasvim solidno,ali me sram graficke (ati radeon 3870 512mb ddr3)koja je stara bakica vec.e sad sa nekim shycte nezz kak se pise,zanjima me do kolko mi mogao klokat ovaj proc...valjda ide do 3,8 ghz  bez dizanja napona jer mi je napajanje 450w Be Quiet(kvalitetno i skupo)..i drzi 8gb memorije sto je solidno.jer se opce isplati klokat ili da jednostavno pokusam otkljucat 4 jezgru?komp je slijedeci:http://www.xfire.com/profile/evacic96/... Hvala na odgovoru P.S imam 14 god lol

bez dizanja napona ide na 3.6 bez problema i to ti je ko bog.stock cooler si svakako zamjeni jer je loš,slabo hladi i bučan je ko vrag.najbolje bi bilo da ga možeš unlockati,ja sa svojim nisam imao sreće.

15 godina
neaktivan
Amd phenom x2 550 BE

ja sam bez problema otkljucao zakljucane 2 jezgre,ali se proc zamrzavao,smanjio sam na 3,radilo je bolje,ali opet se nakon nekog vremena zamrzavalo,probao sam i obrnuti redoslijed,ali na kraju sam shvatio da ni jedna ni druga nisu ispravne :(((

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Amd phenom x2 550 BE

Evo imam pitanja za navedeni proc,naime zanima me dal se mogu otključavati jezgre i kod onih koji nisu BE,koliko je dobar u igrama današnjice i koliko vrijedi otprilike?

Hope for the best,prepare for the worst

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Amd phenom x2 550 BE
lexx kaže...

Evo imam pitanja za navedeni proc,naime zanima me dal se mogu otključavati jezgre i kod onih koji nisu BE,koliko je dobar u igrama današnjice i koliko vrijedi otprilike?

Mozes na svim phenomima II otključat jezgre, ali pitanje je hoće li biti stabilan. Frend je 555 BE prodao za 220kn prije 2 mjeseca

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice