Jbg ja sutra narucujem komp pa cu uzet phenom II 940 i clockat ga nes sitno sam da bude malo bolji , a odlucio sam se za hardveraj jer u diskontu iako je phenom II dost jeftiniji nemaju neku izbor maticnih.
E sry ak ste na ovo pitanje vec odgovorili , al nesjecam se da sam procito to u temi - zanima me jeli velika razlika izmjedju 920 i 940 jel ipak 300 kn je 300 kn ( u hardveraju je tolika razlika)
E sry ak ste na ovo pitanje vec odgovorili , al nesjecam se da sam procito to u temi - zanima me jeli velika razlika izmjedju 920 i 940 jel ipak 300 kn je 300 kn ( u hardveraju je tolika razlika)
Jbg ja sutra narucujem komp pa cu uzet phenom II 940 i clockat ga nes sitno sam da bude malo bolji , a odlucio sam se za hardveraj jer u diskontu iako je phenom II dost jeftiniji nemaju neku izbor maticnih.
Nije ima usluga katastrofa nego su još jako vezani za HG spot od kojih uzimaju robu.
Ja poznam vlasnika i uzo sam tamo moje vodeno i još dosta stvari.
Stvar je u tome da nemaju veliko skladište pa kad naruciš on trci svojim dobavljacima i traži robu.
Ali pošto im je on na neku ruku konkurencija pošto ponekad ima bolju cijenu kod proizvođaca nego HG onda ga vuku za nos i odugovlace.
Dobar primjer je Mushkin memorija gdje jeftinije kupuje memu od samog HG-a i naravno da mu onda nedaju.
Inace je covjek super i trči i trudi se ali ako ga dobavljaci koce kaj ceš...
Po moje vodeno je recimo osobno otišao u sloveniju i dovezo mi na posao.
EDIT: Sutra ili preksutra cu konacno upogonit moju Phenom II 940 konfu pa javim rezultate i moje mišljenje.
Skoro pa sve je tu samo još sutra dobivam par dijelova i bacam se na posao ;)
Omg sad fkt neznam di da kupim komp , ve-mil ne zato jer je sve nedosupno , a u ostalim ducanima mi konfa uvijek pređe 5500 kn jedino u hardveraju dodjem tocno na 5500 kn, al ak uzimaju stvari iz hgspota onda mi je jednostavnije tam otic i kupit si komp kod njih.
EDIT: Sutra ili preksutra cu konacno upogonit moju Phenom II 940 konfu pa javim rezultate i moje mišljenje.
Skoro pa sve je tu samo još sutra dobivam par dijelova i bacam se na posao ;)
Nije ima usluga katastrofa nego su još jako vezani za HG spot od kojih uzimaju robu.
Ja poznam vlasnika i uzo sam tamo moje vodeno i još dosta stvari.
Stvar je u tome da nemaju veliko skladište pa kad naruciš on trci svojim dobavljacima i traži robu.
Ali pošto im je on na neku ruku konkurencija pošto ponekad ima bolju cijenu kod proizvođaca nego HG onda ga vuku za nos i odugovlace.
rami su 2x1 gb mushkin naravno.
Za oc i kolko meni treba cist dovoljno a jeftino.
Grafa bude zasad integruša dok ne skupim lovu za "normalnu".
Požderalo mi sve to dosta love pa sad moram cekat uskrsnicu od firme ili povrat poreza da imam tolko viška za grafu.
Nema veze da se klokat i bez grafe
Ili.............Ima ko viška grafu za posudit?
rami su 2x1 gb mushkin naravno.
Za oc i kolko meni treba cist dovoljno a jeftino.
Grafa bude zasad integruša dok ne skupim lovu za "normalnu".
Požderalo mi sve to dosta love pa sad moram cekat uskrsnicu od firme ili povrat poreza da imam tolko viška za grafu.
Nema veze da se klokat i bez grafe
Ili.............Ima ko viška grafu za posudit?

O jbt sad kad napokon slozim konfu nemam ju di za kupit.....xD

E na tu ideju necu sigurno doc.
Pa neidem sa novijeg SB na stariji.
Ova Biostarka ima NB 790gx i SB 750.
Dakle nema šanse da idem na slabiji ( mada sam razmišljo uzet DFI onaj skupi)
Ali ipak je noviji SB noviji ne?
JEdino kaj bi mogao je uzet neku drugu maticnu sa istom kombinacijom chipseta.
Stariji nikako.
Uglavnom nadam se da sutra bude dost hladno jer ce procu sigurno bit vruce
NE nikako ic na slabiji , a ja sam mislio samo da probas i usporedis SB750 i SB600 koja je razlika u praksi, naravno ako imas neku maticnu saSB600.
OT obrisan.
Ako ima pitanja o intelu i memoriji otvorite novi thread.
Ovdje se raspravlja o Phenomu i DDR2
nisu isplativi,dragon nisko leti
pa ako želiš dragon konfu,samo mbo i 940 košta 3600 kn,preskupo.Dok za 2700 kn uzmeš Q9440 i mbo i prožvačeš dragona.
pa ako želiš dragon konfu,samo mbo i 940 košta 3600 kn
Neisplativo; da vidimo PhenomII 940 1700kn
Maticna odlicna za cca 1000kn
ram 4Gb 400kn netreba bolji jer OC sa multiplierom
i to sve je ::::3100kn i clockas ga na 4Ghz i to zdere malu djecu i ja ne vidim nista neisplativo tu
pa ako želiš dragon konfu,samo mbo i 940 košta 3600 kn
pa ako želiš dragon konfu,samo mbo i 940 košta 3600 kn,preskupo.Dok za 2700 kn uzmeš Q9440 i mbo i prožvačeš dragona.
Ne žestite se niko ne govori o i7 konfi alo,pravi dragon je u kombinaciji sa 790fx/750sb