AMD Phenom II X4 965

poruka: 34
|
čitano: 17.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: AMD Phenom II X4 965
RaNzO kaže...
za buldožera neće trebati mijenjati ploču. neke će ga podržavati, trebat će samo nadograditi bios. navodno će ga podržavati ploče s 890 chipsetom, dakle asrock 890FX/GX bi ga trebala podržavati.

Ne. Malo si pomjesao ;)

Buldožer ce ici samo na AM3+ ploce ali  na te iste AM3+ ploce ce moci svi (barem mislim da svi) postojeci AM3 procesori.

AM3   procesor    - AM2+ socket (uz update BIOS-a), AM3 socket i AM3+ socket

AM3+ procesor     - AM3+ socket

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 21:50 (AA-d00d).
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
RaNzO kaže...
za buldožera neće trebati mijenjati ploču. neke će ga podržavati, trebat će samo nadograditi bios. navodno će ga podržavati ploče s 890 chipsetom, dakle asrock 890FX/GX bi ga trebala podržavati.

Ne. Malo si pomjesao ;)

Buldožer ce ici samo na AM3+ ploce ali  na te iste AM3+ ploce ce moci svi (barem mislim da svi) postojeci AM3 procesori.

AM3   procesor   - AM2+ socket (uz update BIOS-a), AM3 socket i AM3+ socket

AM3+ procesor    - AM3+ socket

da, ili to :)

14 godina
neaktivan
oprostite sto pitam nes drugo ali možeš li ti sa svojim x4 620 i hd5770 vrtit novije igre, mislim koliko fps dobivas od npr cod mw2 ili grid.... unaprijed hvala :)
15 godina
wolfdale kaže...
oprostite sto pitam nes drugo ali možeš li ti sa svojim x4 620 i hd5770 vrtit novije igre, mislim koliko fps dobivas od npr cod mw2 ili grid.... unaprijed hvala :)

možeš pokretati sve nove igre. a koliko fps dobiješ ovisi i o rezoluciji i detaljima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice