Pozzz ljudiii
imam pitanje kolka je razlika u AMD PHENOM X4 B35 bez L3 CACHE iI amd phenom b35 sa L3 6MB
Pozzz ljudiii
imam pitanje kolka je razlika u AMD PHENOM X4 B35 bez L3 CACHE iI amd phenom b35 sa L3 6MB
U perfomansama.
velika ili mala jer mi neko iz rodbine ima pa bi uvalio svoj koji nema nazalost l3 a sebi bi uzeo sa l3 hahah
Pročitaj malo ovaj članak: http://www.tomshardware.com/reviews/athlon-l3-cache,2416.html
Razlika? Uočljiva i to podosta kao što vidiš iz testova.
Pročitaj malo ovaj članak: http://www.tomshardware.com/reviews/athlon-l3-cache,2416.html
Razlika? Uočljiva i to podosta kao što vidiš iz testova.
Ako čitamo isti članak, razlika baš i nije podosta uočljiva.
Overall, the main performance differentiator between the Athlon II X4 and the Phenom II X4 is clock speed. A simple 200 MHz increase for the Athlon II X4 would probably match the performance of a Phenom II X4, despite its large 6MB L3 cache.
Znam da je Tomin hardveraj ali ipak je taj test dosta blizu realnog stanja stvari.
Overall, the main performance differentiator between the Athlon II X4 and the Phenom II X4 is clock speed. A simple 200 MHz increase for the Athlon II X4 would probably match the performance of a Phenom II X4, despite its large 6MB L3 cache.
Znam da je Tomin hardveraj ali ipak je taj test dosta blizu realnog stanja stvari.
Eh, u svakom slučaju, ovisno od igre do igre, gubitaka ima, negdje manje, negdje više.
Primjerice L4D u kojem je rzl. 21FPS, FarCry u kojem je rzl. 6FPS... (s tim da je to tom's hardware)
U svakom slučaju, bolje imati nego ne imati L3 cache.
U svakom slučaju, bolje imati nego ne imati L3 cache.
No shit Sherlock
Razlike ima ali da je podosta uočljiva baš i nije.
e ljudi moji sredio si ja ovaj primjerak evo validate
e ljudi moji sredio si ja ovaj primjerak evo validate
no to ti je amd athlon II x3 435 otključan u Phenom II X4 B35 s L3 cachem
U igrama se najviše vidi razlika sa L3 cache-om, ali svakako da nije nešto primjetno!?
koi sam ja lik uvalio joj svoj bez l3 haha a sebi uzeo sa l3 ona ni nezna
koi sam ja lik uvalio joj svoj bez l3 haha a sebi uzeo sa l3 ona ni nezna
Koj bezobrazluk
I kaj ak te skuži, kaj onda majstore?
˝Ups, slučajno sam zamjenio procove˝, jel?
kako ce me skuziti ona ni nena nista o kompu samo skype i face njoj da stavim athlon x2 bit ce normalno
haha