koja je kartica ...neki maximum za ovaj proc.... pitam jer imam namjeru stavit 5770 na to....e sad dal moze i nesto jace ili nema smisla....
4 gb rama je gore i seasonic od 520 wata znaci sta se toga tice nema problema...
koja je kartica ...neki maximum za ovaj proc.... pitam jer imam namjeru stavit 5770 na to....e sad dal moze i nesto jace ili nema smisla....
4 gb rama je gore i seasonic od 520 wata znaci sta se toga tice nema problema...
Može i 5850/6850/6870, ići će fino s tim procom.
znaci nece bit nekog kocenja...od strane proca....
U većini igara ne, ali ako ga i bude u nekim naslovima, opet neće puno utjecati na framerate.
Gledaj da kupiš što bolju karticu, hebeš CPU njega moš posle nadogradit ako te koči.
ok ok ma slago sam jednom liku komp sa tim procom pa eto cisto da pitam..... bila je jedna 5830 sa garom za 700 kn ....
Samo ti kupi jacu grafu, a za proc se ne brini... on se lako moze otkljucati :D
Bilo koja -ati 5770.
Ja imam taj proc i 5670icu,igram MASS EFFECT 2 na max settings i ne koči ništa
Da ne otvaram novu temu, zanima me koja je najjača grafa koju bi moj otključani Sempron na 3.2 GHz mogao iskoristiti, da ne bude bottleneck?
Ili da umjesto nove grafe uzmem nekog Athlona X4?
Idi na X4 CPU i onda možeš bilo koju grafu.
A koja je najjača grafa koja bi išla sa sadašnjim procesorom?
A koja je najjača grafa koja bi išla sa sadašnjim procesorom?
Imaš u drugom postu (u ovoj temi). Inače možeš ti staviti i HD 6950 ali će biti bottleneck. Ja bih na tvom mjestu stavio ili 6870 ili GTX 560 (ne TI verziju).
Evo, još jedanput postavljam pitanje: koju grafu će moj Athlon X2 (ne X3) na 3.2GHz moći iskoristiti?
Hoće li biti bottleneck za HD6850?
Evo, još jedanput postavljam pitanje: koju grafu će moj Athlon X2 (ne X3) na 3.2GHz moći iskoristiti?
Hoće li biti bottleneck za HD6850?
Da,biti ce botleneck.