AMD Athlon II x2

poruka: 11
|
čitano: 1.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
AMD Athlon II x2

Treba mi mišljenje za ovaj procesor AMD Athlon II x2 240 2.8MHz 65W AM3,

Uzimam drugi si računar i druge komponente sam već odabrao ali prvi put uzimam AMD pa nisam siguran,postoje statistike ali treba mi mišljenje nekog tko je imao iskustvo s ovim procesorom.

Nemojte mi predlagati drugi neg samo mišljenje o ovom,recimo za igranje,pošto ima samo 2mb fleša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AMD Athlon II x2
sayrus kaže...

Uzimam drugi si računar i druge komponente sam već odabrao ali prvi put uzimam AMD pa nisam siguran,postoje statistike ali treba mi mišljenje nekog tko je imao iskustvo s ovim procesorom.

Nemojte mi predlagati drugi neg samo mišljenje o ovom,recimo za igranje,pošto ima samo 2mb fleša.

ako uzimas za igranje predlazem da uzmes s vise flesha... to bi ti bilo najpametnije... procesor nie los moj brat ga ima... dobro overclockira... 

17 godina
sayrus kaže...

Proc je odlican s obzirom kolko kosta i fino se moze kloknut, ja sam s njim inace jako zadovoljan nemam niti malo prigovora. Pa normalno da je dobar za igrice zakaj ne bi bil i jos kad se klokne eto veselja to znaju oni koji ga imaju i igraju igrice a takvih ima puno.Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 17:50 (rambox).
16 godina
neaktivan
AMD Athlon II x2

Evo recimo usporedba ovog mog trenutnog što se može vidjeti na Moj Pc ,Intel Pentium Dual Core E2180 2.0MHz i ovog AMD II X2 240 2.8MHz.

Koliko bi bio brži ako jest ikako?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 17:55 (sayrus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa kontao sam klokati ali neću odma trebam naručiti Zelmanov culer pa će ići oko 3.4MHz

17 godina
sayrus kaže...

Evo recimo usporedba ovog mog trenutnog što se može vidjeti na Moj Pc ,Intel Pentium Dual Core E2180 2.0MHz i ovog AMD II X2 240 2.8MHz.

Koliko bi bio brži ako jest ikako?

Taj tvoj proc ne mozes uspoređivat s Athlon II X2 240, jer je na prvu loptu tvoj odma puno losiji u igricama i on se danas vise ne uzima u obzir uopce. Tu dole si pogledaj malo kak to stvari stoje u igricama i njegovoj usporedbi sa znatno skupljim zvjerkama ko recimo Phenom II X2 550.Cool

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Athlon_II_X2_240/10.html

16 godina
neaktivan

E to mi je trebalo ja ni ne pomišljam da on lupa po svim na Very High ali da može nekih 6 mjeseci da radi nadolazeće igre da vrti a do tad kontam Phenon X3 550 B.Edition

Naravno ploča podržava AM3.

16 godina
neaktivan
AMD Athlon II x2

E sad neznam opet sam zacrtao sebi Nvidia 9800GT super Overclock,a kako se ona slaze s AMD-om.

Naglašavamovo će mi biti prvi AMD pa sam kao početnik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Athlon II x2

Dajte ljudi još informacija sutra ujutro bi trebao po mašinu nisam htjeo danas da malo ispitam kako stoje stvar.

Lupajte......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sayrus kaže...

E to mi je trebalo ja ni ne pomišljam da on lupa po svim na Very High ali da može nekih 6 mjeseci da radi nadolazeće igre da vrti a do tad kontam Phenon X3 550 B.Edition

Naravno ploča podržava AM3.

Koju maticnu imas za AM3 ili AM2+ socket svejedno, taj proc koji si ti napisal ne postoji pod tim oznakama uopce. Vrtit ce 240 igrice i duze od godinu dana bez brige, pa si posle mozes uzet Athlon II X4 620 to se vise isplati itekak a ne Phenom II X2 550 ak si na tog mislil. Jer i sam vidis kolka je razlika između njega i ovog 240 vrlo mala a razlika u cijeni je velika.Cool

16 godina
neaktivan

Sory baš je Phenon X2 3.1MHz 8mb flash,na taj sam mislio acjena mu je sad 240km,a nebi ga sada jer uzimam velik monitor 22 inča ali taj neće meni neg burazu a meni će ostati ovaj trenutni.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice