Alpine 7 Pro ili Alpine 7 GT ?

poruka: 6
|
čitano: 1.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo ovako....

zanima me koja od ova 2 coolera bi preporučili...bilo iz osobnog iskustva ili općenito. znam da su jako slični, pa da vidim šta preporučujete.

ako imate drugu preporuku do 100-120 kn :D

socket je 775

CPU: intel.pentium 4   3.0ghz.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd jel može netko pokazat il napisat kako se stavlja ovaj cooler?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Alpine 7 Pro ili Alpine 7 GT ?
latzy kaže...

evo ovako....

zanima me koja od ova 2 coolera bi preporučili...bilo iz osobnog iskustva ili općenito. znam da su jako slični, pa da vidim šta preporučujete.

ako imate drugu preporuku do 100-120 kn :D

socket je 775

CPU: intel.pentium 4   3.0ghz.

Rade si uzmi AC freezer 7,stvarno vrijedi tih para a ne taj Alpine jer izgleda kao stock samo drugi vent i nista vise.

lzgr kaže...

Evo ti video kako instalirat CPU cooler za socket 775,valjda ce ti pomoc u rijesavanju

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Rade si uzmi AC freezer 7,stvarno vrijedi tih para a ne taj Alpine jer izgleda kao stock samo drugi vent i nista vise.

lzgr kaže...

Evo ti video kako instalirat CPU cooler za socket 775,valjda ce ti pomoc u rijesavanju

1.Ja sam kupio Alpine 7 Pro za neki jadan komp jer je stock počeo zvučat kao mlažnjak.

2.Već sam instalirao cooler.BTW video je za ugradnju vodenog hlađenja ne zračnog.Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
lzgr kaže...
Fake_Alert kaže...

lzgr kaže...

1.Ja sam kupio Alpine 7 Pro za neki jadan komp jer je stock počeo zvučat kao mlažnjak.

2.Već sam instalirao cooler.BTW video je za ugradnju vodenog hlađenja ne zračnog.Namigiva

1.Kakve su perf u odnosu na stock?

2.Jebiga nisam vid gledao...FAIL :D

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
17 godina
neaktivan

Ma isto je kao i sa stockom (47°C) ali je ogromna razlika u buci.Ovaj Alpine se niti ne čuje a stock se čuo na drugom kraju stana. (ukućani su šizili)

Za 81kn nije loše.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice