Abit I-S71 Koji je najbolji procesor za nju !

poruka: 17
|
čitano: 4.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=I-S71&fMTYPE=LGA775

e ljudi ja imam sada Intel dual e2160 @ 1,80GHz koji mi i nije bas nesto super pa vidim da ti stariji procesori nisu skupi !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Abit I-S71 Koji je najbolji procesor za nju !

Imam istu kombinaciju CPU-a i MB-a, i baš čitam kako se E2160 fenomenalno clocka, ide i do 100% gore.isprobaću, pa se javim.

15 godina
protjeran
Hrvoje001 kaže...

Imam istu kombinaciju CPU-a i MB-a, i baš čitam kako se E2160 fenomenalno clocka, ide i do 100% gore.isprobaću, pa se javim.

Sabirnicu na 300 i vozi, i sa stock coolerom bez dizanja napona.

Isprobano na FoxConn MARS... Davno davno, dok je to bila najbolja MBO sa P35 chipsetom...

Dok je eSys uvozio FoxConn...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

Na 300 mi se neće dignuti, ali na 280 radi bez problema.Između nisam probavao, ali vjerojatno bi se dao izvući još koji MHz.

15 godina
protjeran
Hrvoje001 kaže...

Na 300 mi se neće dignuti, ali na 280 radi bez problema.Između nisam probavao, ali vjerojatno bi se dao izvući još koji MHz.

Smanji frekvenciju RAM-a...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

Jesam ali ne vrijedi.Svejedno, ni 40% gore nije za baciti, makar sam vidio da su ljudi uspjeli s tim CPUom dignuti FSb preko 400.

15 godina
protjeran

Hmm podigni napon za trunku pa opet... Ram ne smije preko 800 Mhz...

Također digni za trunku napon chipseta.

15 godina
neaktivan

Nisam našao kontrolu voltaže na ploči I-S71, svejedno hvala na savjetu.

14 godina
neaktivan

e ajde ako si uspjes lijepo overclockati ajde samo reci sve sta si napravio da si i ja napravim :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stavi FSB na manual, i diži dokle ide.Prije toga smanji frekvenciju RAM-a, koji će ti se radi dizanja FSB-a također dignuti.Meni komp radi na FSB 280(40% gore) kada je RAM na 533(prije 666), s tim da radi dizanja FSBa RAM sada radi efektivno na 700.
15 godina
neaktivan
Dp koliko si ga uspio dignuti?
14 godina
neaktivan

ma nisam jos kupiti cu si prvo jedan bolji hladnjak sa coolerom pa cu onda. javim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod mene sa stock coolerom ide bez problema na ove brzine.

14 godina
neaktivan
graficka

e ljudi da li mi netko moze preporuciti najbolju graficku a da to srotno napajanje izdrzi.

imam 4gb rama, e2160 (nije overklokan ali stabilan), spomenutu maticnu, dodao sam jos dva xilence 120mm coolera.

Znaci ako moze neka od 256 ili cak 512MB grafa da mogu bar one jednostavne igrice pokretati

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: graficka
fpopic kaže...

e ljudi da li mi netko moze preporuciti najbolju graficku a da to srotno napajanje izdrzi.

imam 4gb rama, e2160 (nije overklokan ali stabilan), spomenutu maticnu, dodao sam jos dva xilence 120mm coolera.

Znaci ako moze neka od 256 ili cak 512MB grafa da mogu bar one jednostavne igrice pokretati

Koje napajanje imas?

14 godina
neaktivan

ma neko neon pisalo je na kutiji "midi tower neon cx-8959,400w,atx 2"  

ja sam ga bio otvarao i stavljao na njega xilence 80mm cooler (osjetno tisi i bolji). i pisalo je ja mislim da ima max 225w ili tako nesto

npr. koja je bolja :

ATI Radeon 9600Pro AGP 256MBGigabyte Ati X1300 PRO 256MB DDR PCI-E
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 9:39 (fpopic).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima kakvih preporuka ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice