.. .mjerenje temperature procesora. ..

poruka: 8
|
čitano: 4.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

..alo people.

..ovako imam mali problem,da nemam nebi ovo pisao..  :P  ..dakle,imam procesor AMD Athlon II x3 425 i otključao sam mu 4. jezgru i sad se promjenio u AMD Phenom II x4 B25,sve radi normalno i stabilno je. ja sam mislio još malo probat clockati i problem je u tome jer nakon otključavanja ne vidim temperature jezgri tj. procesora tako da nemogu pratit temp. dali možda netko zna kako to riješit ili sam ja malo puk puk???  ;)

.thanks.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo dva programa koja ja koristim kad me yanima temperatura procesora Core Temp. Može ga se skinuti sa http://www.alcpu.com/CoreTemp/. Drugi program je CPUID HWMonitor. Ovaj prikazuje temperaturu po jezgrama, brzinu ventilatora itd...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: .. .mjerenje temperature procesora. ..
Nakon unlocka senzor prekida raditi...
14 godina
neaktivan

..uspio sam dobit temperaturu procesora sa programom pc probe II,i clokao sam ga na 3024 Mhz i sve radi ko puška. {#}  ..temperatura cpu-a pod opterećenjem je max 47 c,..koja je normalna temperatura cpu-a,tj. koje temperature su previsoke???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Je li to temp cipa (on die) ili jezgri?
Sve do 60C je ok..
14 godina
neaktivan

..ja mislim da je to temp cipa,procesora....jer temperaturu jezgri još uvjek ne vidim,na bilo kojem programu...

15 godina
protjeran
TriP kaže...

..ja mislim da je to temp cipa,procesora....jer temperaturu jezgri još uvjek ne vidim,na bilo kojem programu...

jel ovo ono što tražiš?

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice