Zvuk-restartanje laptopa

poruka: 4
|
čitano: 1.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zvuk-restartanje laptopa

Imam HPov laptop,koji mi je tek stigao s popravka,naime mjenjao sam mu maticnu i ventilator,jer mi je crklo zbog pregrijavanja!

U cemu je problem? Naime kada palim laptop glasnoca zvuka bude na 70 % ,radi bezprijekorno,no imam jedan problem sto se tice pojacavanja zvuka!!

Odem na youtube i pojacam glasnocu na 100 i ubrzo mi se laptop restarta,isti slucaj ako slusam neku pjesmu bez videa znaci samo pjesmu!!

Pa sam probao otici na youtube mutati pjesmu i pojacat zvuk na 100 i radi laptop normalno,ali cim bi unmutao pjesmu laptop mi se restarta!!

Probao sam sluske spojit,radi sve normalno pojacano do kraja!!

U cemu je problem dragi ljudi???? 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zvuk-restartanje laptopa
West_Coast_Costums kaže...

Imam HPov laptop,koji mi je tek stigao s popravka,naime mjenjao sam mu maticnu i ventilator,jer mi je crklo zbog pregrijavanja!

U cemu je problem? Naime kada palim laptop glasnoca zvuka bude na 70 % ,radi bezprijekorno,no imam jedan problem sto se tice pojacavanja zvuka!!

Odem na youtube i pojacam glasnocu na 100 i ubrzo mi se laptop restarta,isti slucaj ako slusam neku pjesmu bez videa znaci samo pjesmu!!

Pa sam probao otici na youtube mutati pjesmu i pojacat zvuk na 100 i radi laptop normalno,ali cim bi unmutao pjesmu laptop mi se restarta!!

Pokusaj napravit Update drivera za zvučnu karticu na najnoviju verziju.

Softwer
14 godina
neaktivan
Re: Zvuk-restartanje laptopa
Softwer kaže...
West_Coast_Costums kaže...

Pokusaj napravit Update drivera za zvučnu karticu na najnoviju verziju.

odem na control panel,sound i nadjem driver i nemogu update-tat tj imam zadnju verziju ,imal netko drugo rjesenje? 

16 godina
neaktivan
Zvuk-restartanje laptopa

Nekoliko pitanja. Koji operativni sustav? Događa li se to samo kad puštaš glazbu na zvučnicima laptopa ili i kad spojiš na npr. vanjske zvučnike? Pošto vidim da si spojio slušalice i bilo je ok pretpostavljam da se zbog promjene matične pa tako i zvučnog čipa na ploči dogodio neki "disbalans" između čipa i zvučnika i 70% je sigurnosna granica za te zvučnike. Ne znam kako bih ti to drugačije objasnio. Kod servisiranja sam se znao susretati s laptopima koji su se sa svim "originalnim" djelovima znali smrzavati kad bi zvučnici bili preglasni. Neke matične u laptopima (zapravo u svim konfiguracijama) imaju ugrađene sigurnosne mjere zaštite od prekomjernih vibracija zbog osjetljivosti pojedinih komponenata pa bi problem mogao biti i hardverske prirode. Probaj deinstalirati driver i ponovno ga vratiti ali problem je toliko specifičan da mi drugo ne pada na pamet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice