Zamjenski adapter za toshibu da ili ne???

poruka: 9
|
čitano: 1.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje
prihvaćeno rješenje

Pozdraf svima na forumu! Adapter od moje prekrasne Satelitke je vrisnul (strujni udar), i sad trebam novi. Origigi kosta 600-tinjak kn. Dok se zamjenski moze nabaviti duplo jeftinije. Uzmite u obzir da je laptop star 2 tjedna iam 2 god garancije, i ne bi htio shebat bateriju. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 22:03 (pizdek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zamjenski adapter za toshibu da ili ne???
****** kaže...

Pozdraf svima na forumu! Adapter od moje prekrasne Satelitke je vrisnul (strujni udar), i sad trebam novi. Origigi kosta 600-tinjak kn. Dok se zamjenski moze nabaviti duplo jeftinije. Uzmite u obzir da je laptop star 2 tjedna iam 2 god garancije, i ne bi htio shebat bateriju. 

Uzmi originalni, svakako.

Morao sam ti cenzurirat ime, jer inače ne mogu poslat poruku.
#smajli koji koluće očima#
16 godina
neaktivan
autorov komentar

A jel mu moze kaj biti ako uzmem zamjenskog? I ako zamjenski ima iste karakteristike ko origigi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
****** kaže...

A jel mu moze kaj biti ako uzmem zamjenskog? I ako zamjenski ima iste karakteristike ko origigi?

Ne može biti, al ipak ti je ovo sigurnije i veća je vjerojatnost da neće uskoro riknut.
#smajli koji koluće očima#
17 godina

A zasto ne odes na servis kad vec imas garanciju???

***** Maxxy *****
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Zato jer se strujni udar ne priznaje pod garanciju (sam sam ga sj...) a ako se pravim mutaf opet ce skuzit da nije sam od sebe krepo nego da ga je potepla struja..

0 0 hvala 0
17 godina

Sto mozes izgubiti da probas? Uostalom, u nekim ispravljacima postoje keramicki osiguraci, zalemljeni na plocicu pa se na prvi pogled ne primjecuju. Ako je do toga, platit ces popravak 50-100 kn i imati originalni ispravljac.

***** Maxxy *****
17 godina
****** kaže...

Zato jer se strujni udar ne priznaje pod garanciju (sam sam ga sj...) a ako se pravim mutaf opet ce skuzit da nije sam od sebe krepo nego da ga je potepla struja..

Vjeruj mi, praviti se mutaf je najbolje u tim situacijama. Isprobano. Samo kažeš: neradi, jamstvo 2 god, staro 2 tjedna.
Kublach
17 godina
neaktivan

hahaha koji nadimak! Dimče Sexovski! :D :D

...pa ako je suditi prema nadimku, nije cudno zasto nije otisao na servis, jer je ...! :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 11:15 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice