Pozdraf svima na forumu! Adapter od moje prekrasne Satelitke je vrisnul (strujni udar), i sad trebam novi. Origigi kosta 600-tinjak kn. Dok se zamjenski moze nabaviti duplo jeftinije. Uzmite u obzir da je laptop star 2 tjedna iam 2 god garancije, i ne bi htio shebat bateriju.
Zamjenski adapter za toshibu da ili ne???
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.832
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdraf svima na forumu! Adapter od moje prekrasne Satelitke je vrisnul (strujni udar), i sad trebam novi. Origigi kosta 600-tinjak kn. Dok se zamjenski moze nabaviti duplo jeftinije. Uzmite u obzir da je laptop star 2 tjedna iam 2 god garancije, i ne bi htio shebat bateriju.
A jel mu moze kaj biti ako uzmem zamjenskog? I ako zamjenski ima iste karakteristike ko origigi?
A jel mu moze kaj biti ako uzmem zamjenskog? I ako zamjenski ima iste karakteristike ko origigi?
A zasto ne odes na servis kad vec imas garanciju???
Zato jer se strujni udar ne priznaje pod garanciju (sam sam ga sj...) a ako se pravim mutaf opet ce skuzit da nije sam od sebe krepo nego da ga je potepla struja..
Sto mozes izgubiti da probas? Uostalom, u nekim ispravljacima postoje keramicki osiguraci, zalemljeni na plocicu pa se na prvi pogled ne primjecuju. Ako je do toga, platit ces popravak 50-100 kn i imati originalni ispravljac.
Zato jer se strujni udar ne priznaje pod garanciju (sam sam ga sj...) a ako se pravim mutaf opet ce skuzit da nije sam od sebe krepo nego da ga je potepla struja..
hahaha koji nadimak! Dimče Sexovski! :D :D
...pa ako je suditi prema nadimku, nije cudno zasto nije otisao na servis, jer je ...! :D