Imam sr**e od grafe - intel gma 950-nfs u2 na low lagga ali imam neku grafu koja bar može vrtit most wanted ... sad jel ja to mogu zamijenit,kolko če me koštat i di to moram odnest ili mogu i sam ?
Zahvaljujem !
Imam sr**e od grafe - intel gma 950-nfs u2 na low lagga ali imam neku grafu koja bar može vrtit most wanted ... sad jel ja to mogu zamijenit,kolko če me koštat i di to moram odnest ili mogu i sam ?
Zahvaljujem !
Kako mislis mjenjanje integrisane graficke...mozes pored nje da ubacis jos jednu ako imas slot za graficku...a da zamjenis integrisani cip na ploci to ne mozes...
Nemožeš mjenjati integriranu grafiku jer je ona dio chipseta. I da li je ovdje riječ o PC-u ili laptopu
Najvjerojatnije misli na umetanje "normalne" grafičke.
Uđi u BIOS sa tipkom DEL ili kako već zahtjeva tvoja ploča.
Pronađi u području ADVANCED zonu PCI CONFIGURATION
Potom pronađi PRIMARY VGA BIOS i od navedenih opcija izaberi onu koja će ti biti. Dakle prebaci sa ONBOARD VGA na
PCI VGA CARD ili AGP VGA CARD
Ako nije baš ovako (zavisi od Biosa) može biti slično, no snaći ćeš se, a i u manualu od matične je objašnjeno.
Zahvaljujem !