Pozdrav
Nabavio sam laptop Lenovo T400, i na istom postoji utor za sim karticu
Zanima me da li taj utor mogu koristiti za povezivanje na internet, jer imam sim karticu sa mobilnim internetom
Ako neko zna, pa da mi objasni
LP
Pozdrav
Nabavio sam laptop Lenovo T400, i na istom postoji utor za sim karticu
Zanima me da li taj utor mogu koristiti za povezivanje na internet, jer imam sim karticu sa mobilnim internetom
Ako neko zna, pa da mi objasni
LP
Ukoliko navedeni model Lenovo T400 ima implementiran WWAN 3G modul tada podatkovnu SIM karticu umetni u predviđeni utor koji se nalazi u području ispod (iza) baterije (slika 1). Drugi korak u Windowsima uključiti modul-module (WLAN, WWAN, Bluetooth) kombinacijom tipki Fn+F5 (slika 2), nakon tog koraka (ukoliko je driver (slika 3) WWAN modula instaliran) 3G modul je aktiviran što bi trebao prikazati svjetleći indikator (slika 1). Konfiguracija 3G konekcije vrši se u "ThinkVantage Access Connections" softveru (slika 4) koji je potrebno nadograditi na zadnju verziju. Kao zadnji korak potrebno je načiniti i konfigurirati profil za konekciju (slika 5). Ukoliko laptop ima predinstaliran OS navedeni alati su predinstalirani ostaje konfigurirati konekciju, ako neki od parametara za unos nedostaju kontaktiraj svog davatelja usluge.