Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.639.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

bratu mi treba laptop do 3000kn, za svakodnevnu upotrebu, ništa specijalno od zahtjeva,

trenutno je u njemačkoj pa je pronaša par modela preko amazona, pa da li su dobri za te novce ili ima nešto bolje možda

link1

link2

link3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Ja sam imao budzet 6000 kuna i uzeo sam u linksu lenovo ideapad 700 i mogu ti rec da me odusevio. Brzinom i kvalitetom izrade i ima samo 2.2kg. Presudni faktor zbog kojeg sam ga uzeo je bio pcie m2 ssd podrska. Od ova 2 laptopa osobmo bi ti preporučio lenovo. U linksu neka si uzme za 6000 kuna i neka si za jos 1000 uzme pcie m2 ssd koji ima read speed 1GB/s i write 600 MB/s. I neka jos uplati 300-tinjak kuna i produzi si garanciju 2 godine to se u linksu moze a to znači da ce imat 4 godine garancije sto je predobro. Osobno sa hpom imam losa iskustva od pregrijavanja do problema sa hardverom te mogu mislit kako bi se grijao sa gtx960m i i7. Ne bi trebao palit grijanje zimi haha. Hp ima samo god dana garancije i to mu je mana takoder. Preporuku sam ti dao sve najbolje vam i javi sta ste odlučili.
12 godina
neaktivan

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=207398

vs

https://www.centro.hr/lenovo-ideapad-z51-70-intel-core-i3-5005u-2-0ghz-4gb-1tb-dvdrw-dl-freedos-15-6-full-hd-amd-radeon-r7-m360-2gb-p-n-80k6019msc.aspx

gledajuci na graficke, i sveukupno na gaming, koji je bolji? lenovo ima taj full hd LED zaslon, al je graficka kod acera navodo bolja. 

eto cisto me zanima di bi imao vise fps-a u igrama poput WoW-a i CSGO, ali ako je mala razlika onda bi radije isao na lenovo radi tog zaslona.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 11:47 (kruno1234).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
U ovom slučaju ja bi osobno izabrao acer jer sam cuo da lenovo z51-70 ima losu bateriju jako. Ali sa oba ces imati u tim igrama odlican fps buduci da to nisu toliko zahtjevne igre. Jos jednom ja osobno bi odabrao acera. :)
10 godina
neaktivan
Btw ako nekog zanima napravio sam gaming test na lenovo ideapad 700 i gta 5 mi sd na very high detaljima vrti na 35-50 fpsa. Prilično sam zadovoljan makar nisam gamer neki :D

0 0 hvala 0
13 godina

Za roditelje, za office i net gledam...

Na poslu imam ACER E5 573G http://www.acer.com/ac/hr/HR/content/model/NX.MVNEX.022

čist je ok.

pa gledam i njega ko izbor. Crveni ili bijeli je fora za mamu.
Uzel bi ga na R1.

ispadne jeftiniji od della 5558. jedino možda 3542 dell, isto sa onboard grafikom.

Ali prednost acera je bolja grafička ak budu htjeli igrati igrice neke jednostavne aute, fliper.

Jedino me brine za nadogradnju kod Della je to lakše, dok Acer treba cijeli rastvorit za dodat ram :/

Kaj vi velite Acer E5 573g ili Dell Inspiron 3542 https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-dell-inspiron-3542-core-i3-4005u-dvdrw-4gb-500gb-hd-graphics-15-6-led-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-linux-crno-014640085

(čini mi se iste kvalitete kao i Dell 5558)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 13:17 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji je bolji laptop od ova dva?
toshiba satellite c50-b-13f ili Lenovo G50-45.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Na kojem ideapadu 700? Ima ih dosta
9 godina
neaktivan

Pozzz

Treba mi najbolji laptop za gaming do 8500 kn? 

Moze pomoc? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kruno na ideapadu 700 sa i7 6700hq, 8gb ddr4, 1tb hdd, gtx 950m 4gb, 15.6 incha ekran
15 godina
invicto13 kaže...

Pozzz

Treba mi najbolji laptop za gaming do 8500 kn? 

Moze pomoc? 

Ovaj ROG nije loš: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=300_223&products_id=13537

16 godina

Pozdrav, imam priliku zamijeniti 5 godina star Dell studio 15, pa me zanime što mislite o laptopu lenovo y700 
Tražim 15,6'' laptop sa i7 procesorom i po mogućnosti gtx960m, namjena je za rad sa inženjerskim softwerima kao scia, robot, tower i sl., bim, 3d modeliranje (archicad i autocad), photoshop, igranje kad stignem (uglavnom igre od wargaming-a).
Ima li nešto bolje ili isplativije u tom cjenovnom rangu?
Hvala

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Glavna preporuka do 3500,4000 kn je acer v3-574 zbog izmedju ostalog kvalitetne izrade.
Citao sam review na internetu, pise da je cijeli napravljen od plastike????

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Laptop do 3000kn best buy, da ima windows OS predinstaliran, koristit ce se za multimediju, i fakultet, nebitna trgovina.

Edit: po mogucnosti da je 17.3 incha ekran

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 15:56 (Rodić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koja je bolja opcija ?? Par stotina kuna mi nije neki problem dat ako je laptop bolji.

1.) Lenovo Ideapad 700

2.) Asus N552VX

0 0 hvala 0
10 godina

Pozz,

evo i mene opet malo.

Nisam bas pratio u zadnje vrijeme, jer me moj Black Edition sluzi predobro 

Ali mi treba sad opet jedan, kriteriji su otprilike iste:

- FHD IPS

- dobar procesor (recimo bar i5)

- os nije uvjet

- 8gb ram

- nVidia Geforce Grafika min 2gb (po mogucnosti jedna od gt... gddr3 ili 5)

- prednost 15" (ali ako je nesto zanimljivo u 17", onda cu svoj dati supruzi a ja uzimam taj 17", ali mora biti bolji onda od mog :) )

- osvjetljena tippkovnica (backlit)

Ali ovaj put bih morao kupiti u HR, firma ovo ono

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 21:39 (Catch_Me).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bok ljudi, imam budžet oko 3000 kuna i našao sam jedan laptop pa ako mi možete reći je li dobar ili bi mogao za te novce kupiti neki bolji. Ovaj laptop nema wimdows ali s njime bi koštao oko 3000 kn. Ne razumijem se u laptope pa mi vaše mišljenje mnogo znači. Hvala. https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-acer-aspire-es1-571-p1g5-nx-gceex-060-pentium-3556u-4gb-1000gb-hd-graphics-15-6-led-fhd-g-lan-kamera-hdmi-usb-3-0-linux-crno-014650212

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Moja prijateljica ima tog asusa i nije prezadovoljna. Ja imam taj lenovo i mogu ti rec da vrijedi svake kune. Odluka je na tebi moja preporuka je lenovo :D

10 godina
neaktivan
Lenovo ideapad 700
11 godina
neaktivan

Hej, meni je isto preporucen lenovo za video editiranje i etc, i kod nas je verzija sa boljom grafickom nego ovdje, jel da?

al ni mi nismo toliko kriticni ko ovaj lik, nama ce bit woow 7 min rendanja jel da?! : D

ova verzija je pak pretuzna 

Koji bi bio izbor kad bi se radilo o skupljem laptopu za do npr  7 tisuca?

ulazi u izbor sve sta ima garanciju. Ducan i njuskalo. sve ulazi u obzir samo da se prođe kvalitetnije.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nisam te razumio ali kvaliteta izrade ovog lenovo laptopa je fenomenalna. Moje osobno misljenje
17 godina
neaktivan

Razmatram kupnju prijenosnika do 6000 - 6500 Max uglavnom da se može radit na njemu ništa pro ali nešto malo obrade slika i videa i tako nešto.

Po mogućnosti nekako bi mi bilo bolje 17" i da je fullHD

Našao sam recimo nešto što mi izgleda OK ali se dvoumim o istom prijenosniku samo je razlika u procesoru da li se isplati dati oko 100€ više za i7 od i5

Ovo su prijenosnici:

1. https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-asus-f756ux-t4025d-core-i7-6500u-dvdrw-8gb-1000gb-geforce-gtx-950m-17-3-led-fhd-g-lan-hdmi-bt-kamera-usb-3-0-dos-smede-015060105

2.https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-asus-f756ux-t7010d-core-i5-6200u-dvdrw-8gb-1000gb-geforce-gtx-950m-17-3-led-fhd-g-lan-hdmi-bt-kamera-usb-3-0-dos-smede-014660142

Ili ima netko možda bolji prijedlog - 17" prednost ali ako ima bolje nešto 15.6" ok samo ne ispod FullHD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Malo offtopic, ali eto... uzet cu ovaj Acer V15, ali zanima me da li cu moc na njega stavit Win7 bez prevelike glavobolje ili je 10tka totalno forsirana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moze win7
14 godina
neaktivan
Pozdrav,
Trebala bi mi preporuka laptopa do 4000 kn za tipicne uredske poslove office i da vrti par programa tipa za obrade zvuka.
Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Itko pomoc?

10 godina

The_Fichek  imas neku preporuku? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ne pratim bas temu zadnjih mjesec dana. Prvo i osnovno, o kojem budzetu pricamo i koja je osnovna namjena tog laptopa.

Btw. ostalo mi je jos par dana do zadnjeg ispita za ovaj rok pa cu vise pratiti temu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 22:51 (The_Fichek).
10 godina

sad mi se sve izbrisalo

jel ti ostalo?.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 23:14 (Catch_Me).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice