Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.639.134
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
nani kaže...
kivic15 kaže...

Taj laptop već ima popunjena oba socketa za memoriju,znači može,ali ako ćeš izvadit ovu mem. od 2 gb i stavit ovu od 8 pa ćeš imat 8gb+4gb=12gb P.S. Mislim da time gubiš jamstvo!

Da, tako bi i napravio (8+4 GB), samo mi nije jasno zašto bi izgubio jamstvo? Ako mi to oni ugrade (u trgovini/servisu) prije nego mi dostave laptop da li u tom slučaju garancija ostaje? 

P.S.

Ionako prairam ugradnju SSD-a, znači svakako se gubi garancija u tom slučaju?

Evo nazvao sam i pitao, garancija se ne gubi (bar je tako slučaj u ovom dućanu). A kako bi i memoriju kupovao kod njih, da se ja ne zamaram, zamolio bih njih da mi to oni urade {#}.

Ja ću SSD ugradit sam {#}...

12 godina
neaktivan
01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

12 godina
nani kaže...
kivic15 kaže...

Taj laptop već ima popunjena oba socketa za memoriju,znači može,ali ako ćeš izvadit ovu mem. od 2 gb i stavit ovu od 8 pa ćeš imat 8gb+4gb=12gb P.S. Mislim da time gubiš jamstvo!

Da, tako bi i napravio (8+4 GB), samo mi nije jasno zašto bi izgubio jamstvo? Ako mi to oni ugrade (u trgovini/servisu) prije nego mi dostave laptop da li u tom slučaju garancija ostaje? 

P.S.

Ionako prairam ugradnju SSD-a, znači svakako se gubi garancija u tom slučaju?

Ne gubi se jamstvo!!! Samo moraš pazit da ti bude nova memorija na istoj frekvenciji kao i ugrađena u lapu. 

12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Pozdrav forumasi!
Da li mi neko moze preporuciti dobar, “Gejmerski”, laptop u cenovnom rangu izmedju 700-800 Eura?!
Od proizvodjaca interesuje me Asus (Preskup od G serije), Lenovo/IBM, Dell i Toshiba). Velicina ekrana 15,4 ili 15,6.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,ovako treba mi pomoc za odabir ajmo reci gaming laptopa jer uskoro idem na faks i laptop ce mi manje vise biti neophodan, laptop ce sluziti za svakodnevne stvari a i takdoer za gaming,zelio bi da mogu igrati igre kao sto su BF3, BF4 itd na vecim detaljima.Nisam se tocno odlucio za model(jedino znam da mora biti 17incha.) ali evo postaviti cu vam par proizvodaca pa da mi kazete opcenito sta mislite o njima kakvi su sto se tice izrade, kvalitete ,pouzdanosti itd,a onda cu se kasnije nekada odluciti za odredeni model.Naravno ako i vi imate neki prijedlog za neku drugu marku laptopa slobodno recite. Hvala

Asusovi ROG modeli

Origin PC modeli

Cyberpower system modeli

Mada mislim da cu neki model od zadnja 2 proizvodaca tesko nabaviti na nasim prostorima.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 0:41 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
scarface797 kaže...

Pozdrav,ovako treba mi pomoc za odabir ajmo reci gaming laptopa jer uskoro idem na faks i laptop ce mi manje vise biti neophodan, laptop ce sluziti za svakodnevne stvari a i takdoer za gaming,zelio bi da mogu igrati igre kao sto su BF3, BF4 itd na vecim detaljima.Nisam se tocno odlucio za model(jedino znam da mora biti 17incha.) ali evo postaviti cu vam par proizvodaca pa da mi kazete opcenito sta mislite o njima kakvi su sto se tice izrade, kvalitete ,pouzdanosti itd,a onda cu se kasnije nekada odluciti za odredeni model.Naravno ako i vi imate neki prijedlog za neku drugu marku laptopa slobodno recite. Hvala

Asusovi ROG modeli

Origin PC modeli

Cyberpower system modeli

Mada mislim da cu neki model od zadnja 2 proizvodaca tesko nabaviti na nasim prostorima.

A kolko para imaš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 15:46 (Deawood).
12 godina
flokiviky kaže...
Pozdrav forumasi!
Da li mi neko moze preporuciti dobar, “Gejmerski”, laptop u cenovnom rangu izmedju 700-800 Eura?!
Od proizvodjaca interesuje me Asus (Preskup od G serije), Lenovo/IBM, Dell i Toshiba). Velicina ekrana 15,4 ili 15,6.

Teško da može bolje od ovoga Ativ 670Z5E

15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
scarface797 kaže...

Pozdrav,ovako treba mi pomoc za odabir ajmo reci gaming laptopa

A kolko para imaš?

Za sada mislim oko 8 tisuca da planiram izvodojiti no sve zavisi ocu li uspijeti naci posao preko ljeta itd.

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
odjavljen
scarface797 kaže...
Deawood kaže...
scarface797 kaže...

Pozdrav,ovako treba mi pomoc za odabir ajmo reci gaming laptopa

A kolko para imaš?

Za sada mislim oko 8 tisuca da planiram izvodojiti no sve zavisi ocu li uspijeti naci posao preko ljeta itd.

Onda si uzmi bilo kojeg iz Asusove ROG serije.

14 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Teško da može bolje od ovoga Ativ 670Z5E

Meni je takoder zapeo za oko ovaj HP ProBook 450 pa me zanima dali razlika izmedu HD 8850M i 8750M vrijedi 1500kn vecu cijenu?

TD za glupost
12 godina

Pa nije samo razlika u grafičkoj da bi bila tolika veća cijena, tu je još ram, veći hard i Win8 tako da je finalna cijena ok. Jača je dosta 8850M tako da isplati se svakako ako patiš na što veći fps. 

14 godina
neaktivan

Win8 mi je potpuno nebitan, HDD ionako ide van radi SSD-a a rami se nadograde za nekih 250kn.

Nigdje ne mogu nac neki konkretni review te HD 8850M da vidim tocan FPS

TD za glupost

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav, trebam pomoc oko odabira laptopa do 9000kn. Upisao sam gradevinski fakultet i glavna namjena laptopa ce bit rad u autocadu, ali naravno i gaming. Nije mi toliko bitno da li je 15 ili 17'' ali bi svakako htio i7 procesor i nvidia graficku. Za oko su mi zapeli lenovo y510 i asus g750jw, ali nije na odmet ako imate kakav bolji prijedlog. Ima li mozda netko sa gradevine da zna koliko se radi na laptopu i u kojim programima pa da mi posalje specifikacije svog? Nisam siguran koliko su ti programi zahtjevni.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Laxarus kaže...

Win8 mi je potpuno nebitan, HDD ionako ide van radi SSD-a a rami se nadograde za nekih 250kn.

http://lmgtfy.com/?q=8850M&l=1

12 godina
neaktivan

zanima me vaše dragocjeno mišljenje, koji je bolji od ova dva? I imali netko iskustva s nekim od ta dva laptopa?
 1. http://www.redcoon.de/B462832-Acer-Aspire-One-756-silber-matt_Netbooks 
 2. http://www.redcoon.de/B430378-Asus-Eee-PC-1225C-GRY005U-grau_Netbooks

0 1. Acer Aspire One 756
4 2. Asus Eee PC 1225C
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
chilimdj kaže...

zanima me vaše dragocjeno mišljenje, koji je bolji od ova dva? I imali netko iskustva s nekim od ta dva laptopa?
 1. http://www.redcoon.de/B462832-Acer-Aspire-One-756-silber-matt_Netbooks 
 2. http://www.redcoon.de/B430378-Asus-Eee-PC-1225C-GRY005U-grau_Netbooks

Uzmi Asusa zato jer Acer nevalja.

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Laxarus kaže...

http://lmgtfy.com/?q=8850M&l=1

Za tu karticu nemaju nijedan jedini benchmark

{#}

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 14:55 (Laxarus).
14 godina
odjavljen

Da si imalo pametiniji pogledao bi koja je od nVidie slična i pritisnuo na nju, a to je http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html.
Botina i pol. 

0 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...

Da si imalo pametiniji pogledao bi koja je od nVidie slična i pritisnuo na nju, a to je http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html.
Botina i pol. 

Slična po sirovoj snazi ali nvidija inače ima bolje drivere tako da nemora značiti da će ta kartica biti jaka kao što pokazuje bench od 660m.

Daj čovjeku konkretni bench od te kartice ili mu prestani soliti pamet.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

U utorak ću dobiti laptop i do tada moram reći koji želim.

Na raspolaganju mi je oko 3500 kuna ( max.3700 ) .

Trebao bi služiti kao studentski laptop,neće služiti za igre.

Eventualno one sa fb-a,nikakav najnoviji COD ili bilo kakav multiplayer.

Pa me zanima nekakav savjet oko mojih prijedloga ili neki novi prijedlog.

Ovo je ušlo u moj uži izbor :

1.Acer  ( veći ekran,hdd)

2.Toshiba ( puno bolji procesor,kvalitetniji ekran? )

Koliko znam svugdje ide cijena 5% dole.

Pa vas molim za pomoć :D

il si bos,il si hadžija
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 18:25 (rfbios).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Može preporuka prijenosnika do max 3500kn.

Ne terba imati windowse ni nikaakv predinstalirani OS.

Treba imati SSD, i mora pokrenuti pokoju igru, ništa previše.

Koristit će se za skype, ubijanje vremena na World of Tanks i pokoji film kad se spoji na TV.

Hvala unaprijed.

Možda ovo : Lenovo  ?

Sa 5% popusta ispadne skoro 3500 kn.

il si bos,il si hadžija
14 godina
neaktivan

Kako još nisam uzeo laptop za posao jer je sezona pa se nemam vrimena s time zabavljat, a i nekako ponude željenih laptopa nije bila velika dobija sam dodatno vrime za potragu.

Koliko bi došla ugradnja ssd-a u novi laptop (120-250GB) i treba mi nekakva preporuka. Mislim da bi bilo dobro žrtvovati procesor i grafičku u korist ssd-a. Što vi mislite?

Ako se ugrađuje ssd, da se miče hdd ili i on može ostati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

s manjim ekranom, 17 inčni je puno teže nosit nekamo, iako je razlika 2 inča

17 godina
neaktivan
Perinho kaže...

Apsolutno, razlika je enormna ako se puno šetaš!!

12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erda kaže...
Perinho kaže...

Apsolutno, razlika je enormna ako se puno šetaš!!

A što ako zanemarim tu mobilnost,dali se onda po vama izbor mijenja?

I dali i5 može igrati toliku ulogu da zbog njega uzmem laptop sa manjim hard diskom i sa integriranom grafikom ?

il si bos,il si hadžija
15 godina
neaktivan
Brozilla kaže...
Pozdrav, trebam pomoc oko odabira laptopa do 9000kn. Upisao sam gradevinski fakultet i glavna namjena laptopa ce bit rad u autocadu, ali naravno i gaming. Nije mi toliko bitno da li je 15 ili 17'' ali bi svakako htio i7 procesor i nvidia graficku. Za oko su mi zapeli lenovo y510 i asus g750jw, ali nije na odmet ako imate kakav bolji prijedlog. Ima li mozda netko sa gradevine da zna koliko se radi na laptopu i u kojim programima pa da mi posalje specifikacije svog? Nisam siguran koliko su ti programi zahtjevni.

Iskreno za te novce bi uzeo http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13392 i izvadio HDD za vanjski i stavio bi Samsung 840 pro SSD

12 godina
neaktivan

Gaming laptop do 5500 kuna da može vrtiti nove igrice

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice