Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.644.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Sryte za DP,ali ako mi mozete preporuciti nesto u Zadru,jer namjeravam uzet laptop na rate.. Hvala

12 godina

Nema baš dobar izbor u Linksu Zadar, uzmi preko ekupi na 12 rata imaš bez kamata i cijene su iste za sve oblike plaćanja.

15 godina
neaktivan

E stari puno ti hvala ! ;)

12 godina
protjeran
Yoseep kaže...

Da li tko zna neki dobar britanski web-shop gdje se mogu kupovati laptopi i plaćati paypalom ili još bolje moneybookersom? (ne ebay ili amazon)

hvala

Itko????

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 16:23 (Yoseep).
15 godina
neaktivan
može, al nemoj igrat igrice na tome jer će ti izgorit hahaha, za surfanje, filmove i muziku bude odličan
15 godina
neaktivan
1. AMD na laptopu - smrdi
2. Pregrijavanje, kao što je gospodine Deawood naveo
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav! Može preporuka laptopa (Dell, Asus, Samsung, Toshiba) do 4500kn; lagan, ponešto igrica, jak procesor i dosta rama, dobra baterija, ekran 15.6,17.3? Kupovina u ZG

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
za sve je odličan, osim gaminga
16 godina

Pozdrav ljudi,molio bi pomoc jer se apsolutno ne kuzim u jeftine laptope i sto se isplati.Naime trebam laptop za baku koja ima 65g i treba joj samo za internet ( citanje vijesti,kartanje) i eventualno koju pjesmu na youtubu dakle nista posebno.Moze i rabljeno dapace.Unaprijed zahvaljujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bih trebao za oko 4K kuna.

Gledao sam u Linksu ovo pošto ovaj nije dostupan koliko vidim. Šta vi mislite?

.if you're gonna be dumb you're gonna be tough.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
@fakedeath

na mobu sam pa nisam vidio, kome si napisao.. oprosti ako sam te na ikakav nacin uvrijedio...

sori jos jednom :/

pozz
12 godina
neaktivan

laptop za tinejdžera, znači za sve po malo. Dvoumim između Lenovo Z500 59-376077 i SAMSUNG 350E5X-S01HR  ili ima  i treća  opcija  u tom cjenovnom rangu?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

http://www.supernet.hr/prijenosna-racunala-za-kucne-korisnike_3#M0490909

Kakva vam se cini ova trgovina za kupnju, ili cekat par dana/tjedana pa narucit laptop iz Fortune IT? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uzimaj G700. Po meni best-buy za te pare. Ekran od 17 inča sjajno će iskoristiti dobru grafičku kartcu kapaciteta 2GB.
15 godina
neaktivan
Isplati. Dellov je, a specifikacije su mu odlične.
12 godina
neaktivan

Vec treci put pisem, savjetovali ste me za asusa x75vb, ali nije ga vise bilo, pa sad idem na rezervne opcije.
Dakle laptop za tu i tamo nesto odigrat i da bude dobar omjer ulozeno dobiveno,nasao sam nesto pa molim za pomoc.

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.318859E4-FC67-4074-A971-05BD21348799.aspx

Brine me garancija samo 1 god i dali je pouzdan,imao sam neugodno iskustvo sa acerom koji je imao 1 god garancije,a osla maticna nakon 1 god i 7 mj

http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.25e3253819654576b2dfeaca7fc6155f.dell-inspiron-n3521-intel-core-i5-3317u-1-70ghz-4gb-500gb-dvdrw-dl-linux-15-6-hd-amd-radeon-hd7670m-1gb-p-n-di3521i5-4-500-7670vga-09.aspx

garancija im je dobra no,slabiji je od lenova

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=9562

za ovu ste mi rekli da nije bas kvalitetno izradena

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=10070

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

je li 1080p rezolucija prevelika za 15.6 laptop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Inferno kaže...

je li 1080p rezolucija prevelika za 15.6 laptop?

Barem 17'' imo... Jer ce ti sve biti sitno

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
13 godina
neaktivan

Zanima me vaše mišljenje o ovom lenovo laptopu.

Inače tražim kvalitetan laptop u rangu do 4000 kn sa što boljom grafičkom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rodion197 kaže...

Zanima me vaše mišljenje o ovom lenovo laptopu.

Inače tražim kvalitetan laptop u rangu do 4000 kn sa što boljom grafičkom.

Ako ti ne smeta 1godina garancije, za 3,5k kuna se ne nalazi bolje od tog što si već našao. Eventualno ovaj Samsung kao blago slabija alternativa sa 2 godine garancije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 20:14 (Sunshin).
13 godina
neaktivan

Odlično, a vaše mišljenje o ovom HP-u u odnosu na ova dva maloprije? čine mi se tu negdje po karakteristikama, koji odabrati?

12 godina
neaktivan

Molio bih preporuku za laptop do max 7000 kn , ekran da je 17,3" i naravno da ima sto bolje komponente..zelio bih na njemu igrati malo zahtjevnije igre..po mogucnosti da je i free DOS.. :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rodion197 kaže...

Odlično, a vaše mišljenje o ovom HP-u u odnosu na ova dva maloprije? čine mi se tu negdje po karakteristikama, koji odabrati?

i5 procesori ti imaju Turbo Boost, što znači da iako se čini da ta dva, i3 i i5, su blizu po brzini, u stvarnosti kad god je potrebno da procesor da sve od sebe, taj i5 se overclocka na preko 3GHz. 

Tako da, kad bi gledao samo karakteristike, otrčao bi odmah kupit taj HP. Jer recimo najpovoljnije što bi ja preporučio u tom rangu (znači i5 sa poštenom grafičkom) je ovaj Lenovo G580 (isti model kao onaj što si ti linkao, ali je i5 procesor), a taj je skuplji.

Problem što sam čuo da Pavilioni imaju probleme sa zagrijavanjem, pa ga ne preporučujem. tako sam čuo, ne znam osobno jel istina ili ne.

12 godina
neaktivan

Moze da mi netko odg,pisao sam vec

Laptop do 6500kn s dobrom grafickom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lenovo Thinkpad uzimaj
15 godina
neaktivan
Lenovo G580 traži. Ima više modela po raznim cijenama.
15 godina
neaktivan

Dobar laptop za Ubuntu do 6000 kuna, hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Šta mislite o ovom laptopu, ne u smislu da li je dovoljno dobar za stvari za koje ću ga koristiti, nego kakav je sa baterijom, grijanjem?
Da li je neko imao iskustva sa ovakvima?
http://www.shop.imel.ba/artikal/laptop-hp-pavilion-g6-2305sm-d4g66ea
a i namjeravam ga koristiti za razvoj aplikacija na više platformi, video editing, photoshop itd..
ugl sve one neke programerske stvari, uzevši u obzir da moram stalno biti na skype-u i tome. 

EDIT: i da, pretraživao sam ovu temu više puta, no nisam pronašao ovo što me interesuje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 16:29 (adox5devil).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

ja također kupujem laptop i nikako da pronađem nešto normalno pa ako bi mi neko mogao sugerirati na neki konkretni laptop bio bih zahvalan.

Ovako, tražim laptop do nekih 6000kn bez windowsa, sa nekom mid-range grafičkom tipa nvidia gt 650m ili 640m, procesorom i7 3630qm (ili nekim sličnim s min. 6 mb smart cache memorije) i ako bi se tu još dalo strpad ssd memoriju, ali može i bez ssd-a. Inače laptop mi treba za 3d modeliranje, a ponekad i za koju igru.

0 0 hvala 0
12 godina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice