Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.644.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
VeX7 kaže...
alexspalato kaže...

Postoji li u Hrvatskoj prijenosnik sa 4 gb ddr3 rama,bluray pržilicom i mobilnom grafikom ati raedon hd 5670 a da je jeftiniji od recimo...9000kn?

Takvu stvar možeš dobit za cca 6000kn.

Npr. ovo: http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2048

Brutala od laptopa, a nije čak ni tolko skup.

Nema HD5670, ali ima HD5730 koja je još i jača.

taj nema bluray pržilicu{#}

14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav svima. Evo, kupujem laptop ovih dana (do 6000 kn) pa me zanima što se najbolje može naći po toj cijeni. Jel može preporuka-dvije za veličine ekrane 15,6 i 17,3? Najbolje što sam ja našao je Toshiba satellite l655-1dw. Hvala na eventualnoj pomoći.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
englez kaže...

Pozdrav svima. Evo, kupujem laptop ovih dana (do 6000 kn) pa me zanima što se najbolje može naći po toj cijeni. Jel može preporuka-dvije za veličine ekrane 15,6 i 17,3? Najbolje što sam ja našao je Toshiba satellite l655-1dw. Hvala na eventualnoj pomoći.

Toshiba Satellite l655-1dw je jako dobar stroj i do 6000kn ćeš teško naći nešto bolje.

Ako možeš, protegni se još 300kn i uzmi Lenovo IdeaPad Y560A koji je još brutalniji od Toshibe {#}

LINK: http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2048

*Napomena: ako ti je primarni cilj igrat se na laptopu, preporučam ti da ideš na 15.6" jer je rezolucija na 17.3" (1600x900) ekranu dosta zahtjevnija za grafu nego 1366x768.

A i laptopi s većim ekranom su skuplji, a komponente u njima su slabije nego kod nekog 15.6" koji isto košta.

14 godina
neaktivan

book,

evo i ja kao i mnogi se mislim oko kupnje laptopa, limit mi je 4000kn, važno mi je da mogu bacit koju igru na njemu f1, pes, cod 2 il 4, i mislim se između ova dva laptopa

http://www.konikom.hr/p10365/notebook-acer-5552-n834g50mnkk-w7hp/product_info.html

http://www.links.hr/index.php?naziv=Prijenosno+ra%E8unalo+ACER+Aspire+5552G-N834G50Mnkk+LX.RC60C.001+%2F+Phenom+II+N830%2C+DVDRW+DL%2C+4GB%2C+500GB%2C+Radeon+HD+5470%2C+15.6%27%27%2C+G-LAN%2C+BT%2C+kamera%2C+HDMI%2C+Linux%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=0131&id_artikl=013.100.474

zanima me u kojem od ova dva je bolja grafička jer mi se čini da su skroz isti osim što je u jednom ati radeon 4250, u drugom ati mobility radeon 5470, da li postoji razlika s obzirom ako je jedan mobility a druga nije... isto tako preferiram ovaj prvi jer mi je već predinstalira windows 7...

i pitanje jeli problem preko linuxa instalirati win 7 ili mi je bolje da nekome odnesem pa da mi on to riješi

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina

E pa to nije istina, u drugo, je 6470 grafika, i on je bolji.

vjeruj mi znam šta pričam

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tražim laptop do oko 6000 kn, za faks, ali i za odigrati poneku igru, vidio sam ovaj lenovo iz prijašnjih postova, izgleda dobro,

ali me zanima ako znate još takvih sličnih

Grow old or die trying.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ogi kaže...

Tražim laptop do oko 6000 kn, za faks, ali i za odigrati poneku igru, vidio sam ovaj lenovo iz prijašnjih postova, izgleda dobro,

ali me zanima ako znate još takvih sličnih

Sa takvim specifikacijama, teško ćeš naći nešto do 6000 (+/- par sto kuna), on je najbolje kaj ide za tu lovu.

14 godina
neaktivan

evo kratko i jasno budžet je 5000kn max. Tražim gejming stroj (ako takvo nešto postoji do 5k {#}). Već sam malo gledao okolo, ali htio bi čuti i šta tu ljudi kažu, preporuke i tako

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jednokratni kaže...

evo kratko i jasno budžet je 5000kn max. Tražim gejming stroj (ako takvo nešto postoji do 5k {#}). Već sam malo gledao okolo, ali htio bi čuti i šta tu ljudi kažu, preporuke i tako

Hvala!

Pa ako tražiš/kupuješ stroj za igranje zašto onda uzimati prijenosnik? Za cijenu prijenosnika možeš kupiti bolji komp koji bi bio ujedno i bolji za igranje.

17 godina
username kaže...
jednokratni kaže...

Hvala!

Pa ako tražiš/kupuješ stroj za igranje zašto onda uzimati prijenosnik? Za cijenu prijenosnika možeš kupiti bolji komp koji bi bio ujedno i bolji za igranje.

čeovjek želi kupit prijenosnik (ne znaš njegove razloge) i pita za savjet koji, a ti mu kažeš kupi PC. kao da ja pitam koji motocikl bi bio dobar za dva putnika po makadamu, a ti mi kažeš pa bolje onda kupi kombi pa možeš i punicu povest i još 20 kila krumpira.

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

čeovjek želi kupit prijenosnik (ne znaš njegove razloge) i pita za savjet koji, a ti mu kažeš kupi PC. kao da ja pitam koji motocikl bi bio dobar za dva putnika po makadamu, a ti mi kažeš pa bolje onda kupi kombi pa možeš i punicu povest i još 20 kila krumpira.

Sve stoji. Ali me baš zanima di bu on našo GEJMING stroj do 5000kn. {#}

14 godina
neaktivan

ma to je baš super kako svi vole mudrovat, a neki prijedlog možda, anyone?? znam da se do 5k nemože dobit bogznašto ali nešto najbolje moguće za te pare??

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
jednokratni kaže...

ma to je baš super kako svi vole mudrovat, a neki prijedlog možda, anyone?? znam da se do 5k nemože dobit bogznašto ali nešto najbolje moguće za te pare??

Ovako nešto: http://www.protis.hr/products/details/notebook-dell-inspiron-n5010-dnin5010b02g/41123

Cijena mu je 4788kn, još nisu obnovili na stranici jer je nov proizvod to kod njih. A za ostatak od 5000kn si čopiš još 2GB memorije dok je još jeftina i miran si.

Dosta jaka grafa (HD5650 1GB), solidan proc, 500GB HDD i što je možda najbolje - 3g. garancije.

To je kaj Protis nudi, okolo nisam ni tražio, al čist sumnjam da ima neš bolje od ovoga {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 20:52 (VeX7).
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pojma neam {#}

Možda je to cijena bez PDV-a il neš? Nisam još čuo za tu trgovinu...

Najjeftinije kaj sam ja našo za taj lap je u Superbitu: http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/DELL/DELL-Inspiron-N5010-DNIN5010B-02G/Detailed-product-flyer.html?keyword=-02G

14 godina
neaktivan

pa za ove pare mi se čini skroz ok. kakav je tvoj dojam? bi mogo vrtit black ops, fallout 3, i dr. bez štekanja? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jednokratni kaže...

pa za ove pare mi se čini skroz ok. kakav je tvoj dojam? bi mogo vrtit black ops, fallout 3, i dr. bez štekanja? {#}

Bez problema {#}

Naravno, ne na MAX, ali na nekim nižim detaljima bez problema! 

16 godina
VeX7 kaže...

Pojma neam {#}

Možda je to cijena bez PDV-a il neš? Nisam još čuo za tu trgovinu...

Najjeftinije kaj sam ja našo za taj lap je u Superbitu: http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/DELL/DELL-Inspiron-N5010-DNIN5010B-02G/Detailed-product-flyer.html?keyword=-02G

Caka je u PDV-u ofc {#} piše na site-u

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Caka je u PDV-u ofc {#} piše na site-u

Da, ipak sam bio u pravu: http://shop.megatrend.com/Pravila-i-propisi/Pravila-i-propisi-internetskih-stranica-MEGATRENDA_gc22.html

"Navedene cijene su kataloške cijene u kunama bez PDV-a i dodatnih troškova".

16 godina
neaktivan
Notebook do 3200kn

Frendici bi trebao notebook do 3200kn s tim da ga kupuje na rate. Koristio bi se pretežito za fax, te pokoja igra (uglavnom simsi i slične igre). Meni se Compaq Presario CQ56-110SM čini ko najbolji omjer uloženo/dobiveno, pa me zanima jel valja šta taj notebook i ima li za tu cijenu nešto bolje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Notebook do 3200kn
Balvan8 kaže...

Frendici bi trebao notebook do 3200kn s tim da ga kupuje na rate. Koristio bi se pretežito za fax, te pokoja igra (uglavnom simsi i slične igre). Meni se Compaq Presario CQ56-110SM čini ko najbolji omjer uloženo/dobiveno, pa me zanima jel valja šta taj notebook i ima li za tu cijenu nešto bolje?

Do 3200kn Acer Aspire 5738ZG je najbolja stvar: http://protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-5738zg452g50mnbb-lxr3m0c011/36088

Može i uštedjeti 100kn ako uzme Lenovo G565A: http://protis.hr/products/details/notebook-lenovo-g565a-59055358/38669

Ali Lenovo ima dosta slabiji proc koji se uz to i više grije. A za 5738ZG govorim iz osobnog iskustva da je jako dobar laptop za taj novac {#}

Makar u krajnjem slučaju ni onaj Compaq nije loš za te potrebe, ali s ova dva se ne bi mogao mjeriti (slabiji proc od oba moja prijedloga, manji HDD, slabija grafička).

16 godina
Balvan8 kaže...

Taj ti nije dobar jer ima predinstaliran Linux, da se razumijemo.... rekao si da želi pokoju igru pokrenuti, a za igre je ipak bolji Win

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 0:31 (lovac82).
15 godina
Pa ce instalirati windowse. Nije to neki problem.
16 godina
neaktivan

evo ovako, vidim da raspravljate o ovom laptopu u prijašnjim postovima pa da se uključim. http://www.ecos.hr/katalog/kategorija-16-prijenosna-racunala/brand-131-dell/proizvod-38412-dell-notebook-inspiron-n5010

namjeravam kupit laptop ovih dana, te sam se zainteresirao za DELL Inspiron n5010. Prvotno sam htjeo uzeti iz linksa : http://www.links.hr/index.php?naziv=Prijenosno+ra%E8unalo+DELL+Inspiron+N5010+%2F+Core+i3+370M%2C+DVDRW%2C+4GB%2C+500GB%2C+Radeon+HD+5470%2C+15.6%27%27+LED%2C+LAN%2C+BT%2C+kamera%2C+HDMI%2C+eSATA%2C+DOS%2C+plavi&option=artikl&id_kategorija=0106&id_artikl=010.600.417

dok nisam ugledao ovaj model s boljom grafuljom, i godinom dana više garancije, te nižom cijenom pa mi je bilo malo čudno.

e sad bi uzeo ovaj prvotni model koji sam naveo umjesto ovoga, pa me zanima vase misljenje. Ujedno bi vas zamolio da mi kažete ako imate nekih iskustava s firmom " Ecos " gdje sam ga mislio kupiti jer sam iz Osijeka, a nigdje drugdje ga nema.

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ej ljudi,ako ja kupim laptop sa linuxon jel mogu formatirat taj hard i stavit win?

I kako se formatira disk na laptopu na kojem je linux,jel ima razlike od formatiranja harda na kojem je windows?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Ej ljudi,ako ja kupim laptop sa linuxom jel mogu formatirat taj hard i stavit win?

I kako se formatira disk na laptopu na kojem je linux,jel ima razlike od formatiranja harda na kojem je windows?

Naravno.

Ista stvar ko i na kompu {#}

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
insomniac kaže...

Odličan, ja ga imam i on je bestbuy za te novce.

inaće imaš ga u crnoj boji kupit u Links-u samo su im na netu pogrešne specifikacije (pogledaj 4-5 strana iza).

Jedina stvar koja me malo brine na laptopu je temp. dok ništa ne radim ide oko 47-48 stupnjeva odnosno 15ak više pod full opterečenjem.

ali tako je svima koji su kupili ovaj laptop, valjda mu je to "optimalna" radna temparatura x)

14 godina
neaktivan

zahvaljujem :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice