Tablet u autu

poruka: 6
|
čitano: 11.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tablet u autu

Pozdrav,

imam brdo muzike u autu ( 3 pojačala, 6 zvucnika, 2 suba  i alpine autoradio cd/mp3/ usb) pa me zanima koji tablet da kupim te da ga spojim s autoradiom i da dobijem veci ekran za gledanje spotova ?

Znaci ekran 10" kapacitivni , da mogu gledat soptove ( nije bitan 3G stick jer necu skidat i cekat da se nesto skine dok se vozim,vec da mogu brzo prelistavat i gledat spotove, nisu mi bitni neki programi, niti igrice )

spoen
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 22:42 (spoen).

0 4 hvala 0
15 godina
protjeran
Tablet u autu
Evo da podignem ovu temu, i mene ovo zanima. Razmisljam o kupnji nekog ekrana u auto ali opet bolje mi se isplati tablet staviti. Pa me zanima šta mi je sve potrebno da bih ga spojio da se čuje na zvučnicima u autu? preporuke za neki table, i ideje za postavljanje? Kod mene se radi o novoj astri GTC. Table veličina svejedno od 7" pa naviše. Služio bi samo kao navigacija, glazba, i surfanje ali nebitan 3G jer bi mi hvatao wifi od iphona.
powered by sashab
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tablet u autu

kupio sam si 8" tablet, i spojio preko aux cabela na alpine autoradio, te preko punjaca na upaljac na tablet.

1.Znaci trebas imat aux kabel za spojit na autoradio, ili ako neces imat mjesta za autoradio i tablet mozes direktno ga spojit na pojacalo.

2.Trebas kupit odgovarajuci punjac za auto 12V, znaci da ima iste vrijednosti punjenja kao i onaj na 220 V, i pazit da se ne puni preko usb-a, nego da ima isti utikac kao i onaj na 220V.

3.Trebas instalirat i podesit TASKER aplikaciju, s kojom ce ti se tablet automatski palit i gasti dok ocitava punjenje u autu, ali to nije jednostavno za podesit.

spoen
15 godina
protjeran
Tablet u autu

Ipak si ga ti previše zakomplicirao mislim :S NHF, sad sam kod jednog vidio on je samo preko FM na tabu spojio na slobodnu postaju na radiju u autu i zvuk piči kao lud :D e sad mi preporučite samo ako je netko koristio koji tab u autu, koji da uzmem u te svrhe? I da ga mountam na staklo ili ono da pričvrstim pa da mi bude u sredini?